Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"

Пожалиха само Румен Радев, БСП и Мая Манолова
Обновена: 3 мар 2019 18:29 | 3 мар 2019 18:15, Нели Христова
322
Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"
Снимка: 24 часа

Двайсетина привърженици на партия "Възраждане" със знамена, надписани с името на партията, стояха на стъпалата на паметника на връх "Шипка" и крещаха и дюдюкаха, докато се поднасяха венците, съобщават от "24 часа".

Те успяха да освиркат и оплюят венците на всички институции и партии, с изключение на тези на президента Радев, омбудсмана Мая Манолова и БСП.

Мая Манолова стоеше сред тях с усмивка. При официалните лица не се качи и лидерката на БСП Корнелия Нинова, въпреки че бе сред тях по време на словата на паркинга, отбелязаха наблюдателни участници в тържествата.

Зад крещящите като озверели ултраси партийни привърженици по-високо на стълбите стоеше лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и диктуваше на хората си кога да викат "Ууууу!", кога "Мафия!", кога "Оставка!".

Другите участници в тържеството негодуваха и викаха на хулиганите да млъкнат, но без успех. Откога "Възраждане" се управляват от БСП?", попита един от присъстващите.

Други му отговориха, че въпросната партия отдавна е патерица на БСП и дадоха примери как са съпровождали Корнелия Нинова при протеста на майките. "Нищо чудно да направят коалиция на изборите и сега да си я отработват", подхвърлиха зрители.

Десетина от ултрасите са се качили на паметника още сутринта и са заели местата на стълбите, за да са в стратегическа позиция за поднасянето на венците. Явно всичко беше подготвено и координирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
18
 
32
 
! Отговори
Рубладжия преди 5 години
Браво, Костя... браво!!! Време ни е за ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Трудно ми е само да осъзная, че си сменил повече партии, отколкото четки за зъби, ама ще го преглътна! ***.
8
17
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пострадали са само гербаджийските венци и нищо чудно, защото гербаджии денонощно плюят срещу Русия и отричат приноса й в Освобождението ни.
7
20
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 5 минути ходжата виеше от минарето срещу Халите, но за Гроб това не е проблем. Проблем е освиркването на престъпниците.Иначе братята турци можеше да се въздържат поне днес с тези виения.
6
28
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 15 То и аз не знам какъв *** трябва да си, за да махнеш венец от паметник, поднесен от хора независимо от каква партия са.Лекувай се, бе!
5
18
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро ще се редят гербави крадци по уличните лампи!
4
14
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знаех, че опорочавам националния празник ако отида и разкарам партийните венци от паметника. Явно партията е по-голяма от нацията и държавата, така излиза съдейки по реването на медийните слуги.
3
15
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Днеса разбирам, че няма да енационален празник ако ГЕРБ не са поднесли венците си и че празникът е "опорочен", ако нещо се случи с тези венци.
2
27
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ултраси опорочиха празника на Шипка."Нищо не са опорочили. Това, че са храчили венците поднесени от националите предатели е проблем само за националните предатели.
1
22
 
80
 
! Отговори
V преди 5 години
Много яко .А герберасите да бъдат изгонени в тяхната родина САЩ . Възраждане се отказаха от партийната субсидия . Защо мафията герб не го направи ???