Нежна сила и точна стрелба в турнира "8 март"

Дами в силови структури мериха сили и в сглобяване на "Макаров"
7
Нежна сила и точна стрелба в турнира "8 март"
Снимка: МО

Военнослужещите-жени и цивилните служители от 68-ма бригада  "Специални сили" и Министерството на отбраната спечелиха призовите места в турнира по стрелба "8 март".

Състезанието се проведе на 5 и 6 март и в него участваха 24 отбора от цялата страна и шест индивидуални състезателки от структурите на министерствата на отбраната и на вътрешните работи, Националната служба за охрана (НСО), ДАНС, Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" и Бюрото по защита към главния прокурор, съобщиха от МО.

На стрелбищата на Академията на Министерството на вътрешните работи и НСО в София 54 състезателки демонстрираха своите умения по динамична и прецизна стрелба и в бонус упражнението за непълно разглобяване и сглобяване на пистолет "Макаров" и произвеждане на изстрел.

Военнослужещите-жени и цивилните служители от 68-ма бригада "Специални сили" завоюваха първите две призови места в отборната и индивидуалната надпревара в турнира по динамична стрелба с пистолет "Макаров".

Първо място в отборното класиране спечелиха редник Здравка Бонева и редник Ваня Гатева с резултат 214,85 точки, а на второ място са капитан Анна Проданова и цивилен служител Спаска Павлова от състава на Специалните сили.

В индивидуалното състезание на първо място е цивилен служител Спаска Павлова с резултат 123,56 точки, а на второ място - редник Здравка Бонева. На трето място в отборната и индивидуалната надпревара са състезателките от НСО.

Треньори на отбора на Специалните сили са дългогодишните състезатели в турнирите по стрелба с пистолет цивилен служител Велко Александров и старшина Иван Митев.

Първа в класирането за бонус упражнението за непълно разглобяване и сглобяване на пистолет "Макаров" и произвеждане на изстрел е Анна Проданова от Министерството на отбраната.

Първенците в спортната надпревара бяха наградени с купи, медали, грамоти и предметни награди.

На награждаването в Централния военен клуб в София присъстваха председателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева, заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов, заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков, както и служители от министерствата на отбраната и на вътрешните работи и НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Някаква Ж преди 5 години
Военнослужещи... "Специални сили"... Министерство на отбраната...И отдолу *** си коментират сексуалните нужди!?Защото те могат да воюват само с 40-50 кг. жени, примерно...
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така и не се разбра сега това, което виждаме на снимката : душевно М в кожата на Ж ли е (т.е. грешка на дядо господ), или е Ж но във външна маскировка на М, т.е. иска да бъде М, вследствие на външно облъчване, че М има по-голяма ... заплата естестевно или пък ... никой не знае какво е?кой е наясно какво се случва в случая?
5
3
 
2
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Бaхти новината за 8-и Март... Се едно от Кремъл преписана...
4
0
 
6
 
! Отговори
Аз мисля че за 8ми преди 5 години
Март се полага нещо по-нормално за стреляне.. Р226 или поне Глог 19, ако трябва да сме по-скромни. Макаров ми звучи като наказание малко. Дамите също биха се зарадвали на нещо лъскаво и точно.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ти си *** ... ето това е случая. *** - комунист, (с каскет) от село ... ако въобще има такива - ти си !
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1джендър ли е лицето най-вдясно на снимката, което визуално определено има ясно био/поло идентификация, но пък франологично изглажда доста "по -меко" от част от останалите бица на снимката? какъв е случая?
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво казва конвенцийката по този въпрос, който виждаме на снимката ?!М ли е, Ж ли е или MW или какво ? каква е дисекцията в случая? подлежат ли на защита от конвенцийката, въпросните лица от снимката с очевадно неясна био/поло/социална функция?