Ангелкова за Симеонов: Явно има силни чувства към мен!

Министърът на туризма коментира темата за апартамента си
Обновена: 4 апр 2019 17:28 | 4 апр 2019 17:12, Нели Христова
116
Ангелкова за Симеонов: Явно има силни чувства към мен!
Снимка: Булфото

След като Николина Ангелкова и бившият вицепремиер Валери Симеонов мериха сили по Черноморието миналата година, двамата отново се изправиха един срещу друг заради "Апартаментгейт".

Днес Симеонов намекна, че има и други хора от кабинета на ГЕРБ, които са се възползвали от евтини апартаменти.

"Добре е Борисов по-внимателно да си огледа министрите, че и там има такива. Овча Купел, Бързарица 2 - 142 кв. метра за 61 хиляди лв.", заяви бившият вицепремиер, но не посочи чий е имотът. "Намерете го кой е!", постави задача на журналистите той.

Апартаментът в "Овча Купел" веднага бе свързан с министъра на туризма Николина Ангелкова, която днес даде брифинг веднага след като се върна от Севиля, за да обясни как се е сдобила с имота.

"Явно сме свидетели на поредните силни чувства на г-н Симеонов към мен", пошегува се министърката и обясни, че апартаментът в кв. „Овча купел“ е купен от родителите й на нейно име. 

"Платени са 75 хил. лв. на груб строеж.  Става дума за апартамент, закупен през 2008 г. от моите родители на мое име. Апартаментът е в кв. "Овча купел“ и е 116 кв. м – другото е гараж и общи части, които са описани в нашата декларация. 75 хил. лв. е сумата, която е платена на груб строеж по онова време“, заяви Ангелкова, цитирана от агенция "Фокус". Тя посочи, че ще предостави нужните документи.

"Имам и пазарна оценка, която ще предоставя. Юрист съм по образование. За всяка една сделка, която съм извършвала – дали с дарение от моите родители, дали лично, преди нея съм възлагала пазарна оценка на имота от лицензиран оценител. Това е начинът, по който може да има реално данни за това дали оценката е пазарна“, поясни Ангелкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Цецоу преди 5 години
Ангелкова за Симеонов: "Явно има силни чувства към мен!" Силните чувства може да бъдат симпатия и антипатия. Симеонов мисля, че изпитва към жената с мъжественото лице силна антипатия.
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема с имотите на депутатите идва и от това,че взимат много повече пари законно по един или друг начин.Никой от тях не взима 5000лева,а масово почти 3пъти повече,но и по 10000 на месец пак не могат да си пкзволят имоти за милиони.Много от тях са заявили,че нямат промяна в имотно състояние и никой не ги проверява.Придобитото го приписват на деца,или твърдят,че полученото е от родители.
94
0
 
1
 
! Отговори
Снежана преди 5 години
До ВладоГ-жа Цецка Цачева каза, че го е харесала като минала покрай изкопа!
93
0
 
3
 
! Отговори
Ангелкова за Симеоно преди 5 години
Ооооооо, достатъчен е един поглед към г-жа Ангелкова, за да усетим, също като г-н Симеонов, неустоимия й чар!
92
2
 
14
 
! Отговори
Владо преди 5 години
2007г. си купих апартамент 67 кв.м. във Варна за 45000 евро на зелено,а "талантливата"министърка Ангелкова 2008г. 140 кв.м. с гараж в София за 37000 евро...Къде ги намират тези министри тези евтини апартаменти не знам :(
91
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елате в община,,Връбница"да видите колко апартамента за крайно нуждаещи се направо за жълти стотинки взе депутатката от Герб Снежана Дукова.Купи и ресторант с депутатска заплата,апартамент в Боровец.Мирише яко,ако се разровиш.
90
0
 
7
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
""""Една шепа хора превърнаха държавата в бащиния. Взаимно се хулят и обиждат и взаимно ограбват где що им падне под ръка."""" И поне на думи и с грубо фалшифицирани бюлетини ,целокупният български народ пак ще гласуват за тях-красота.Така се създават династиите.Погледнете адмистративният номад Екатерина Захариев,обиколила десетки постове с коренно различна длъжностна характеристика и никъде не се задържала повече от година-хвала.Почвам да вярвам ,че тя е един Айщайн на администрацията
89
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една шепа хора превърнаха държавата в бащиния. Взаимно се хулят и обиждат и взаимно ограбват где що им падне под ръка.
88
0
 
12
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Мисля че ще бъде най-справедливо имотите на всички политици да бъдат проверени. Само че не става, защото проверяващите и те са с такива имоти, което се явява един омагьосан кръг. Може би е най-добре да бъде поканена комисия от друга страна, която да направи такава проверка, например може да бъде поканена Кьовеши, със сигурност ще бъде безпристраснта. Също така със сигурност ще излезнат много интересни неща при много хора, вкл. при някои от тези, които викат "дръжте крадеца". Стиска ли им обаче
87
0
 
1
 
! Отговори
Родината ще грейне преди 5 години
след административно шпрокуроски действия, че му се разфръкаКривителството на Баце та шъ дъ му накацат по тротуарите и плочницитена кое пльоснато , кое че да висне на жиците, кое само че зайде код затворо да си предплати наема оти че поскъпва
86
0
 
15
 
! Отговори
saki преди 5 години
2008 г. цени на квадратен метър ново строителство -груб строеж в София, никога не е имало цени от 250 евро , както е купила тази. Това е абсолютно безумие и търговия с влияние.
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще има полети и без Чесните. тва дето е купило имотец в в "небостърчача" са че мое да се мета за пролетен уан флай тикет, малко нагоре , след което бързо надолу пистата на гравитацията
84
0
 
11
 
! Отговори
Носът е почерка преди 5 години
Нос като шперц за отваряне на гаражна врата
83
0
 
11
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Ангелкова, защо ти не попиташ Валерката на какви цени и и с какви пари той закупи/построи х."Панорама" в Златоград, къща за гости и хотел в центъра на Златоград, мотела в Малко Търново, жилищни сгради и офиси в Бургас и още други такива "дребни неща"...???????
82
0
 
11
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Много странно,но дъщеря ни също си купи апартамент през 2008 година от 106м2, също на груб строеж,даже толкова груб,че нейният етаж още не беше построен,но има малка разлика .Апартамента е в кв."Гео Милев" и цената е 68 000евро,също с общи части ,но без гараж
81
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички казват, че жените са меркантилни и за пари биха се омъжили и за най-големия грозник. Вижте я и си помислете каква ли е причината мъжът й да се ожени за нея. Че и дете й е направил дори!
80
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, че изпитвам "поредни силни чувства" към Николинката Ангелкова, но Валери ми е адски противен. Типичен плазмодий. Хлъзгав, мазен, кариерист! Пише, че му била отхвърлена молбата за членство в БКП. Айде, де! Роднина на акад. Ангел Балевски, дружката на Тато, и ще го отхвърлят !?
79
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ли министър ще гръмне в понеделник?Или започват от депутатите на ГЕРБ.
78
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОКАТО ГЕРБЕРАСТИТЕ КРАДАТ СУДЖУЦИ И АПАРТАМЕНТИПЕТРОЛЪТ ПОСКЪПНА ОТ 65 НА 70 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ.
77
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не гласувайте повече ни за Боко, ни за Корнеия, ни за Валери,ни за Каракачанки... всеки от сегашните политици в Парламента има вина да сме на този хал. Потърсете други кандидати,които са извън сегашните в Парламента, а не все едни и същи.