Как да се контролираме? Семинар разкрива техниките за това

"Под светлините на прожекторите" ще се проведе на 18 и 19 април в София
Обновена: 12 апр 2019 13:09 | 12 апр 2019 10:36, Анисия Иванова
0

В края на април ще се проведе за втори пореден път семинара "Под светлините на прожекторите", чиято цел е да помогне на хората да запазят пълен контрол над тялото и гласа си, когато ще се изявяват пред публика, и да извадят на преден план тяхната индивидуалност. Събитието ще се състои в рамките на два дни - на 18 и 19 април.

В "България сутрин" актрисата и обучаващ Яна Кузова разказа, че има сериозен интерес към семинара. Тя заяви, че няма значение какво точно работи човек, за да иска да се самоусъвършенства и да се научи да се контролира.

"Във всяка една ситуация човек трябва да може да се контролира. Няма значение човек какво работи, за да иска да научи как да говори и да се държи пред голяма група хора. Няма човек, който да не се притеснява, когато излиза на сцена или го очаква сериозна изява пред публика", обясни актрисата.

Пепа Василева, който е модератор и управител на компания за бизнес комуникация, пък допълни, че техниките за контрол са базирани на тези, които се използват в киното, театъра, музиката. Тя сподели, че основната цел на обучението е хората да преодолеят притеснението си от изявата преж жива публика.

"Обучението е създадено изцяло на базата на техники и практики, които са взаимствани от киното, театъра. Основният фокус на това обучение е преодоляване на притеснението от изявата пред жива аудитория.  Човек колкото повече знае, толкова повече иска да учи", заяви Василева пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари