Каракачанов: Не приемам младежи с качулки да нападат полицията

Правителството няма да подаде оставка
14 апр 2019 11:00, Нели Христова
159
Каракачанов: Не приемам младежи с качулки да нападат полицията
Снимка: Булфото

"И аз съм правил протести срещу циганската престъпност. Но не приемам младежи с качулки да нападат полицията. Не можеш да бориш циганията с цигански работи", заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов пред bTV относно размириците в Габрово.

Според него шефът на полицията в града е допуснал грешката тримата биячи да бъдат освободени от ареста, което доведе до ескалация на напрежението.

"Апартамейнтгейт е заради битката на нов главен прокурор. Цветанов беше косвена жертва в него. За мен е важно дали си използвал служебното си положение, за да придобиваш имоти и дали доходите ти са законни. Това е принципът", каза Каракачанов.

Според него няма предпоставки за оставка на правителството, защото скандалите са част от всяка предизборна кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видях ви как го казахте в магазина когато ......те налагаха младежа,
74
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мислех, че този човек е от хората коти останаха във властта и на когото само може да се има доверие. Е след изказването му - СВАЛЯМ СИ ДОВЕРИЕТО ОТ ВАС Г-Н КАРАКАЧАНОВ ! Срамота ! Политическа лопата сте и вие !
73
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък едни протестиращи....
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък една полиция...
71
2
 
12
 
! Отговори
Когато управляващите преди 5 години
дремят, качулките вършат тяхната работа, но го отнасят неопитните полицаи! Колко смешни бяха след лютивият спрей, такива ли ще ни опазват? Себе си не знаят как да опазят, а за друго още по не стават!
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До къде дикарахте разследването за българското гражданство? Карака знаем, че си в схемата. Казвай!
69
2
 
10
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
НОСИЛИ КАЧУЛКИ АМИ КАТО ВАЛИ ДЪЖД ЕДИН ТАКЪВ КИСЕЛИНЕН
68
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предателю, а приемаш значи неработеща *** са напада мирни граждани, които се трудят! Ще видиш вече власт през крин макарон! Аман от предатели! Изгонихте всичко младо и читаво!
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Защо са с качулки като не вършат нищо противо-законно? От какво ги е страх да си покажат лицата?"Жалък си, има Видовден.
66
8
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Ако не са момчетата с качулките, ти шкeмбe и останалите 240въобще няма никога да си мръднете пръстта!!Защо са с качулки като не вършат нищо противо-законно? От какво ги е страх да си покажат лицата?
65
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Агресията не е добрия начин на общуване,а спазване на закони и арестуване при необходимост!Насилието и агресията,раждат омраза и агресия,а всяването на омраза е зле и за двете страни и неводи до нищо добро!"Напротив - безхарактерността не води до нищо добро разбра ли !
64
2
 
19
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 години
И ти Каракачанов като половината армия и над половината полиция сте с наднормено тегло. Нямам никаква идея как може да се покрият нормативите по ФП в това състояние. Тъй че добре че са момчетата с качулките. Силите които управляваш са СТРАТЕГИЧЕСКИ, защото хората ти могат да закарат и боравят с техниката евентуално, но в случай на ръкопашен бой ще паднат преди да са ги ударили. Ченгетата са същите-тук-таме има някой дето става, а другото може само да *** като тебе.
63
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПИСНА МИАгресията не е добрия начин на общуване,а спазване на закони и арестуване при необходимост!Насилието и агресията,раждат омраза и агресия,а всяването на омраза е зле и за двете страни и неводи до нищо добро!
62
3
 
17
 
! Отговори
ПИСНА МИ преди 5 години
Ако не са момчетата с качулките, ти шкeмбe и останалите 240въобще няма никога да си мръднете пръстта!! Не можело да бориш *** с ** работа - а как да я бориш?! Писнало ми е от джeндъpcки изказвания!!
61
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВМРО,АБВ и Атака изглежда са най-нормалните в този луд парламент!
60
2
 
16
 
! Отговори
Народна любов преди 5 години
И ние не приехме, че т.нар. патриоти паднаха толкова ниско, и станаха *** на герб, ама е факт! Алчни и жалки човечета сте- доказахте го. Затова и мнозинството на хората ще ви благодарят. Идва му времето
59
2
 
8
 
! Отговори
Западните Балкани преди 5 години
Който стои в правителството, значи е безотговорен, без морал. Значи защитава крадците във властта или е от тях. Такачанов го запомнихме най-вече с каската на пълен ***. Кой му се възхищава? И не са ли тези младежи част от патриотите?
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ..тело се е наричало "патриот" - този е готов на всичко, само да се закрепи сегашната власт. Не спира да повтаря, че нямало предпоставки за оставка на правителството и да си измисля разни версии, които да оправдават имотните далавери.
57
2
 
12
 
! Отговори
Най-ги е страх-- преди 5 години
беля да не стане --стане ли всички още на другия ден си тръгват--затова протестите трябва да са мирни и тихи никой да не разбере да мине време и всичко по старому--във Катуница като си заминаха двама младежи,накривиха ли го на голямата царска рода ,само младежите ги няма...определено нещата ще се задълбочават и докъде ще се стигне времето ще покаже...
56
2
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Все пак има някаква полза че Шкембето е военен министър-най-после ще се отървем от него и партията му,след грандиозния им провал...Поне разбрахме какви НЕ трябва да бъдат патриотичните партии!