Деси Радева гневна: Отменили неин полет, питали я дали може да чете

Президентшата се закани да не ползва повече тази авикомпания
Обновена: 13 май 2019 19:18 | 13 май 2019 19:16, Веселина Йорданова
558
Деси Радева гневна: Отменили неин полет, питали я дали може да чете
Снимка: архив, БулФото

Съпругата на българския президент Десислава Радева се оплака от германската компания "Луфтханза" заради отменен полет от Франкфурт до Валенсия.

В пост във Facebook Радева се закани повече да не се възползва от услугите й, тъй като нямало никакви обяснения за промяната. А служителка (не се разбира дали на Луфтханза или на летището във Франкфурт - б.р.) я попитала дали може да чете. Под коментарите на почитателите си Радева обяснява още, че Луфтханза са се държали като лоукост (нискотарифна - б.р.) авиокомпания, съобщи "24 часа".

От Луфтханза заявяват, че заради защитата на личните данни есемеси за отлагането на полетите получават само пътниците, които са разрешили да им бъдат изпращани такива.

"Събор "На Мегдана на Другата България", съжалявам, че не можах да съпреживея с вас емоцията. Но духом бях с вас!!! Надявам се да се срещнем догодина във Верона! Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, за да бъда с вас всичките - 60 български фолклорни състава от 13 европейски държави!", пише още президентшата в поста си. Тя не уточнява в кой ден е пътувала.

Един полет между Франкфурт и Валенсия е бил отменен в последните дни, каза за "24 часа" говорителят на авиокомпанията "Луфтханза" Борис Огурски. Той е трябвало да излети в събота вечерта, но е бил отменен за неделя сутринта, тъй като самолетът е пристигнал на летището във Франкфурт много късно, а то е затворено между 23 часа вечерта и 5 часа сутринта и нито една компания няма право да извършва полети в този диапазон заради шума.

Според говорителя всички пътници, които са позволили на компанията да им изпраща уведомления, са получили есемес или имейл за това, че полетът е бил отменен. Нерегистрираните в приложението на "Луфтаханза" пътници не получавали съобщения заради защитата на личните данни.

Тъй като Франкфуркското летище е твърде голямо, информация за отменени полети не се обявява по високоговорителите. Но ако пътниците попитат служителите на гише "Информация" или на гейта, те би трябвало да дадат обяснение за отменянето, както и да предложат на пътниците ваучер за нощувка в хотел във Франкфурт или смяна на полета, обясни още Борис Огурски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


558
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Жельо Желев бог да го простижена му беше в пъти по проста от Генерал Деси.
368
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли ПР тази жена, да и казва поне кога да си мълчи, защото излага не само себе. Аман от войнстващата и глупост, с която залива отвсякъде.
367
4
 
12
 
! Отговори
Бай Марко преди 4 години
България имаше много по голямо световно уважение по времето на бай Тошо когато границите се охраняваха с въоръжени наряди на Гранични войски, които стреляха по всеки един див *** тръгнал да излиза в чужбина и да излага нацията ни . А сега .... селяшки скандали ... кремчета крадат .... дълбаят си имената по Колизеума ... куфари с дрога си купували ... - Селяни, сър .
366
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вий ни можити ли да читети е любим отговор към клиент на лелката тип глиган, която се среща навсякъде по света, където има служби и службици, гише за информация, градски транспорт и влакове. Не знаех, че този вид глиган обитава и летищата. Не че и Радева ми е много симпатична, де.
365
5
 
29
 
! Отговори
ники преди 4 години
Човек на такава позиция да коментира частна компания и то негативно е загуба за цялата ни държава. Простите хора ще си останат прости дори и след като са били президенти/ши
364
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тази снимка ми прилича много на ромка.Може и на летището да се объркали.
363
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 409Защо ли *** троловете на ГЕРБ, че хората избраха Радев за президент, а не тяхната кандидатка?Защото заради Срадев изгубихме инвестиция от над милиард евро и 5000 работни места.
362
1
 
27
 
! Отговори
Митев преди 4 години
Ами сегааа? От "Луфтханза " са нещастни, че ще фалират щото наша Деса няма да лети с тях, от Събора леят сълзи, че не са удостоени със светлото и присъствие (не, че са го искали)! Очаквам, при тези трагедии, Земята да почне за се върти на обратно . Има една приказка, че *** когато се качи не високо най-много и лъщи ***!!! Че и нашата светла Президентша.........
361
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Луфтханза" се държала като лоукост"!! Ти да видиш!! За принцеса Селска да лети с нискотарифна компания е под достойнството! Как ще се смесва тя с тълпата от стотици хиляди ежедневно ползващи тези компании!! Ама ха! Тя е велика!!
360
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би служителите не са знаели че Г-л Деси е първа дама на РБ. Тереза Мей с какво превъзхожда Деси.Но с нея не биха се отнесли така.
359
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радевица е изляла цялата си русофилската непоносимост към Запада, чрез недоволството си към една германска фирма, ползвайки дори нациски препратки.Същатата тази самозабравила се кифла дума не обели за нахлуването на кремълския КГБ поп Гудяев нахлу с Макаров в Президенството, където ВИЛНЯ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !Боже прибери си вересиите и спаси България !
358
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерал Деси е уникална ***!
357
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да несе отдръпне wv,дайте да лазими винаги ***.Ако небе Радева,няма-ше да разберем за опростаченотоотношение на немците.Няма смисъл дапревъзнасяме който и да е.Длъжни смеда се защитаваме и да умеем да сиотмъщаваме.Като хленчим, ще ни мачкат.
356
4
 
25
 
! Отговори
A преди 4 години
Ето зa товa нa проcтите cелянки не им дaвaхa cофийcко жителcтво и не им дaвaхa визи дa излизaт извън бългaрия. Пaзи боже cляпо дa прогледне.
355
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То бива да си кух ама чак толкова........
354
6
 
34
 
! Отговори
Forever преди 4 години
Грозно е да уронва престижа на компанията,за да отменят полета,значи има защо,трябва даже да е благодарна че са толкова отговорни.Много глупава жена.Какво толкова е пропуснала,че трябва всички да я лайкват и съчувстват.Чуди се с какво да изпъкне до президента.
353
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев "поканил" Фолксваген да инвестира в България, а Радевица - Луфтханза !!!
352
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пачааа!
351
8
 
34
 
! Отговори
Сама Льотчика преди 4 години
Хайте, Румчо, то се е видяло, че на жена ти от капризите и издънките няма спасение ами и давай правителствения самолет и да лети където си иска . Няма да я спират , няма да се излага ,няма да ти пада рейтинга .... много , че заприлича на Деворина Селянска - президеншата от "Мисия Лондон"
350
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В пост във Facebook Радева се закани повече да не се възползва от услугите й---ЛУФТХАНЗА ИМА ЕДИН ПЪТНИК ПО -МАЛКО.....КАКВА ЗАГУБА