Шпионски игри: Предатели ли са тези, работили за чужди служби?

Най-добрият пример: Ген. Владимир Заимов
Обновена: 16 юни 2019 11:31 | 16 юни 2019 11:11,
37


Шпиони или дисиденти са хората, работили за чужди разузнавания?

През призмата на времето може да го тълкуваме по различен начин, смята експертът по сигурност проф. Бончо Асенов.

"Най-добрият пример е ген. Владимир Заимов, убит преди 9 септември за шпионска дейност в полза на Русия. След 9 септември - герой на Съветския съюз", посочи Асенов.

След 1989 г., със смяната на конюктурата, ген. Заимов отново става предател. 

Гледайте още в предаването "Операция История" по Bulgaria ON AIR от 16:30 часа!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
25
 
! Отговори
за една шепа долари преди 4 години
Пожарникарят е предател. Защото не работи за България, а за Локхийд Мартин. За една шепа долари.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея въпроси не за за тоз сайт ...
13
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова ни трябва ЦАРЕ! Като едно време!!!!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Зорът е, че гледната точка се мени. Днес си герой на народа, утре някой те убива в името на народа.... Мисля, че човеците трява да се върнат няколко крачки назад и да преосмислят тоя път, на държави и прочие.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунизмът е добра идея, до момнета в който някой не ме накара, да дам от своето, на някого друг. Щом веднъж данъците са платени, това, което е мое Е МОЕ ЗАВИНАГИ. То остава във семейството ми и така през вековете!!!
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Не знаех, че са останли много живи, които са в политиката, даже и прз 1989-а, който са обявили война на САЩ :)
9
3
 
13
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Ген.Луков Значи имаме една шайка партийни членове, независимо на коя партия са, които са предатели. Мдаа, така е, защото всички партии, управлявали след 89та са работили за чужди интереси и против България и българският народ. Ипродължават да го правят.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега партии се финансират от чужди държави и те определят кой да управлява България. Чужди държави се месят във вътрешните работи на България. Те финансират, качват и свалят правителства. Организират платени протести, когато тяхната партия и техните хора паднат от власт, загубят избори или дойде друго правителство. Примерът е с правителството на Орешарски, платените протести, натискът от чужбина за връщане на хранените хора на чуждите държави обратно на власт.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фашистите-русофоби след 1989 година се представиха като репресирани, като демократи, а забравиха, че са обявили война на САЩ и Великобритания, приели са антиеврейски закони и са били съюзници на Хитлер, Мусолини и Милитаристка Япония.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обикновено предатели са и тези които служат на днешните началници и чорбаджии и тези пропагандиращи антикомунизъм и заклеймяващи социализма. Предателство е да величаеш трагедията която ни сполетя и да отричаш най доброто развитие на държавата от векове което социализмът даде на хората.Равни възможности, достъп до знание, работа , спокойствие и нормален живот.Да наричаш свобода липса на държава и обслужване на чужди интереси и да грабиш народа си е предателство и престъпление
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обикновено предатели са и тези които служат на днешните началници и чорбаджии и тези пропагандиращи антикомунизъм и заклеймяващи социализма. Предателство е да величаеш трагедията която ни сполетя и да отричаш най доброто развитие на държавата от векове което социализмът даде на хората.Равни възможности, достъп до знание, работа , спокойствие и нормален живот.Да наричаш свобода липса на държава и обслужване на чужди интереси и да храниш народа си е предателство и престъпление.
4
5
 
9
 
! Отговори
Ген.Луков преди 4 години
Естествено ,че щом работиш за чужди интереси и против България и българският народ си ПРЕДАТЕЛ !!!
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предатели са тези които работят срещу народа си като Борисов и повечето политици след 89а.Заимов е герой защото е работил в името на народа срещу чуждопоклонниците и измислен цар доведен ни от вътрешни предатели след освобождението и вкарали ни в съюз с фашистите.Народа по това време е мизерствали, без течаща вода, без образование, с чорбаджии почти като днешните. Ако Борисов не го свалим скоро ще станем почти толкова зле.
2
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерал Займов е отвратителен предател на България и срам за българското офицерство. Да слугуваш на сатрапа Сталин си е мазохизъм...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кое е трудното на този въпрос? Очевидно зависи от гледната точка и няма нищо странно в това.