Дете е в болница след инцидент на Южния плаж във Варна

5 и 7-годишно попаднали в дънна яма, извадени са
Обновена: 17 юни 2019 11:52 | 17 юни 2019 11:09, Анисия Иванова
5
Дете е в болница след инцидент на Южния плаж във Варна
Архив: Булфото

Дете е прието в болница след воден инцидент на Южния плаж във Варна, съобщи д-р Иван Иванов, управител на ДКЦ I "Св. Клементина“, отговарящо за здравното обслужване по плажовете в града.

Инцидентът е станал вчера в следобедните часове около 15:00 часа. Две деца на седем и на пет години са попаднали в дънна яма в района на седми спасителен пост. Децата започват да потъват, докато вървели във водата. Веднага спасители са ги извадили на сушата, оказана им е помощ от медицинския екип на плажа. Едното от децата е отведено в болница, но няма опасност за живота му.

През почивните дни се е случил още един инцидент на плаж във Варна. Един от лекарите, отговарящи за медицинското обслужване, е счупил крака си заради падане при по-силна вълна в морето.

През уикенда няма сигнали за помощ на хора, на които им е прилошало заради жегата, допълни д-р Иванов пред "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
спасител преди 4 години
До Анонимен4 Не дърпай лъва за опашката. Изваждането на удавника е важно, но още по-важно е правилно да се извърши дейността след това.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега не съм виждал спасител да извади давещ се в последните 30 години. Винаги хората наоколо спасяват давещия се, изнасят го на брега, а малко след това дотърчава спасителят, разбутва хората спасили давещия се и започва да се прави на герой.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на спасителите! Успяли са да реагират измежду толкова хора. Плажовете са пълни тая година от рано поради топлото време.
2
9
 
1
 
! Отговори
Мила преди 4 години
От 30 год. има проблеми на този плаж
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, добре че няма загинали. Бързо оздравяване на лекаря!