БНР с нов генерален директор – Светослав Костов

Той заемаше длъжността директор на радио "София"
28 юни 2019 12:20,
14
БНР с нов генерален директор – Светослав Костов
Снимка: архив "Булфото"

СЕМ избра днес директора на радио „София“ Светослав Костов за генерален директор на БНР. Това стана при първото гласуване в медийния регулатор, съобщава БНР.

Още по темата


Светослав Костов получи 3 гласа
, а Митко Димитров – 2. За Костов гласуваха Бетина Жотева, Розита Еленова и София Владимирова.

Митко Димитров беше подкрепен от Иво Атанасов и от Ивелина Димитрова.

Другите трима участници в конкурса бяха Валерий Тодоров, Даниела Манолова и настоящият ръководител на обществената медия Александър Велев.

Светослав Костов е бивш спортен журналист. Той има намерение за 3 месеца да възстанови радио "България", като подкаст - в момента то съществува само като сайт. Костов има намерение да осъществи и чисто нова структура  - радио "Омбудсман".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Чудно преди 4 години
От както съществува телевизия у нас, радио не съм слушал.
9
0
 
1
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
В Радиото реват,щот това нещо от нищо не разбира,освен от пиене,плюскане и много приказки.Е... и от спорт.Бедни ,бедни Светльо!Що не си остана в радио София?
8
0
 
7
 
! Отговори
Стилист Калпазанов преди 4 години
Обещаващ външен вид! Браво! Бе, имам вече убеждението, че Този, Ципрас, Заев и някои наши младежи от Греб и БСП са от един инкубатор! Много са, за да е случайно!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БНР с нов генерален директор Светослав Костовда се разбира БНР с нов генитален директор Светослав Костовза да не се обиждат М-те, Ж-те и Ит-ките
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уфффф! Исках да кажа - ,,Качете БНР..
5
0
 
0
 
! Отговори
До Новия преди 4 години
и Мая Манолова! Качете БНТ на каналите на Ефирната цифрова телевизия! Без това останаха 5-6 канала и повече да са, технически е без никакъв проблем! Защо трябва да препълваш стаите с радиа, след като с едно натискане на дистанционното слушаш Хоризонт или Христо Ботев, също регионалните? Както Булсата е тъпкан с радиоканали, но не и националните!!! Няма да се учудя, ако това скоро се появи като идея на някой Фактор, а аз, бедния дъртак само ще бъда благодарен!
4
0
 
5
 
! Отговори
default преди 4 години
А какво стана с фалита на БНТ? Кога ще го обявят публично? С "новия" стар директор ли?Вече не е тайна за работещите в Националната Телевизия както и за колегите им от частните конкурентни телевизии.
3
0
 
4
 
! Отговори
Българска Национална преди 4 години
На тоя му се виждат малко цели 11 държавни радиоточки (Хоризонт, Христо Ботев, София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Стара Загора, Благоевград, Кърджали, Видин) + още 7 online Binar програми + поддръжка на сайт Радио България. Сега иска и още 2 радиоточки да прави.Ехххаааа... Разминахме велики икономики като Великобритания, Франция и т.н. по брой държавни радио канали на глава на населението. Да му се чуди премиера на тоя хубавец откъде ще ги вземе тия милиарди левове за нови програми!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния крадлив
1
1
 
8
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
ха-ха

Спонсорирани публикации