Павел Шопов: Какво ще се случи в коалицията, зависи от Борисов

Според депутата от "Атака" вече няма споразумение ГЕРБ-ОП
29

Депутатите Волен Сидеров, Павел Шопов и Десислав Чуколов от партия "Атака" бяха изключени от Парламентарната група на "Обединените патриоти".

По този повод депутатът от "Атака" Павел Шопов заяви в студиото на "Денят ON AIR", че вече няма коалиционно споразумение между ГЕРБ и ОП.

"Каракачанов и Симеонов ликвидираха конструкцията, тя липсва, защото тя е единен субект. Тук се касае до двустранен договор. От утре ние се явяваме независими депутати. Нещата до голяма степен зависят и от Борисов", категоричен беше народният представител.

Той коментира пред Bulgaria ON AIR още, че дали "Атака" ще продължи да подкрепя управлението, зависи от много обстоятелства.

По думите му обаче "Обединени патриоти" са изгубили гръбнака си с изхвърлянето на партията на Волен Сидеров, защото именно техният лидер е започнал сближаването на тези три несближими формации, за да се постигне този исторически успех на българските националисти.

"Първо - да бъде отстранена ДПС от власт, това беше най-важното и да се направят колкото се може добри неща за българския народ", каза още Павел Шопов.

Депутатът от "Атака" изтъкна още ролята на Сидеров за влизането на останалите патриотични формации в парламента.

"Сидеров ги направи тези момчета депутати, мъчихме се две години да ги научим на нещо. Явно нищо не са научили", допълни още той.

Павел Шопов обяви и Красимир Каракачанов за основен виновник за разпада на коалицията, а една от причините да се влошат отношенията между патриотите била, че "Атака" и нейният лидер Волен Сидеров казвали истината винаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Кога преди 4 години
ЩЕ има оставака ОСТАВКА ХАЙДЕ ОСТАВКА И ВЪН НА ГЕРБ ?
16
1
 
2
 
! Отговори
НИКОГА ГЕРБ НИКОГА преди 4 години
Вън от парламента ПАВЕЛ СИДЕРОВ ВЪН СТИГА СТЕ КРАЛИ СТИГА НО НЕ ВИ СЕ ИЗЛИЗА ДАНО ДЕЦАТА ВИ ГОСПОД ГИ НАГРАДИ ЗА ЗАСЛУГИТЕ ВИИИИ ?
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тая феодална държава май всичко зависи от него.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВъзражданеА ти си оттекъл отвсякъде бе ***. Само като прочета такъв пост като твоя и виждам че си платен ,ненормален ,зависим тип без мнение и папагал....Отекла ти е главата на тебе. Не само този не става ами най-вече тези от Герб са отекли като тебе от лакомия....Папагали !
13
3
 
7
 
! Отговори
2 преди 4 години
Евроизборите ги разединиха - ВМРО спечели и това настрои Атака срещу тях .Разпадът ще продължи до есента ,когато окончателно ще се тръгне към нови парламентарни избори . Тази коалиция вече е история - капацитетът й е изчерпан , тя е на изкуствено дишане .
12
0
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
#страхуват ли ви? :-))))
11
5
 
20
 
! Отговори
истината преди 4 години
изгони ГЕРБ спаси България
10
5
 
7
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
"Няма да подкрепя нито Орехите, нито Тиквите, нито Пъпешите!" (в. сидеровски)
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДПС помага на ГЕРБ, за да не зависи от националистите, а ОП помага на ГЕРБ да не зависи от ДПС. Така заедно помагат, заедно с Воля, която помага ГЕРБ да не зависи от ДПС и ОП.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вожда пък чака шаманите,да му предрекът бъдещето,че тогава да сложи перата и да свика съвета на старейшините за да изпълнят ритуала за умилостивяване на боговете отвъд океана.Не знаем все още,кое сърце ще изтръгнат шаманите за да предректът бъдещето му,но както се усеща ще е на най незначителния старейшина от старейшините.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вожда пък чака шаманите,да му предрекът бъдещето,че тогава да сложи петата и да свика съвета на старейшините за да изпълнят ритуала за умилостивяване на боговете отвъд океана.Не знаем все още,кое сърце ще изтръгнат шаманите за да предректът бъдещето му,но както се усеща ще е на най незначителния старейшина от старейшините.
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе къде е Баце бе?След като похвали вълшебника не излиза вечер по телевизора.
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май май Винету ще дава оставка и 2 в 1 избори през есента с хартиени бюлетини.
4
8
 
13
 
! Отговори
П.ангелов преди 4 години
Много пъти съм казвал за сИДЕРОВ,че на ГЕРБ таралеж за възглавница не му трябваше!!!
3
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как по-точно сте отстранили ДПС от власт, като те си управляват заедно с Борисов вече 3ти мандат?!? ЗАДКУЛИСНО! Айде сега на бунището на историята, барабар с шкембе войвода и кабелджията
2
24
 
12
 
! Отговори
Пистолерос преди 4 години
Атака .вие сте пичове
1
9
 
18
 
! Отговори
Ц.Зойн преди 4 години
Нормално да ги изгонят те не стават хайде Волен Вън ? махай се от ???

Спонсорирани публикации