Деца без дрехи в конкурси за красота. Защо?

Достатъчна ли е декларация от родител, коментира Жени Калканджиева
28 авг 2019 20:52, Петя Славова
48

Деца под 18 годишна възраст участват в конкурси за красота, а посетителите на заведенията понякога стават свидетели на това, което се случва "зад кадър".

Дали само една декларация е достатъчна от родителите или все пак един от тях трябва да е до детето си?

Превръщат ли някои от конкурсите тези деца в момичета за платени услуги?

Как държавата може да контролира както се случва с децата под 18г.?

Отговорите от Евгения Калканджиева в предаването "Директно"  по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са НПО тата да вдигнат шум.Няма да се вдига шум щото шефовете им са потенциални консуматори на това дето е на тезгяха.
20
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам каква cвoдница е, понеже не ми дреме, ама не е истина 1 път как се изложи в "Стани богат" барабар с придружителката й и приятеля, който й беше жокер. Отдавна не се бях смял така.
19
0
 
63
 
! Отговори
Ех загубени преди 4 години
Това са конкурси за глупави момичета, които си мислят, че ще станат моделки. Тези конкурси се правят от стари перверзници, като ония с прякора 100- те манекенки. Пълнят си каталога за елитни *** или ги вербуват да станат *** в западна Европа.
18
0
 
36
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 4 години
До бийчоОх, хубаво го каза, "млада плът на тезгяха", лигите ми потекоха. Браво за изказа ти.
17
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...на тия години в Бг има един етнос, дето вече майки с по две три деца са станали. Кво толкоз? Мултикулти.
16
2
 
53
 
! Отговори
УМЕН преди 4 години
Сега, дами и господа, старата краставичарка леля Жени ще ви разкаже как на света не съществуват краставици, нямало е и не ще има такива работи и как тя никога не е яла подобен зеленчук. Но само нарязан евентуално, а не цял. И накрая един мармот ще ви увие бонбоните с целофан.
15
0
 
58
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
до 1Не мадам, а маман Калканджиева !Търговията с бяла плът процъфтява в България.Сред топ износителките на жени сме през последните 20-30 години.Още малко и ще започнат от детската градина да ги отбират по-хубавичките .... Така де - трябва отрано да ги вкарат в бизнеса ...Обещанията винаги са едни и същи - кариера, много пари, пътувания по света ...Много момичета изгоряха така през последните
14
1
 
53
 
! Отговори
бийчо преди 4 години
Къртят ни от всякъде .Скраб ценни метали, земя ,природни ресурси ,територии,злато, човешки труд.Не остана много ,за къртене Остана само свежата и млада плът. Сега е на тезгяха.Дами и господа
13
0
 
58
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 4 години
Може ли да си припомним коя е Жени Калканджиева и как стана човек в онези времена и т.н., че беше елитна сводница и т.н., мина време и се пречисти, а паметта на тълпата е къса. Как точно се казваше Визаж или нещо подобно нейната фирмичка за моделки, който ги оглозгваха тогавашните, тполовината от консуматорите се избиха, но както и да е. Та исках да питам дали си спомняте.
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Учат се на занаят! И без това там рано се пенсионират, трее и рано да започнат.
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така богати инвеститори от харабия ще могат да си избират бели робини както е било с хилядолетия.
10
0
 
53
 
! Отговори
цъфнали майски рози преди 4 години
Тоя бизнес цъфти отдавна.Помня в началото на разцъфналаъа ни демокрация плакатите по спирки и вагони на моделки на 14. С надпис кастинг. И обещание на кариера.
9
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде ги видяхте без дрехи? Нима на плажа, не всички със същите ги и горници? Каква е разликата. Това е конкурс за красота, което включва тялото, а за да го видиш трябва да си по бански или бельо. Не е матура по химия :)
8
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия конкурси за красота са си чисто и просто пазар на плът - мечовците се нуждаят от прясна мръвка! лошото е че поне един от родителите го знае, и въпреки това пращат дитенциту там, да стане миска или плейка - минимум!
7
0
 
64
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Имах познато момиче на 15, сега е на 28, ама когато беше на 15 ходеше с други манекенки (модели) по арабските страни, уж на ревюта, ама не можеше да си трае и все по нещо споделяше и си каза момичето, че става въпрос за ебаHe , организирано и предплатено. А водачка всеки път им е била тази миска , женито. Кво седнала да обяснява, не я е срам.
6
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защото ниските страсти и безнравственост са логично следствие на всичко до тук , което се случи за 30гРазграбване, мутри, чалга, убиване на морал и интелигентност, превръщането на парите и материалното в главна цел и единствен стимул.Упадък, тъмни години.
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо моделките трябва да започват по 13 годишни. Вкусът на елита ли е такъв? Ала Епщайн? Ако е регламентирано да са над 18 и да не са анорексички ще си дойде на мястото всичко.
4
26
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде айде ... защото на техните години, ние не ходихме полуголи и не се плющяхме където сварим ...
3
5
 
63
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Калканджиева е пълно дъно ... Оргии, алкохол, наркотици ... Защо я каните? ...
2
4
 
63
 
! Отговори
Шнорхел преди 4 години
Точно пък тая наркоманка ще дава отговори, браво!

Спонсорирани публикации