Стефан Данаилов отново е приет в болница, този път във ВМА

През август актьорът пострада и му беше направена операция
55
Стефан Данаилов отново е приет в болница, този път във ВМА
Снимка: Булфото, архив

Актьорът Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия, съобщи БНР.

От лечебното заведение отказаха да уточнят причината за приема, както и подробности за здравословното му
състояние.

Още по темата
След  инцидент през август бившият министър на културата беше приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операцията на тазобедрената става.

След допълнителни изследвания в столична болница, направени през септември, на Стефан Данаилов е назначена рехабилитация в санаториум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя дърт бетерен по зле и от Славчо Учиндолски.... Оня същия.....ослепявал бил, болен бил....сега ей го на, нареден на партийната копаня, ще прави избори...
20
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави ми впечатление, че операциите за смяна на тазобедрена става е увеличиха драстично през последните години. Може би това се дължи на имитиращите продукти, с които се хранехме, вместо да ядем истинско мляко, сирене и кашкавал.
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в друг сайт четох че щели да му правят пункция на белия дроб, тъй като бил пълен с вода. Ако е така - кофти - това означава сърдечна недостатъчност или онкологично заболяване
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление след такава тежка операция, повечето от възрастните хора не се възстановяват.
17
10
 
8
 
! Отговори
Мечо Мечев - Меца преди 4 години
И как е , ще се вдига ли рейтингът на г-жа Манолова-Галева или ще намалява електоралната й тежест?
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До саманта"Серго"..."готини образи"..... Какъв полет на изказа и мисълта....Евалларката ти бичим...
15
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До самантаНе виждам агресия в коментарите. Просто аз лично се чудя защо трябва да занимават цяла България със здравословните неволи на един 76 годише артист и то нормални за възрастта му?!Всеки ден деца и млади хора умират от какви ли не болести и това не прави впечатление на никой, а през ден ни занимават с болежките на Стефан Данаилов. Хипохондрията не проваща, да си гледа болното здраве и да спре да досажда на околните с проблемите си, имаме си свои и за тях не пишат в новинарските сайтов
14
4
 
20
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 10 (кака ти)Еми да ме прощаваш много, но Стефан Данаилов е милиони пъти повече известен например от тризначката Надежда, която се обяснявала за ареста си в Лондон, дето никой не я знае а а трябва всеки ден да пишат кога, как и защо е арестувана и защо трябва да ни дpeме за нея!!!
13
15
 
14
 
! Отговори
саманта преди 4 години
Пишещите с агресия са всъщност родените от новото време пр...ост...аци. Това време се оказа добро за такива като тях, защото позволи на едно нищо да се изживява като нещо. Примерите тука изобилстват.Жив и здрав да си, Серго - като млад ни радваше с готините си екранни образи !
12
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хиляди бедни и болни българи умират в агония без лекари и лекарства, но за тях никой не го е грижа. А за други има всички удобства и екстри....
11
6
 
15
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 1Никола Анастасов, лека му пръст, не беше комунист.И той разправяше как го привикал веднъж генерал Кашев от УБО и го накарал да чете вицове за Тодор Живков.Едва не умрял от страх.Оказало се обаче, че Тодор Живков много обичал да слуша вицове за себе си, и търсил някой артист да му ги разказва забавно.Стефан Данаилов се е доказал в професията си, независимо какъв е бил баща му.
10
22
 
16
 
! Отговори
да му мислят младите преди 4 години
Добре си беше по комунизма,сигурност,доброта,човечност,а сега какво е
9
2
 
29
 
! Отговори
питам преди 4 години
няма по лошо от,старостта. за това нещо няма ляк.Всички един ден ще си идем,защо е тая алчност,ламтеж защо
8
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всички другари трябва да знаят за здравословното състояние на другаря Данаилов, така се отвлича внимание от важни теми като бъдещия консул Пацо Терасата например
7
12
 
7
 
! Отговори
кака ти преди 4 години
До Анонимен 5Защото мене и тебе не ни познават и имената ни нищо не говорят. Какво ви пречи, че ни информират ? По тази логика да кажем нищо да не пишат за София, че има толкова други градове - да пишат за Джебел повечко / примерно / .
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изкуствените неща, като стави хич не са добре за организма, ако е било възможно пирони или нещо гипс, но явно така са преценили лекарите. Вдичко изкуствено трудно се приема, че някой път пият и лекарства за това и допълнително отслабват имунитета.
5
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден стотици хора влизат в болница. Защо постоянно ни информирате за здравословните проблеми на Ст. Данаилов?
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
т.нар. випо-ове държават ги обгрижва всячески - Боко им праща хеликоптери, хирурзи по избор им се пращат във всяка точка на страната, за тях не е проблем да ги приемат всеки ден в различни болници и санаториуми, за които обикновения човек не може да се дореди с месеци и т.н. Докато това разделение на хората е факт, то ние нямаме здравеопазване.
3
13
 
27
 
! Отговори
аман преди 4 години
Естрадните музиканти и голяма част от актьорите първи подкрепиха демократичните промени в България и затова им "изгубиха" документите за трудов стаж.Те измряха в мизерия и болести ,когато този комунистически *** беше министър на културата .Сега ежедневно ни занимавате с пръцкането му .Засрамете се.
2
3
 
44
 
! Отговори
сара преди 4 години
Годините не прощават никому - нормални житейски тревоги . Пожелавам му да се стабилизира и да се радва на живота колкото е възможно по-дълго. Здраве на всички желая !