XXL мечта: Напук на килограмите модел участва в модни дефилета

Веселка Маринова иска да нахлуе в средите на световния шоубизнес
103
XXL мечта: Напук на килограмите модел участва в модни дефилета
Снимка: Нова тв

"Несъвършенството е красота" - този цитат на Мерлин Монро отговаря за манекенка, която не се съобразява с общоприетите норми и гони мечтата си.

Веселка Маринова иска да нахлуе с гръм и трясък в средите на световния шоубизнес, но тя е по-различна от останалите модели.

"Видимо е, че съм по-пълничка, но се харесвам по този начин. Не е само до визия, а да имаш хъс. Наскоро участвах в модно дефиле и снимам като модел за няколко марки за по-пълнички хора", каза пред Нова тв Веси Маринова.

Тя обясни, че дори да не иска да се променя на този етап, като по-пълен човек е принудена да се ограничава.

"Не можеш да си лежиш по цял ден, а да се бориш за мечтата си. Нямам хранителен режим, но си позволявам всичко в малки количества", каза още Маринова.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: моделкилограми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
31
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Светозаре, не може всички хора да са под калъп, не може. Само като видиш Кличко и жена му и ти става ясно :). Ама ти става ясно, че и двамата са с нормално за тях тегло! А тази жена е с тегло, което е вредно за самата нея! АМАН от самоубийствена и убиствена за обществото ни толерантност! Не правиш добро на пълните хора, като отричаш проблема им, не им правиш добро и като се подиграваш...пътят е борба и непоносимост към подобни "звезди" - бъдещи модели за подражание.
33
21
 
7
 
! Отговори
Светозар преди 4 години
Тези дето плюят и критикуват, я да помислят те как изглеждат ! И после критикувайте ! Не може всички жени да са по 40 кила, а мъжете по 55. Хора с такива мерки са с подходяща генетика и заложби. Най - вече бърз метаболизъм. Но те нямат заслуга за това, а е природна работа.Тъй че по - леко с критиките.
32
2
 
12
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Ама трябва да се приключи със мисленето "дебел съм ,ама съм си добре"...както трябва да се приключи с мисленето "всяко дете е надарено различно и не не нужно да учи математика/билогия/история/или друго в училище"...Всичко това е пропаганда - на господарите им трябват нездрави и *** подчинени. Това са двете идеи, които се лансират! И даже имат и доста поддръжници, защото мързелът винаги е бил вроден...
31
2
 
4
 
! Отговори
Lan преди 4 години
33, :) спокойно може да започне направо със зала...ама трябва да има човек да ѝ помогне. Даже може би е по-добре със зала, защото про многото кила разходките могат и да са зле за ставите на краката. Те не са пригодени за подобен товар. Основата е правилно хранене, по-малко (или и никакви) телевизия/компютър в свободното време и по малко безопасен спорт - за начало е най-добре водна аеробика или йога/фитнес, но с треньор задължително.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между другото тия дни във фитнеса видях едно съвсем стройна и атлетична млада жена, тренираше по пола клош малко над коляното, разбира се не правеше предизвикателните в тоя случай упражнения, но ми се стори доста приемливо.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво ти е фитнес зала. Почни с разходки. След 6-12 месеца си купи малки гирички за вкъщи. Зала след 2 години работа.Нищо не става от днес за утре. Това изисква години дисциплина и навици.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
днешно време нещата са толкова развити в тази посока, че слабо волевите са пълни икономически роби на силните духом---Като ми говорят за силните духом богати, все си представям две лица - Делян Пеевски и Митьо Пищова.
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали за да иде във фитнес залата трябва да надене някакъв клин или някакъв анцуг, или де се превърже с пола може би?? Вижте им модните линии, че всички са за жени без ханш, а ако имаш по-дебели крака, направо заприличваш на карикатура сам за себе си камо ли да се явиш така.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе тя ако не влезе в яке за сноуборд, трябва да е толкова дебела, че по-добре да си седи вкъщи, че да не разбие новите плочки на фандъкова.
25
3
 
6
 
! Отговори
до Анонимен 25 преди 4 години
Нали за да излезе на разходка трябва да се облече с нещо
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
#26, откакто свят светува хората със силен характер властват над тези със слаб. А в днешно време нещата са толкова развити в тази посока, че слабо волевите са пълни икономически роби на силните духом. Всички търкачи на лотарии пушат цигари за по 5 лв, но се лишават от качествена храна за да могат да утолят другите си зависимости. Вечер предпочитат да си опиянят с ракия и чалга вместо да се образоват и извоюват малко икономическа свобода чрез това.
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност никой не ги възхвалява, това е просто една ниша за дрехи за дебели хора, за които трябват такива модели. Ако разгледате примерно каталога на Zalando, ще ги видите. Обикновените модели на дадена марка са до размер L, най-много XL, а моделът носи най-малкия размер XS или най-много 36. Отделно има подмарки само за големи номера, които почват от 42, и ги носят такива модели. Те всъщност никога не представят обикновените марки като еталон, а само тези от нишата.
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въобще нещата са елементарни.Но просто хората са жалки и слабохарактерни. Сериалче по телевизията и количка в чашката са много по-лесни от това да пиеш вода и да се разхождаш. А понеже от вода и от разхождане никоя корпорация не печели пари е очевидно, че хората биват манипулирани да живеят нездравословно.
21
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Денонощието е 24 часа. 8 часа сън. 8 часа работа. Остават 8 часа.Очевидно всеки син кит може да се разхожда по 2 часа на ден - 1 час преди работа и 1 час след работа. Почваш от 10 минути преди работа и 10 минути след работа. И всяка седмица добавяш по 5 минути. И зимата също. Хората на ски ходят, няма да умреш от студ от една разходка.
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До синия кит с заседнала работа. Да се оправдаваш е много лесно. Ако искаш да промениш статуса си на син кит, оттук до края на живота ти има следните напитки: вода, чай без захар, кафе без захар. Няма айс ти, няма кола, няма сокче. Ама се изисква воля за това. Гладна си? Изпий две чаши вода на екс и след това отиди да ядеш. И храна означава без никакви индустриално приготвени храни. Салам повече няма да вкусваш. Купуваш свежи продукти, задушаваш ги и си ги носиш в буркан на работа.
19
1
 
17
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Нямам против всеки да изглежда както си иска. Само да не очаква всички да я харесват, защото тя се харесва. Всеки си има вкус...
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Модните фирми съвсем не са се усетили. Съвременните модели дрехи са такива, че стоят добре само на много слаби жени, колкото по-голям е номерът, толкова по-зле или направо абсурдно изглеждат. Толкова пълни модели за каталози и онлайн магазини се търсят за отделни марки дрехи само с големи номера или за дрехи за жени над 50. За ревюта определено не. Изключението е Тес Холидей, която едва се движи и не е никакъв модел, а е просто е известна и понякога я взимат с рекламна цел.
17
2
 
16
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Нямам нещо против това момиче, много хора даже се кефят на по-пухкави дами. За мен е важен примера, който се дава - това на 99% е от нездравословни навици. А живеем в XXI-и век, все пак...
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще ви разкрия нещо за плитките ви умове: "сините китове" съществуват и искат да се обличат, предполагам че и вие искате те да са облечени; ако професията/ежедневието ти изисква да седиш неподвижен, това не означава че трябва да умреш от глад, дори само това че седиш неподвижно те кара да ядеш повече.
15
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писнало ми е от това да възхваляваме ур-од-ливостта. Това да възхваляваме всеки затлъстял, всеки обратен, всеки Даун е възможен и легитимен подход. Но не е единственото мнение и не е единственият подход към граденето на едно общество както ни го втълпяват от западните медии. Възхваляването на хората които живеят балансирано и полагат усилия също е вариант.