С подписка срещу жестокостта към бездомните животни

Случаите зачестяват, алармират от "М&M"
18 окт 2019 09:06, Красимир Ангелов
20

Организация се обедини в помощ на бездомните животни. "М&M" събира подписка заради зачестилите случаи на жестокост и отравяния, жертва на които стават както домашни любимци, така и бездомни животни в столицата и други места в страната.

"Зверствата през 2019 година са доста голям брой, никоя институция не го прие серизоно", каза за "България сутрин" Мартин Янчев от организацията. 

Той припомни за случаи в Борисова градина, при които преди време бяха изтровени катерици.

"Умишлени са тези деяния", подчерта той пред Bulgaria ON AIR.

"И домашни, и улични животни стават жертви на такива случаи. Очаваме да съберем подписи и да сме полезни", заяви още Янчев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
МАРА преди 3 години
До Анонимен АМА ЗАЩО НЕ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ БЕЗДОМНИ И ИЗХВЪРЛЕНИ КУЧЕНЦА?????? ЗАЩОТО ТАМ ИМАТ СЪЗНАНИЕТО, ЧЕ КОГАТО ТРЯБВА, КАСТРИРАТ НЕВИННИТЕ ДУШИЦИ И ТАКА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ!!!!!!!!! И ОТ ТАМ СЛЕДВА, ЧЕ НЯМА ИЗХВЪРЛЕНИ БЕБЕНЦА, КАКТО ГО ПРАВЯТ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! МАЛКО ЛИ КУЧЕНЦА И КОТЕНЦА, ОЩЕ С ПЪПНАТА ВРЪВ ИЗХВЪРЛЕНИ В НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ..? НИМА ТОВА НЕ Е ДО СЪЗНАНИЕТО НА .........ЧОВЕЦИТЕ!!!!! ТРУДНО Е ДА СЕ ПОВЯРВА, ЧЕ БЪЛГАРИНА ИМА СЪЗНАНИЕ..............!!!!!!
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато мразиш животните мразиш и хората.Не е ли така при нас.
15
6
 
7
 
! Отговори
Zed преди 4 години
А какво казва кожарската промишленост? От кожата на тия кучета става ли за обувки, колани, портмонета, шапки и при?
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На върха на хранителната верига е най- злото и опасно създание- човекът!!! Единствен той убива, насилва и издеватерства заради удоволствие и престъпен садистичен ум. Не приписвайте злото на животните! Те са жертви!
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо не ги пуснаха по пейките, вместо публика на мача България-Англия? Така щяха да покажат, че няма расисти и че държавата се грижи за новите Полиграф Полиграфович, ако един ден решат да влезат във властта, та дори и само във Футболния Съюз.
12
5
 
16
 
! Отговори
Съгласен преди 4 години
До Анонимен 8Напълно съм съгласен с мнението на 8. Злината е у хората. Няма лошо Животно, а има много зли хора!!!
11
8
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Таке е, аз съм съгласен със теб. Хайде сега бързо *** в гората, при вълците, па ти после ми разправяй, кое какво е.
10
5
 
5
 
! Отговори
горките преди 4 години
Бедните малки кученце са подложени на зверства изтезания и расови обиди от страна на властите в София. Това е истинско клане и геноцид. Положението е нетърпимо.
9
3
 
13
 
! Отговори
Тялото преди 4 години
Важната подробност която е изписната е че поводът са два случая на деца които изтезават кучета до смърт. И родителите им, които си защитаваха децата все едно това е нормално и утре няма да се пробват и на хора.Никой не иска бездомни кучета на улицата. Само че докато едни организации ги прибират и осиновяват, други изхвърлят цели котила на улицата. Разликата с Европа е че там никой не изхвърля животни така. Затова няма бездомни извън гетата.
8
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така наречените хора станаха по жестоки от животни. Животно без причина никога няма да ви навреди. То незнае какво е двуличие подлост. Когато се радва се радва наистина а не подлизурско. Докато при животните на два крака всичко е гримасничене и прецакване на другите. Виждате у парламата кво става. 5 000 лв. Заплати а обикновените хората едвам свързват двата края. Това ако нее двуличие и подлизурство за друго не се сещам. Да говорят за демокрация а в същото време провеждат геноцид над народа.
7
7
 
10
 
! Отговори
комодос преди 4 години
в моя град е пълно с бездомни-крастави кучета, обществена тайна е, че ги докараха от Пловдив повечето, защото беше "столица на културата", а също така за тяхното размножаване допринася и един етнос...
6
2
 
28
 
! Отговори
индикатор преди 4 години
Видиш ли бездомни животни да се мотаят по улиците,значи държавата не си е на мястото!
5
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Към кучелюбците. Да сте виждали бездомно куче в град в западна Европа? Няма и да видите.
4
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А къде е подписката в подкрепа на ухапаните и разскъсани от тези животни хора, или в това просто не могат да се наливат пари, които тези организации да усвояват за своя сметка.....
3
12
 
34
 
! Отговори
zed преди 4 години
Къде е подписката за експресно ликвидиране на бездомните животни? Че да се подпиша.
2
9
 
37
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Шепа лицемери, вместо да мислите как да ги махнете от улиците за да не са заплаха за хората, вие излизате с популистки изявления. Хората ги убиват, защото те разнасят зараза, плодят се непрестанно, нападат хора, децата страдат най-много. Мен като малък ме нападна бездомно куче, което беше два пъти по-голямо от мен. Уплахата още ми седи. Хората се защитават от бездействието на държавата, а не от животните!!!!!!!!
1
7
 
18
 
! Отговори
Ами преди 4 години
събирай те си! Кой ви пречи?