Много гъста мъгла на "Тракия", създават "изкуствена тапа"

Цели се избягването на пътни инциденти
Обновена: 18 ное 2019 12:47 | 18 ное 2019 12:40, Павел Гълъбов
17
Много гъста мъгла на "Тракия", създават "изкуствена тапа"
Снимка: Pixabay

От "Пътна полиция" предупреждават за изключително гъста мъгла на АМ Тракия в посока София. По тази причина се създава временно изкуствена тапа в района от 34 до 24 км на магистралата.

Още по темата


Мярката е с цел избягване на пътни инциденти в участъка поради падналата изключително гъста мъгла - под 20 метра. Екипи на "Пътна полиция" са на място и насочват трафика в една лента в участък с добра видимост.

От полицията апелират водачите да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Случка от онзи ден: изпреварвам тир на магистралата вечерта по тъмно, мъглата се сгъстява изведнъж, аз намалям тира - не. Отзад автобус на Карат почва да ми святка и да ме натиска защото карам бавно!
16
2
 
12
 
! Отговори
iop преди 1 година
Пак добре е, че някакви мерки са взети. Иначе на глупаците през ум не им идва да намалят скоростта.
15
2
 
11
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Това са бацевите магистрали: Зимата са затворени поради снегонавявания, пролетта поради наводнения, лятото заради неотложни ремонти, а есента поради мъгла!
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До РадославАбе радославе, вундеркиндче мамино! Кой, какво е затворил? Полицайте се опитват да принудят *** да намалят скоростта за да не се избият. Къде да ги прекарат магистралите? Мъгла се обазува и в София, и по Витиня, и по Петроха. По тези географски ширини е така. Ноември обикновено е месец на мъглите. Ами ще караш със скорост и дистанция при която да можеш да спреш. Да, ама не! Пише 120 или 140. Било магистрала. Добре, а там където има ограничение 60 или 50 защо не го спазваш?
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 12Не знам дали е умен милиционера, ама ти нямаш акъл и общ работник. Много мъка има по този свят! Един път нещо навреме и разумно съобразно наропсихологията на матреала! Адмирации! Досега поне 3 верижни катастрофи да са станали там. И "същите"интелектуалци да са си чешели езиците защо полицията и пътните служби нищо не са предприели. Професия "хейтър".
12
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това сигурно го е измислил най-умния милиционер. Така се прави. Затова пенсия на 35 и по двеста заплати накуп.
11
20
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Ако някои проектант си беше свършил работата навреме преди 50г. този проблем нямаше да го има! След като през седмица се налага да се затваря коларската пътека заради мъгла значи някои не си е свършил работата! Затова преди да се прави път някъде се прави проучване-какво е времето там, дали има склонност за поледица или мъгли, а не през седмица да харчим една камара пари за полиция която да стой там и да насочва индивиди които дори не е трябвало да взимат книжки и незнаят какво да правят в мъгла
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5Господи много те моля прибери си вересиите! Заради такива като теб го правят! Защото и в тунела Витиня, и на маг.Струма, преди при Ихтиман имаше мислещи хора с изправни автомобили спрели, но ударени отзад от такива като теб. С всесезонни гуми, дето фаровете им блестят. Само ограничения и палки за такива майстори като теб. Падна дъжда и се изпонатресоха. Сега мъгла. Те тръгнали да ви спасяват от собственото Ви безумие, Вие пак недоволни. "Я сакам да се самоубия"!
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 2Ама от недоносчета! Защо ли събираме пари за ковьози? Реваха преди години когато се натрескаха в тунела Витиня, че никой не реагирал. Реваха за Струма, че никой не спирал матреала. Един човек бе спрял навреме, матреала отзад го бе натресъл. До всеки шебек в България трябва полицай. Фаровете, зимните гуми и забрана за телефони му пречели. Какво общо има 40градуса с видимостта. Особенно ако слънцето ти е отзад? Ами ще видиш фаровете на джигита по-рано. И в градско съм се убедил.
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не би на банкянския електората, да е запалил сметището отново, докато се занимава със сепарация на отпадъци и извличане на цветни метали по древна технология.
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе в тая ко, чина само малоу, мници ли са останали с по два грама мозък. Никой ли незнае че в мъгла се кара с такава скорост с която да могат да спрат в зоната на видимост. От 40 годин съм по пътищата и съм се нагледал на безмозъчни твари. Не само тук но и в чужбина. Неможе в мъгла да караш със скорост с която караш когато няма мъгла.
6
2
 
6
 
! Отговори
Бравоооо преди 1 година
Значи мъглата пълзи избирателно, в една лента мъгла НЯМА, другото е в като песента......"и след мъглата......пак мъгла"!
5
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много умни, ей! Избягват инциденти като създават колапс. Ами, ако кола се запали или пътуващ получи здравословен проблем, ко прайм?
4
4
 
10
 
! Отговори
спомен преди 1 година
До АнонименСмешници са шофьорите, защото при подобна ситуация никой не се беше сетил, че трябва да намали на АМ "Струма" и после имаше верижна катастрофа от 10-на автомобили, пък после била виновна администрацията.
3
3
 
7
 
! Отговори
penuga преди 1 година
Хахаха...мъгла само в едната посока...
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пускайте фаровете!Сега е момента, вкл. и фаровете за мъгла!100% съм ЗА налагане на глоби за невключени фарове в такова време, и то не 20 лева, а от 50 нагоре!А не летес при 40 градуса на сянка.
1
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами затворете напълно магистралата, докато се вдигне мъглата.Смешници.