Микробус бутна на заден ход 90-годишна, жената почина

Инцидентът е станал в Перущица
29 ное 2019 15:33, Ния Христова
13
Микробус бутна на заден ход 90-годишна, жената почина
Снимка: Булфото

90-годишна жена е починала, след като я е блъснал движещ се на заден вход микробус. Това съобщиха за Радио "Фокус" от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът е получен около 11.30 вечерта в квартал "Запад" на град Перущица. Микробусът е с марка "Форд", а шофьорът е 44- годишен водач. Пострадалата жена е била закарана в пловдивска болница, където е починала.

Резултатите на шофьора за алкохол и наркотици са отрицателни. Задържан е за срок от 24 часа.

Продължава да се изясняват причините и обстоятелствата около инцидента под наблюдение на Окръжна прокуратура- Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментатор 3 е написал вярно-ако нямаш видимост, караш някой да гледа вместо теб. Мисля, че беше чл39 от правилника за движение. Аз лично преди години, така нацелих един Мерцедес, SLK-двуврат, нисък, нисък изобщо не се вижда в огледалата. Написаха ми акт и шефа на районното ме накара да прочета какво пише в правилника.В случая е станало най-лошото. Съболезнования!
11
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
преди месец пред едно училище беха паркирани бая коли..Та минавам си аз съвсем нормално между тях,защото немаше от къде другаде да мина,когато ВНЕЗАПНО едната тръгна на заден точно върху мен..Добре че имам бързи рефлекси и успях да отскоча!..Като се изравних с "водача"-некво пшлеме,му викам:-"Ей,ше *** прегазиш бе!"..А пшлемето дори без да се извини,или нещо подобно,троснато рече:..-"Ами ти бегай!"..та..."дилема"....
10
0
 
3
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До някой 6 Била е на дискотека.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За пореден път го повтарям. Дали имаше и 3км откакто взех новата си колата от автосалона и един дядка задейства алармата докато давах на заден ход на паркинг. Нашия напряко, между напаркираните автомобили, точно зад колата. Пуснал съм аварийните. Карам бавно. И докато гледам ту в едното, ту в другото странично огледало охлюва точно отзад. Просто без новите системи за сигурност си ставаш убиец от раз. И аз имам възрастни родители, но не се държат така ***. Сега и млади хора и то без телефони!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо 11:30 вечерта трябва просто да се напише 23:30.Толкова ли е сложно?
7
0
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Да а пък човек е нормално да се отдръпне, когато види бавно движещ се назад микробус, но на 90 години знаем, че хората не са в оптимално състояние.
6
1
 
8
 
! Отговори
някой преди 4 години
В 11:30 часа вечерта -90 годишна жена на улицата?
5
0
 
12
 
! Отговори
Пореден преди 4 години
Вчера беше пак такава новината, но със 70 годишна баба пешеходец при маневра със фатален край. Днес със 90 годишна пак така ...илиза утре да е 110 годишна..Очите и ушите нащрек и за шофери и за пеша ходещите, както и става мокро и хлъзгаво белята става докато мениш станцията на радиото. Пазете се. Съболезнования на близките.
4
2
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Не бързай със заключенията и се моли някоя 90 г. баба да ти се натресе в буса.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При движение на заден ход шофьорът е длъжен да наблюдава непрекъснато пространството зад автомобила, а ако не може е длъжен да осигури някой, който да го прави да го предупреждава, ако има опасност. Само дето това го правят Шофьорите, а младежите под 50 години си мислят, че всичко могат и знаят и блъскат хора.
2
0
 
2
 
! Отговори
Как се движи преди 4 години
При маневра, ама то много сложно да се измисли, че и да се напише.
1
1
 
12
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Как се движи едно МПС на заден Вход?