София към шофьора, блъснал мъжа й: Предай се, за да намери покой душата ти

Вече 40 дни без следа от избягалия шофьор, убил велосипедист в София
Обновена: 29 ное 2019 15:08 | 29 ное 2019 15:00, Анисия Иванова
49

Вече 40 дни няма следа от шофьора, блъснал и убил велосипедист и избягал. Катастрофата стана на 21 октомври посред бял ден, а жертвата е 42-годишен мъж с две деца, който отивал на работа с колелото си.

На 21 октомври животът на София Господинова и нейното семейство се преобръща за секунди.

Призивът, който тя отправи към него, е да се предаде: "За да остане честен пред себе си, да намери покой душата му."

"Сутринта на път за работа моят съпруг Константин Касабов е бил блъснат или му e oтнето предимство, или е бил засечен малко преди стадион "Локомотив“ на бул. "Рожен", при което получава много тежки наранявания и след 3 дни в болницата почина", разказа пред репортер на Bulgaria ON AIR София Господинова.

Още по темата

Свидетели на инцидента не са открити и така наказан за смъртта на Константин няма.

"Ние не знаем какво е станало, не сме били там, няма камери на кръстовището. Все пак би трябвало човекът да спре и да се обади 112, да окаже помощ. Не се знае чия е била вината действително, но чиято и да е била вината, би трябвало да останем хора и да помогнем в такава ситуация", каза още София.

"Не чувствам яд и омраза към този, който го е извършил. По-скоро болката от това, че загубих съпруга си. А този, който го е направил ще си понесе наказанието – било то от съда или от Господ един ден", сподели жената.

От СДВР призовават всеки, който има информация за инцидента или за водача на автомобила, да подаде сигнал на тел.112 или в най-близкото районно управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
До 47 преди 4 години
много филми гледаш смоттан
44
1
 
2
 
! Отговори
Б. Г. преди 4 години
Всеки може да бъде открит днес. Особено при толкова камери, а и от спътникови снимки. Просто е близък на политиците или е политик. Обаче престъпника си е престъпник, който и да го покрива. Колкото повече време минава, толкова повече ще страда... Всеки си плаща някой ден...
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо си мислите, че ако има камери или свидетели някой ще каже нещо?! Живеем в държавата на мишките, където всеки си трае! Седмица преди този инцидент, мой приятел, също велосипедист загива нелепо, прегазен от непълнолетен водач, с кола със свалени номера, пред хотел с камери... И също няма наказан... Какво очаквате?? Дупка!! Ако нямаш някой зад гърба си или сам търсиш възмездие или се примиряваш... Това е истината!
42
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо мислите, че това утрепване не е Божие наказание?
41
11
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Много нагли станаха тия влосипедисти,преминават през теб,газят те,скачат на бой,бият деца и старци,крадат от колите,тряябва да се разри броя им нека да има 10 тина сгазени и смачкани коллета,че да им дойде акъла
40
3
 
5
 
! Отговори
страшно е преди 4 години
с велосипедистите в софия е проблем , един ме бутна витошка като пешеходец вика има алея тя алеята е на пешаходната пътека за пари самоковската картофка разграфи пешаходните пътеки и за велосипедисти и понеже още не разграфила пътя навсякъде жертви
39
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На господ и на съда не трябва да се чака! господ НЯМА, а съдът го мързи.
38
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам какво иска тая?Пари ли?
37
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това колело изобщо не е блъскано.По-скоро като гледам загиналия, трудно е пазил равновесие, горкия. Трябвало е да си слага каска и кори некви.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има някаква вероятност да го е бутнало ремаркето на някой ТИР и шофьорът изобщо да не е видял, че има инциднет. От там минават и много турски тирове.
35
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, имало Божи съд... А не мислите, че това е Божие наказание за филосопедиста? Той да не е бил някъф Ангел?
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НерезановХората говорят, че убиецът е висш милиционер...И затова няма развитие случаят. Верно ли е това?-------Аз чух от доста хора, че Путин бил минал оттам по същото време?Верно ли е?
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е някой от прованса няма да го открият никога. Но пък Божият съд е по страшен от земният. Ще си получи заслуженото наказание във вечноста. Там ще бъде пържен на бавен огън от опашатите и рогатите.
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената добре си казва - не се знае кой е виновен, (не може да се обвинява единия или другия), ама след като си се изнизал по терлици, не си искал да помогнеш.Е, това ли е морала, достойнството на днешния ден - оня си замина, кучета го яли, аз да се оправям. ОК, щом така, така. Е, ръкопляскайте щом така ви изнася.
31
1
 
21
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Не ми се вярва да не могат да го намерят. Нали има телефонни клетки, които за засичат кой е бил там. Или ако няма камери на самото кръстовище, то все някъде по булеварда има камери в сравнителна близост. Може би наистина се прикрива някого.
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да е много луд (луда) ... че да се предаде...Най-вероятно жена е управлявала колата, която го е блъснала.
29
5
 
7
 
! Отговори
Пещерняк преди 4 години
След като не знаят, какво е станало, защо твърдят, че е блъснат. Колелото изглежда като неударено
28
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука оставам с усещането, че някои са доволни че е убит велосипедист. Долно племе сме.
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората говорят, че убиецът е висш милиционер...И затова няма развитие случаят.И низш милиционер да е, и обикновен наркотрафикант да е, пак ще се потули случая. Такива са полицаите в България - корумпирани, страхливи и мързеливи.
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори и за цяла София да купим камери от нашите данъци, пак няма да открият никой милиционерите, защото ги мързи да работят за обикновените хора.