Седмокласничка колабира и почина в училище във Враца

Учителите се опитали да й окажат първа помощ
Обновена: 9 дек 2019 13:59 | 9 дек 2019 13:58, Нели Христова
28
Седмокласничка колабира и почина в училище във Враца
Снимка: Wikipedia

Момиче в седми клас е починало след като е колабирало в училище, съобщават от "24 часа". Трагедията се е случила в врачанското училище  СУ “Христо Ботев".

Около 9 часа сутринта момичето е колабирало в междучасието между първия и втория час. Веднага е повикана линейка, а учителите се опитали да окажат първа помощ на детето. За жалост, когато медиците пристигат, момичето вече нямало пулс.

Полицията веднага започна разследване на обстоятелства, довели до смъртта на ученичката.

От гимназията потвърдиха за смъртния случай на своята възпитаничка и пратиха съобщение до медиите, в което ръководството моли за разбиране и етика при отразяването на случая.

„Взети са своевременно всички необходими мерки от наша страна - се казва още в съобщението. - Уведомени са институциите, провеждат се разговори от специалисти. Психолози работят с учениците.”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
11
 
8
 
! Отговори
МВР преди 4 години
В подобни случаи, родителите на детето разборат последни.... и то от медиите или от познат на познат. Какво да се прави, България.
2
9
 
12
 
! Отговори
Becker преди 4 години
До 1Абсолютно съм съгласен!
1
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съжалявам за детето.Това обаче не е никаква новина. Жалко за жалките драскачи, които се опитват от пълната липса на информация за причини за една смърт на едно дете да направят нещо.Спрете се. Срама нямате!Всеки ден умират хора. Включително деца. Като не е насилствена смърт или нямате данни за такава, какви глупости пишете из нета?!

Спонсорирани публикации