Курсантът, спасил жена на пътя: Всеки човек трябва да постъпва така!

Въпреки тежкия трафик на пътя само той се притекъл на помощ
20 дек 2019 11:18,
42

Иван Станоев е курсант трета година в Националния военен университет във Велико Търново. Когато в неделя пътувал към старата столица от родното си село пред него изненадващо лек автомобил катастрофира.

Той веднага се притекъл на помощ на жената в колата. Обездвижил ръката й и я извел от колата, защото от автомобила започнал да изскача дим.

Иван повикал линейка за помощ, но отбелязва, че въпреки големия трафик на пътя, само той спрял.

"Угасих пожара с пожарогасителя си и потеглих по пътя за Велико Търново", обясни Иван пред Bulgaria ON AIR.

Жената запомнила регистрационния номер на автомобила на Иван и няколко дни след инцидента изпратила благодарствено писмо до ръководството на унвиерситета.

"Мисля, че всеки човек трябва да постъпва по подобен начин, без значение дали е военен или не", смята курсантът.

Иван мечтае да завърши военния университет и да служи в редиците на българската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Сл04аен преди 4 години
Колко *** са подминали... после управниците им били виновни, че са си превърнали живота в говедарник, все едно те са ги правили :) Браво на момчето, за съжаление изключенията никога не променят цялото.
37
1
 
7
 
! Отговори
KOKO преди 4 години
BRAVO NA MOM4ETO.TOVA E DALG NA VSEKI RAZUMEN 4OVEK-NE ZASHTOTO,SLEDVASHTIJAT PAT,MOZE DA E TOI,A ZASHTOTO E NORMALNO DA POMOGNESH VEDNAGA.A TEZI,KOITO NE SA SPIRALI,NEKA DA UMIRAT OT SRAM.
36
2
 
10
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 4 години
Ей това е нова. Това трябва да показват по телевизора а не хора с неясен пол и хазартни игри.
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, смело момче!Адмирации!
34
5
 
5
 
! Отговори
да-да ама не преди 4 години
логиката на полицейския копой гласи: "Този който рапортува престъплението е първия заподозрян"Ще направите добро а за награда ще ви арестуват и ще ви разпитват,ако сте скъсметлий няма да ви обвинят, но ще има да ви разкарват по съдилища и по прокуратури за да давате показания и да свидетелствате ако повярвате на глупостите в тази статия ще си навлячете крупни неприятности !
33
0
 
14
 
! Отговори
Миро преди 4 години
До къде стигнахме? Когато се държим като хора да се пише в медийте за това!
32
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Каква е тая извратена психика у хора като теб - когато някой помогне, ето бил натегач. Абе вие нещо от уродливост ли страдате, що ли."Ами натегач е, ми... Вземи гледай видеото. Репетирал 10 пъти за него сигурно. И го водят от пресслужбата. Смях! Сам разказва, че никой не бил спрял. Ми да спрем всички освен, а? Да замръзне цялото движение по планетата, щото някоя била катастрофирала и той да не е единствения спрял на катастрофа. Мрънкач някакъв. Не знае как да говори. Послушко военен шапчо...
31
4
 
4
 
! Отговори
Стефанов преди 4 години
До Анонимен12 - Толкова си заслепен политически, че направо не е истина. Съжалявам те. Както и узунов - абе хора, вие акъл имате ли или само повтаряте партийните лозунги като папагали!?
30
1
 
12
 
! Отговори
L. преди 4 години
До редакцията: Минете един курс по български и най-вече по журналистика!"Курсантът, спасил жена на пътя - ..." Нито имате вече новина за този случай, нито той е всеизвестен на обществото, че по този начин да се оформя заглавието. "Курсант спаси жена на пътя. - и вече цитат - Всеки би постъпил..."Определете се от кое лице ще разказвате, определете се новинарска, клюкарска или аналитична медия сте! Намерете си истински редактори!Не замазвайте такава прекрасна новина с неграмотността си!
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък намерих чанта с пари, документи и компютър на една пейка и ги върнах на собственика. Издирих го по разписките и по компютъра. Защо никой не ме е показвал по телевизията? Не че искам, но въпросът е принципен. Защо не ми дават медали, повишения, 3 дни отпуск? Защо нямам Бяла лястовица от Господари на ефира? Ами просто защото човекът на който ги върнах не се е похвалил на медиите.
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ти си абсолютен ***.от. Пострадалия дали е добър или лош, да влизаме в предположения ли."Не пич... Ти си абсолютен ***.от. Казва ти се, че такива новини са глупави, при условие, че се случват денонощно такива неща, просто само за този се е разбрало по медиите, понеже Българска Армия имат нужда от това да се говори за тях и звънят на дежурните телефони на журналята за всеки който превързал пръстчето на някоя жена. (Примерно.) А ти си толкова зле, че дори не разбра смисъла.
27
1
 
18
 
! Отговори
ogin преди 4 години
Дай боже повече българи като тебе момко,бог да те пази и да ти дава здраве
26
5
 
0
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
ти си абсолютен ***.от. Пострадалия дали е добър или лош, да влизаме в предположения ли.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре стига глупости. И за статията и за коментарите. Ежедневно стават толкова много катастрори, произшествия, бедствия, кражби, аварии, лоши работи, постоянно има хора от две групи... Тези които помагат и тези които не помагат. Има и добри и лоши. Обаче не забравяйте, че от тези които са в лошата ситуация и се нуждаят от помощ (примерно в случая катастрофирали) също могат да са добри или лоши. В случая жената излезнала добра и благодарила. А знаете ли колко има които не се сещат да благодарят?
24
3
 
21
 
! Отговори
До узунов преди 4 години
Каква е тая извратена психика у хора като теб - когато някой помогне, ето бил натегач. Абе вие нещо от уродливост ли страдате, що ли.
23
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Беше си човека кадърен офицер, командир и пилот и не някой плъх от министерството .-----Хич не ти вярвам, просто няма начин.Този е просто един *** в униформа.
22
1
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Между "всеки би постъпил така" и " всеки трябва да постъпи така" има малка, но съществена разлика, ама хайде...
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 12тиОпа по полека със заключенията за гловнокомандващия! Беше си човека кадърен офицер, командир и пилот и не някой плъх от министерството .--Беше си, докато не приседна на Корнелия и не започна да *** по цял ден опорките които БСП му казват да говори. Сега вече си е просто един червен ***.
20
3
 
3
 
! Отговори
до 8 преди 4 години
Не е нужно всички коли даспират, нужно е две три. Иначе наистина няма смисъл.
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива момчета трябва повече да има. Жалкото, че са рядкост.Всичко си зависи от гена и семейството.

Спонсорирани публикации