Управителят на хлебарницата за хляба в кофите: Недопустимо!

Коментар на Пресиян Петров в социалната мрежа Facebook
Обновена: 20 дек 2019 15:32 | 20 дек 2019 11:02, Анисия Иванова
78
Управителят на хлебарницата за хляба в кофите: Недопустимо!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Управителят на фирма "Братя Хлебари" излезе с коментар във Facebook по повод случката с изхвърления хляб.

Снимка на контейнер, пълен с голямо количество хляб в центъра на столицата, вчера предизвика възмущение в социалните мрежи. Виновник за изхвърления хляб се оказа служител на близката хлебарница. Оттам се извиниха за случилото се.

"Коментарът ми по случая с изхвърления Хляб е само един: недопустимо и неодобрено от мен.
Но това не прави проблема несъществен или несъществуващ. Всеки проблем, грешка или недобра преценка на член на моя Екип, е моя грешка.


И аз трябва да нося този кръст от момента, в който създадох Братя Хлебари. Последните 6 месеца освен с всички проблеми, свързани с ежедневното правене на Хляб (които не са малко), се опитвам да коригирам много административни проблеми. Причината да го правя бавно и тромаво е, че нямам достатъчно познания и опит в това отношение...

Не съм разписал правилно процедури и процеси за всяко едно действие вътре в самата Хлебарница и вероятността някой да сбърка е прекалено голяма", е част от поста на управителя на фирмата Пресиян Петров.

Той съжалява, че няма как да върне времето назад (би го направил), но единственото, което може да направи е да се поучи от "тази брутална и върховна глупост и да взема бързи мерки и решения, колкото и да са трудни".

"Ще направим всичко по силите си, дори и отвъд тях, да станем Хлебарница, която рециклира всичко възможно и събира разделно всичко, което не може да се рециклира (вече от няколко месеца започнахме да събираме разделно и ще се справим). Също така мога и ще обещая, че Хлебарницата ни Хляб няма да изхвърли, ако той все още е годен. Ако е годен ще направим всичко възможно да го рециклираме, ако не можем ще го премахнем по надлежния ред. И това ще бъде практиката ни не заради този инцидент, а защото аз вярвам че тя е правилната и част от този век, в който живеем".

От инициативата "Храна, а не война" всяка неделя хранят близо 100 души в неравностойно положение с дарения от граждани. Случаят с изхвърления хляб не предизвика възмущение в техните очи, защото хлебарницата често дарявала непродадения хляб в помощ на бедните, съобщава Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък един хляб.....мани мани. И прасетата не искат да го ядат. Българската прешиница първо качество се изнася за Германия а тук хляба се прави от фуражна пшеница второ и трето качество. И допълнително хлябовете се тъпчат със разни химии. Черния хляб пък се прави от същото брашно като белия като просто се добавя препечен малц.Изобщо яден абсолютни имитации и ***.
44
3
 
45
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Този Човек поема цялата отговорност за екипа си. Достойно за уважение. Нека се поучат всички, които винаги търсят грешката първо в обстоятелствата, времето, прехода и т.н.
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина е грях да се хвърля храна - не може ли да се продаде на много ниски цени, хем част от загубите ще се спестят, хем бедните са доволни? Или да се говори с някой от близките села, който гледа прасета и да му се даде под условие, че не става за консумация от хора? Аз лично, като мухляса хляб вкъщи, повечето пъти го роним на гълъбите в градинката до нас. Работил съм в производствени фирми - много храна се хвърля в производствот, защото се разваля, а част се преработва отново
42
2
 
13
 
! Отговори
Meто преди 4 години
До ЗарзаКакъв зарзават си ти бе измисленяк. Точно от зарзават няма как да получиш нищо повече от обикновенно разтройство и то ако умишлено ядеш гнил зарзават , а гнилият зарзават и се вижда ,и се усеща и на миризма и на вкус. Няма как да ядеш гнил зарзават ако не го правиш умишлено.
41
1
 
23
 
! Отговори
159 преди 4 години
Абе ей жълти журна-ля , държавата не само нехае , а и пречи на дарителите на храна, върху това се концетрирайте, не ми пишете тъ по тии
40
2
 
3
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
До 34...Нещо неправилно се усмихваш...След като го пиша значи е така,не се включвам в коментарите за да лъжа като някой ***.Работил съм в Германия и съм бил Свидетел на написаното от мен.А ти като не си в час не заблуждавай хората...
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Недопустимо е! Брашното така и така е с крайно лошо качество, стария хляб вместо да се хвърля се смила и се слага в новия. Нов внос един вид. В случая чирака не е спазил технологията и трябва порицание.
38
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"недопустимо и неодобрено от мен"Да бе, работниците решиха сами да хвърлят хляба :)
37
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей палячовци. Какво сте се развикали пак? Един *** снимал кофа с храна и всички пак сте тръгнали да се възмущавате как може. Е може! Не само може, но и трябва. Иначе ще дойде някой от поредната инситуция и ще им разкаже играта. Условия за даряване на храна в БГ няма. Това е истината. Като сте толкова възмутени, опитайте се вие да дарите и тогава говерете. Няма да го направите, обаче. И не защото е невъзможно, а защото освен да виете в нета, такива като вас друго не могат.
36
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Недопустимо е да се търси сметка, на хората произвели хляб, какво да правят с него!
35
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стрехнаха се, че ше им спадне оборотчето ли, като хората видяха що за с-вине печалбарски са?!?
34
6
 
35
 
! Отговори
Относно хлебар(к)ите преди 4 години
Да приемем хипотетично, че цялата храна по света не се изхвърля, а се насочва към Африка, Азия и т.н. И сега цвъкат по 10-15 дечурлига, а за 10г. така ще набъбнат, че направо ще пропукат земната ***.
33
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Велин от ВелинградЛиберастите- модерните комунисти,на тях им дай организират лов на вещици, да хулят всички онези които работят, активните хора които реално движат обществото напред и да величат всички онези ***, които са увиснали на врата на първите, но пък нахално реват, че им е малко. За жалост се възпита в обществото едно деградантско схващане, че някой е длъжен да се погрижи за теб, дори ти да не си направил и не правиш нищо, не за обществото, дори не за семейството си, а за себе си
32
7
 
6
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 4 години
Братя *** е по-добре!
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В цивилизовани те държави, човекът е женен за *** си. Спазват се безумни за нашето съзнание разпоредби и жестоки санкции. Често можеш да видиш как разни фирми имат специални хора, които да им пренареждат ***.
30
6
 
25
 
! Отговори
Велин от Велинград преди 4 години
Ценностната система е тотално сбъркана. Беден човек не значи добър, богат не значи лоши. Бедният може да е всякакъв, богатият също. Всички идваме по един и същ начин на този свят, и всички умираме, аз не съм нищо повече от другите, че да им дължа нещо, ако са бедни, кво толкова, има милиарди бедни, и повечето са много щастливи, живеят си ден за ден, за нищо не се товарят...Грета Тунберг като оправи климата, ще започне да подарява смартфони на бедните, либерастка правда, мда.
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БарселонаМного са ми смешни хора които никога не са били в Германия, но коментират.Да има дебат че се изхвърля много храна, а хората в tafel гладуват. За сега е само дебат.Храната се ИЗХВЪРЛЯ!!!Причината за изхвърлянето е същата - спомената по-долу:
28
9
 
22
 
! Отговори
До 27 преди 4 години
Като цяло дарителството е сбъркана визия, но полираните мозъчета това трудно ще го осмислят. Въпроса не е в това да нахраниш някого, а какъв е ефекта от това, на какво учиш тези хора, какво възпитаваш в тях, как се отразява това на цялото общество? Защо да работиш, като разни розови пеперудки така или иначе ще те нахранят, ще се погрижат за теб? Защо да се образоваш? Защо да се развиваш, да си отговорен човек? Такива като теб деградират обществото, издигат в култ мързела и посредственост.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия хлебари все така си я карат
26
6
 
9
 
! Отговори
Пътуващ преди 4 години
До БарселонаЛЪЖЕШ ! Храната се оставя в контейнери за смет!

Спонсорирани публикации