Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.

Семейство с две деца ще похарчи 3 000 лева за три дни
Обновена: 29 дек 2019 12:30 | 29 дек 2019 10:00, Камелия Цветанова
194
Хотелите в Банско и Пампорово пълни, почивката - 1500 лв.
Снимка: Булфото, архив

Зимните ни курорти трескаво се подготвят за посрещането на туристите за Нова година.

В Банско почти всички места за настаняване вече са резервирани, има и запитвания в последния момент.

Българи, румънци, гърци и турци са резервирали новогодишната си ваканция още преди месеци. 

"Тридневният пакет струва около 1500 лева. Има малка разлика, в зависимост от това дали е настаняване в двойна стая, в апартамент или в студио. Хотелът е абсолютно пълен, подготвили сме и хранителни изкушения за нашите гости, ще има цели прасенца, сьомга, цели пуйки и много други интересни неща”, обясни управител на хотел пред bTV.

Семейство с две деца ще почива за около 3 000 лева, а преди дни в комплекса отвори врати детски кът за удобство на родителите с малки деца.

Механите са многобройни, затова и винаги ще се намери маса за желаещите да празнуват извън стените на хотелите. Банско основно се слави със своите механи и вкусната храна, която предлагат. Запазени са нашите традиции в готвенето, стари изпитани рецепти – посочва собственик на механа в града.

Пистите вече са готови за сезона, оръдията за изкуствен сняг работят.

Капацитетът на хотелската база за Нова година в Пампорово също е зает на сто процента.

Тук основно ще почиват българи, румънци, турци, гърци, руснаци и ирландци.

Кувертите за празничната нощ варират от 100 до 200 лв.За скиорите са отворени шест писти, а дневната лифт карта е 62 лв. С нея може да се ползва 15% отстъпка за спа център.В Пампорово празниците посрещат над 6000 души. Тридневен празничен пакет в петзвезден хотел в Пампорово излиза около 450 лв. на човек.

Кувертите за празничната вечер  варират от 100 до 200 лв. в зависимост от категорията на хотела, обясни Антон Илиев, комплексен управител в Пампорово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
1
 
! Отговори
читател преди 4 години
До СчетиНе си прав!И аз постоянно се питам от къде са парите,колите,жените.Не мисля,че са от укрити осигуровки и данъци.Тук има нещо друго,но както е казал народът-всичко с времето си.Светът на българина е нереален и лъжлив,това е свят изпълнен със завист,мързел и ниска култура.Да прекарам другия,па макар и по улицата.Деградирало общество,което не знам какво бъдеще има.
154
1
 
3
 
! Отговори
Счети преди 4 години
До Munchen_DEКак от къде пари? От сивия сектор е всичко. Около 50 % . Всеки се осигурява на минималната заплата, а взима двойно-тройно.
153
1
 
16
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Тази статия какво цели? Да покаже, колко се е "замогнал" Българинът!!!! Много "евтина" и "плоска" манипулация!!!! Това са много пари за три дена!!!! По-добре за тези пари да отида на място където не съм бил досега и е много вероятно да ми излезе по-евтино или цената да е с малка разлика!!!!! Но пък обслужването и средата ще са на друго Ниво!!!!!
152
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почиват -родни "бизнесмени" и послушните лaкеи на пожарникаря де са на наредени на партийна хранилка с доплащане за "извънреден" труд и коледни бонуси от по няколко заплати.
151
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банскалии са алчни, студени хора. Всичко в Банско е с безобразно надути цени, много над реалните. За същата цена на друго място може да се получи много повече!
150
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банско е ужасно място, хората са кофти. Излъгаха ни жестоко в сметката в централна механа. После разхождаме се по улицата и искаме да се снимаме до едни колоритни баби, седнали на пейка, а те викат - "може да ни снимате, ама дайте по 20 евро!" Не беше шега, съвсем сериозно го казаха. Никога повече в Банско. Много неприятно място
149
2
 
5
 
! Отговори
Иван преди 4 години
На Ками-то всичките статии са такива. Нещо трябва да се яде все пак.
148
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"По публикацията работи: Камелия Цветанова" Камелио кажи колко ти платиха за рекламата
147
0
 
16
 
! Отговори
До Гаро преди 4 години
Гаро, ако Банско си беше останало селото от 60-70 г. днес цена нямаше да има. Та на кое днес му викат банско ?
146
4
 
43
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
3000 lewa за 3 дена? Бедни били! Я пак?И на фона на това народът си позволява 2 седмици да не работи. В същото време моловете пълни.Въпрос: Откъде са парите в България при заплати 600-700 чисто?
145
2
 
56
 
! Отговори
Гаро преди 4 години
Банско? - не стъпвам в това тъпо село вече там! Миналата год.се храних в една тяхна механа и после 10дена ме скъса разстройство. И сигурно има такива хора да им платят за 3дена 3.000лв.но за 3.000лв.ще получат ал инклузив в пет звезден хотел в Шарм ел Шейх за две седм.а не за три дена. И дори в Дубай ще им бъде по евтино и без стомашни изненади.
144
6
 
39
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
В цената влиза ли да сриташ някой от персонала? За един прЕател от Швеция питам.
143
4
 
54
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Поредната фейк новина в този "сайт".Първо бяха "завръщащите" се българи от чужбина. Смех.После бяха чужденците, които идваха да се "лекуват" в България. Смех.Сега пък курортите пълни с туристи, които дават по 1000 лева (справка статията) на ден. Някой май не си е пил хапчетата...
142
1
 
49
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Измами, кражби, злоупотреби, защо да не са пълни.От заплата не става.
141
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво но герб пусна данъчните,кучетата ще хапят бедните хора чакат 4 месеца сезон,да не се крадяло,а другите в София като крадат там не се брой.Данъчните са по опасни от турските еничари.
140
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно ли е, невярно ли е не знам. Но едно със сигурност ми ясно. Българският туризъм не е подготвен за качествено посрещане на огромен брой туристи. Това е мащабен труд на истински професионалисти, които у нас липсват. А иначе всички са алчни за високи обороти и приходи.
139
0
 
28
 
! Отговори
Глупаците... преди 4 години
Имали бол пари... дали !
138
0
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
тези, които дават палец надолу по коментарте, явно са в Банско...
137
6
 
48
 
! Отговори
някой преди 4 години
Тия наред ли са?200 евро е билета с флайдубай отиване и връщане, хотел в дори обикновен нетуристически район като Ал Барша (там е емирейтс мол със скипистата) за 5 дена е 500 лв., ако е сега за нова година да е 1000 лв. максСами си смятайте дали си струва в тая мизерия банско
136
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо, Банско никога не може да се напълни. Второ, ако почивката там ще ми струва 3 000 лв. то по-скоро ще си купя апартамнет там, отколкото да ги дам на някой хотел. :-)