Бойко Борисов: 2019 г. беше добра, отчитаме и се учим от грешките

Образование и здраве са приоритетите през новата година
Обновена: 1 яну 2020 07:36 | 1 яну 2020 07:36, Александър Попов
233
Бойко Борисов: 2019 г. беше добра, отчитаме и се учим от грешките
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов използва социалните мрежи за да направи кратка равносметка на изтеклата 2019 г. и да пожелае здраве и щастие през новата година.

"2019-а беше добра година за България. Работихме много и във важни посоки - за повишаване на доходите на българите, за ускоряване растежа на икономиката, за увеличаване на чуждестранните инвестиции, за разкриването на нови работни места, написа той във Facebook. - Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за пореден път затвърдихме евроатлантическия път на България. Не липсваха и предизвикателства и проблеми.

Още по темата
Правителството обаче положи всички усилия и предприе необходимите действия за решаването им. И през 2020 г. ще продължим да работим по изпълнението на основните ни приоритети.

Инвестициите в образованието и здравеопазването едновременно с реформирането на двата сектора е водещата ни задача.

Работата по изграждането на магистрали, газопроводи, жп линии, болници, читалища, училища, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи. Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година. Още веднъж използвам възможността да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях.

Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите. И това, което мога да обещая е, че ще работим решително по всички проблеми пред страната и до края на мандата ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството.

Пожелавам на всички много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година! Честита Нова година!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази година ще бъде по-добра без теб.Вервай ми.
109
2
 
12
 
! Отговори
До 112 преди 4 години
Психодиспансера изгоря и няма къде да те настаним,затова си пии хапчетата редовно.
108
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази година ще бъде по-добра от миналата,ако се намери някой читав водач да поведе племето срещу хунтата,която го изпрати на последното място в Европа по жизнен стандарт.
107
20
 
5
 
! Отговори
БОЙКО ЛИ! преди 4 години
След ерата на комунистическите кръволоци Бойко Борисов е най-достойният ни политик и държавник и точно затова той е трън в очите на русо-робите, продали на кремълските тирани нашето Отечество. Затова пък всички честни хора в България са на неговата страна, защото Бойко е единственият гарант за просперитета на Евро-атлантическа България. Да е жив и здрав. бг
106
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко отпадаци внесохне от Италия и къде ли не добре, че Италианската полиция спря един влак та разбрахме !
105
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина, изминалата 2019 г. беше много добра!За Бойко Борисов по-конкретно.За нас - вълците ни яли!Е, все пак не можем да кажем че не може да бъде по-лоша.Защото новата 2020 г. определено ще бъде по-лоша от изминалата 2019.Така че, както е казал Айнщайн, всичко е относително, и погледнато така философски, да, изминалата година горе-долу беше добра...Да ви приседне!
104
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тази ще бъде още по-"добра"-повишение на цените на ток,парно,вода,данъци,храни.Ей живот здравей,здравей.
103
6
 
6
 
! Отговори
Иво Инджев преди 4 години
Искам Путин да стовари един десант във Варна и да завладее тази ........ и да станем руски граждани .Веднага ще ни дадат руски паспорти, нашите братушки руснаците..Ние сме си почти руснаци .
102
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАП заличи 20 млрд. лв. данъци като несъбираеми предимно от ДДС от фирми фантоми регистрирани на клошари.А Прокуратурата заличи 40 000 до съдебни поради неизвестен извършител!Значи прехвърлят фирми на клошари и се отървават а прокуратурата образува досъдебни и ги заличава а бития си е бит ограбения ограбенМене като ме ограбиха дори отказаха да образуват досъдебно защото нямало престъпление те си искали аз съм давал.Пикая ви на власта която сте узорпирали
101
1
 
20
 
! Отговори
Жалко ! преди 4 години
Жалко само,че режимът на еднокнижниците не остана в 2019 г.
100
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вожд и учител на българския народ.
99
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ооооо,дааааа,добра беше.Апартаменти с асансьори,други с тераси колкото апартаменти,къщи за тъщи,тлъсти комисиони от изтребители,от строежи и магистрали.Добра беше готината за вас,спор няма.
98
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2019 беше добра за теб и шайката.За българския народ не беше добра,вожде.
97
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работещите за управляващото назначено то САЩ колониално правителство ще отговарят един ден пред народа!
96
3
 
21
 
! Отговори
до 100 преди 4 години
Много си прав това не е нашето правителство а на тези които ни ограбват!
95
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шестака, кога ще е в затвора и апартамента му конфискуван в полза роду!
94
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добра за ГЕРБ-ерите.................хаха..................знаем ги тия финикийски номера!!!България е най-бедната държава в целия ЕС и на едно от първите места по отрицателен прираст..............т.е. топим се.................не се раждат деца!!
93
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добра беше, спор няма, затъването в блатото е бавно но сигурно
92
1
 
29
 
! Отговори
Хан Атилкесе Маджар преди 4 години
Всеки народ заслужава съдбата и управниците си!
91
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Необходима е образователна реформа и промяна на ценностната система на образованието. Трябва нетърпимост към метастазите на социализма. В противен случай, България ще продължи да губи най-свидните си деца на Запад.