Лошо за водата: До края на зимата - без особени валежи

Посрещаме февруари с високи температури и без сняг
30 яну 2020 23:30, Красимир Ангелов
35

До края на зимата не се очакват големи количества валежи, прогнозира синоптикът Георги Рачев.

Февруари - месецът на крайностите, ни посреща с високи температури. Според метеоролозите през следващия месец ни очакват температури от порядъка на градус и половина до 2 по-топло от нормалното.

Още по темата
Освен че ще е топло, първите 10 дни на февруари няма да донесат и така чакания сняг. Сравнително суха се очаква да бъде и останалата част от зимата, предаде синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Според метеорологът Георги Рачев остатъкът от зимата ще бъде без особено количество валежи. Въпреки слънцето, прогнозата за февруари е и за чест вятър. По думите му това поне ще гарантира сравнително по-чист въздух в големите градове.

И все пак по-топлият период се очаква да приключи в средата на следващия месец. Валежите от сняг обаче ще бъдат по-скоро епизодични.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А и междудругото Радев дето мисли за по добър живот верно такъв не сме имали президент.Господин Първанов и Господин Плевнелиев бяха истински президенти докато този е навсякъде и никъде.По добър от Първанов човек историк които знае всичко България просто няма а тоя службар с чин
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оная година ЦСКА ви бе крив НАП също тия тв са не добре от това започвам да си мисля че те печелят ако не с радиото дето спряло излъчване за колко часа бе пълен смях да са фалирали както и с брекзит когато видя компанията си от преди 10 години ще ви повярвам аиде чао
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А къде водата от проливните дъждове вас питам вик някъде при хазарта емигрирала.Гледам какви глупости се пишат във феисбук се питам това правителство мисли ли да работи я само клюки да създава не бе вода не бе лотария Еврофутбол валчери утре 50 митинг на забележете ултрас Левски с фенове на народа а кога ще работи кога ще мисли за инвестиции за малкия бизнес всяка година ставаме за смях и то пред цяла Европа да сте видели митинг некъде другаде само ние
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора в градския транспорт ще са доволни-мразят водата.
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политиката на Бойко е грешна,защото се оправдаваше с огромните количества дъжд,заради куловидното кръстовище което след първия дъжд подаде,оградата м/у Турция и България падна,тренировките плочи на Графа се размърдаха още и още Бокови грехове.
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лоша работа ! Идва страшно безводие! Май ще трябва да се спасяваме от тази бъдеща пустиня !!!
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато изхабяваш ценностите на природа,като водата я използваш за други цели,бъди сигурен,че ще бъдеш наказан от самата природа..
5
4
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Некадърното управление на държавата трябва да бъде оправдано от дежурните му "адвокати" като Рачев.Ако беше студена и снежна зимата, щяхме да имаме проблеми с елктричеството и почистването на пътищата. Както и с високите сметки за ток и парно.Сега понеже е суха и топла ни е виновна за липсата на вода ...На крива ракета, космосът и пречи !
4
4
 
13
 
! Отговори
Перник преди 4 години
Абе лошо БАЦИ ще плюе и ще го напълни яз . Студена
3
3
 
13
 
! Отговори
Ама преди 4 години
ама Баце минава отвсякъде с rъза напред за да осигури вода за предприятията на Ковачки и Шиши. Сега е решил да пренасочи язовир искър към Перник.
2
9
 
10
 
! Отговори
Минчо Празников преди 4 години
Прекрасна зима! Има време и за валежи - пролет, лято и есен ще вали, няма грижи.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май и софия ще остане без вода от Перникискат по 300 литра на секунда, ама със загубите ще станат 500 литра.

Спонсорирани публикации