Анализ: Въоръжените ни сили с положителни резултати!

Въпреки предизвикателствата, планираните дейности са изпълнени
30
Анализ: Въоръжените ни сили с положителни резултати!
Снимка: БГНЕС

Началникът на отбраната генерал Андрей Боцев отчете изпълнени дейности и положителни резултати във въоръжените сили през изминалата година.

Независимо от съществуващите предизвикателства, пред които бяхме изправени, мога да заявя, че планираните дейности през изминалата година са изпълнени, а резултатите от дейността ни са положителни, посочи Боцев в анализа на подготовката във въоръжените сили и на войсковата служба в Българската армия през 2019 г., в рамките на годишната конференция на началника на отбраната в София.

В присъствието на президента и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев, на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов, както и на десетки представители на висшето военно ръководство, ген. Боцев посочи, че подготовката на въоръжените сили е насочена към усъвършенстване на постигнатите и придобиване на нови способности, съответстващи на стратегическата среда на сигурност.

Боцев акцентира върху киберзаплахите, причиняващи все по-големи щети, предаде БТА.

Друг важен елемент е енергийната сигурност, която е важна предпоставка за икономическата стабилност и развитието на страната, отбеляза началникът на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Eй този с униформата мисли да служи т.е. да взима пенсия и заплата докато умре.... проблема е че има още 2000 като него на хранилка.....стари комунистически ....затова няма армия мисленето остаряло....
23
1
 
0
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
Положителна оценка според какви критерии?Само нищо не разбиращ от военно дело няма да види,че Българските въоръжени сили не стават за война.Тоест,те не могат да защитят нито границите ни,нито небето ни,нито земята,нито народа.За какво тогава стават според нашите политици?
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министъра на отбраната трябва да е стигнал 200 кила. Боко ли му връзва обувките?
21
3
 
5
 
! Отговори
бай х преди 4 години
положителни резултати ..... дадоха 4 милиарда напред и ще чакат 10 години за ф16 балъци цял свят ви се смеее , за тези пари Полша купи 32 броя ф35
20
2
 
6
 
! Отговори
Тримата глупаци преди 4 години
Имаше един рисуван филм на Доню Донев тримата ***.Тези тримата много приличат на героите от филма...
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
C ХИВ положителни резултати! Няма други такива излишни хора!!!
18
8
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Преди '89г имахме боеспособна армия, имахме повече самолети от Гърция и Турция взети заедно и те трепереха. Имахме танкове които подарихме на Македония, а условието да влезем в НАТО беше да си нарежем ядрените ракети. Благодарение на Голямата локва и нашите продажници вече нямаме армия, а четирите гумени лодки които ни подариха КРАВАРИТЕ! :((( Горете в ада, предатели!
17
4
 
2
 
! Отговори
@@@???? преди 4 години
Радев винаги критикува. Сега защо мълчи? На кого да се вярва?
16
3
 
8
 
! Отговори
Ку*росмук преди 4 години
"Какво прави на снимката тоя ***, от когото народът е снел доверието си още след новогодишното опело в края на 2017 г.?"===========================Литературния герой *** от Под Игото е "манастирски ***", точно копие (1:1) на Боко Тиквата. И понеже си му фен, засмучи Пожарникарския му *** за да те ощастливи и да спинкаш като бебе!
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тюх, нахвърлих се да чета "статията" като си помисли, че армията е готова като на 19 май! Хайде бе, Радев, зад теб сме! Много сме, силни сме! Едва търпим!
14
1
 
10
 
! Отговори
Русенско варено преди 4 години
Къде е торбичката?
13
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво прави на снимката тоя ***, от когото народът е снел доверието си още след новогодишното опело в края на 2017 г.?
12
2
 
2
 
! Отговори
майнатайм преди 4 години
За какво го изследваха?Положителни реьултати?
11
1
 
3
 
! Отговори
ДО 10 преди 4 години
Себе си включваш ли?Или си от тия :,,За тия пари,нема да им служим".Ех поколение ,ех слободия!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това някакъв нов виж ли е ?
9
2
 
7
 
! Отговори
Мл.с-т-под.60 850 преди 4 години
Не ВИЖДАМ нито един от по долу изказали се ,,философи4 , да е прекрачвал портала на военно поделение,да е служил ,да е държал в ръцете си АК-7.62мм,да знае що е то устав и наряд,да е лъскал с ,,ГОЙ 54" черните ивици на мозайката и да е дремал в караулното и да е служил поне 2 години.Юнаци,анонимни мушмороци ,не говорете за неща от които хал хабер си нямате ,синчета мамини!
8
4
 
8
 
! Отговори
WTF преди 4 години
Убеден съм, че в който и да е панелен квартал в средностатистически български град, ако се съберат всички гаменчета и местни бабаити, ще се получи по - голяма, по - добре организирана и със сигурност по- добре въоръжена от българската армия група.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Положителния резултат е че Каракачанов тежи със 200 кила повече отколкото като стана министър и е толкова преял с депутатски кюфтета и боб че ако пръдне ще е по-смъртоносно от зарина на Башар Асад фосфора на Израел и руския новичок заедно имам предвид пред такова биофекално стратегическо оръжие някой враг не би издържал.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов е много полезен за армията всеки евентуален враг като види колко е жалък и се сети как си сложи синьо цукало на главата да не говорим за бойните му умения състоящи се в гърмяне на черешови топчета скараване от казармата и опити да вкара всички други там, доносничене на ДС бой с турски баби по границата и крадене на имоти на върнали се македонски българи и се отказва да ни напада или умира от смях преди това.Тоя думуз става само да го сготвим за Коледа.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3 торбичкара отдавна се отказа да я търси, сега си търси г.ъза с фенер да се обърше че пак се е ос.рал като е чул на срещите два пъти имената на шефовете си Тръмп и Путин, *** е много т.ъп и не може да ди го намери, пък и то под толкова мазнина нещо лесно намира ли се

Спонсорирани публикации