Младен Маринов: Обирите нямат нищо общо помежду си

За една седмица в страната станаха шест въоръжени грабежа
Обновена: 16 фев 2020 09:06 | 16 фев 2020 09:00,
73
Младен Маринов: Обирите нямат нищо общо помежду си
Снимка: БГНЕС

Няма нищо общо между случаите на обири тази седмица. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов. Той беше гост на юбилейния 20-ти Виенски бал снощи, съобщава bTV.

Още по темата


Да не говорим за серия обири, това е т. нар. грабеж с използване на сила, заплаха и принуда, посочи министърът.

По думите му има зачестили случаи, но той не би ги определил като серия. „Между случаите няма нищо общо и най-вероятно са от такива извършители, които спонтанно са решили да извършат такова престъпление“, обясни още вътрешният министър.

За една седмица в страната станаха шест въоръжени грабежа. Бяха ограбени два банкови клона в София,  обменно бюро в Шумен, пункт за плащане на сметки във Враца, денонощен магазин в столицата и бензиностанция в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие червените сте престъпници по природа, пък после ГЕРБ би бил направил такива! Нали ви знаем - каквито бяхте преди ГЕРБ, същите сте и сега!
8
3
 
16
 
! Отговори
Как да нямат преди 4 години
нищо общо, общото е мизерията която ГЕРБ ни наложи! Гладният е жив дявол, като няма какво да яде- краде. Мизерниците от ГЕРБ ни направиха престъпници!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А уважаемият Съвет мисли,че те са организирани путинско-ердогански банди,пратени да сриват авторитета на правителството и да подемат въоръжена борба срещу демократизма и Българизма! Затова всеки участник в тези цинични посегателства трябва да бъде съден като терорист и пращан в затвора най-малко за 30 години!
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общото е ,че българинът съвсем е изпушил.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ха ха ха ха и аз му повярвах, това че не се познават лично и че много хора са направили едно и също нещо е мерило за успехите на управлението на държавата
4
2
 
16
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Не разбира се ,че нямат .Остава и да имат .Народът масово е подивял. Като гледа каква безнаказаност и анархия се шири наоколо ,защо да не отиде да си "набере"малко пари...
3
3
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
защо полицията искаше и притесни баба СТАНА искайки и обяснения за думи който е казала баба стана Е КАЗАЛА САМАТА ИСТИНА
2
1
 
15
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
то има и полицай апаши
1
2
 
20
 
! Отговори
V преди 4 години
Обирите имат ощо с герб . Тяхна запазена марка е и битовата престъпност . Не получаване на заплати от работниците .Свито потребление всичко това е герб .