Гешев за Божков: Прокуратурата знае какво трябва да свърши

Той призова политиците "да не си правят вятър на устата"
17 фев 2020 09:00,
219
Гешев за Божков: Прокуратурата знае какво трябва да свърши
Снимка: БГНЕС

Нямаме официална информация дали Васил Божков е освободен. В тези страни няма практика да се задържат милиардери. Вземат им се паспортите. Учудващо е, ако е бил задържан, но това не влияе на екстрадицията, заяви главният прокурор на страната Иван Гешев пред "Нова тв".

Главният прокурор е в Чирпан заедно с главния секретар на МВР Ивайло Иванов, където рано сутринта започна акция срещу битовата престъпност.

Още по темата

"Прокуратурата и аз знаем какво трябва да свършим. Знаем , че срещу нас се обединяват политици и дребни крадци. Искаме да дадем на българските граждани, това което очакват. Нямаме нужда да бъдем съветвани.", обърна се Гешев към бизнесмени и политици.

Иван Гешев добави, че е важно да има наказателна отговорност.

Той призова "политиците да не си правят вятър на устата" и да направят необходимите промени в закона, така че да има наказани за приватизицята, категоричен бе главният прокурор.

Днес документите за екстрадицията на Васил Божков ще бъдат изпратени към властите в Обединените арабски емирства. Документът, дълъг 200 страници, ще бъде предаден на Министерството на правосъдието

Бизнесменът Васил Божков беше задържан вечерта на 31 януари в Абу Даби, но официално потвърждение към българската страна дойде едва на 2 февруари. От тогава той е в ареста в ОАЕ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
8
 
! Отговори
Политици преди 4 години
И дребни крадци? Някой политик да си му повдигнал обвинение, каскет? Шефът на МВР да е пазил Мето Илиенски? Да му е бил шофьор?
194
1
 
3
 
! Отговори
Emigrant преди 4 години
комунист и истина Не знам ка а,*** неа така?!комунист и демокрация умрем да и го заврем,заврем ли и го ке умрем!!комунист и САЩ Америка що тургаш? Да га извадя? Нийе въпроса да га извадиш,питам що тургаш?комунист и власт един комунист и един п,енис колкото по го галиш,толкова по вири главата!
193
2
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Народът очаква Пеевски зад решетките!Естествено,няма как Гешев да тръгне срещу патрона си...
192
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев за Божков: Прокуратурата знае какво трябва да свърши,....та самата тя да стане за смях!!!
191
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука има ,тука нема.Натам отиват нещата.
190
11
 
12
 
! Отговори
Миткалото преди 4 години
Браво господин Гешев,дано господ ти помага в начинанието което си започнал.Да е винаги с теб и да ти помага в делото за доброто на народа.Успех.Мнозинството от хората не могат да разберат,че всеки трябва да знай мястото си когато е на работа.Когато е подчинен на някой да си изпълнява задълженията до определената му зона, а когато е на чело да ползва правата си и да ги налага. НАПРЕД С УСПРЕХ.
189
0
 
5
 
! Отговори
Христо Ботев преди 4 години
Християнин сам си носи КРЪСТА със силното си АЗ и ако трябва и АЗ съм ГОСПОД ще кажеЗарад разпятието че и онея мазох думи за бузитеМайната му на юдеоислама които оневиняват мързела си и безделничеството си с това че чакали Йехова да им помогнеВеликия Инквизитор ТОРКВЕМАДА дори не е избил евреите си а след над 5 000 км път си се прибрали в Османската империяЗащо Германия и Европа са били пълни с евреи при Адолф Хитлер?Защото Йехова никога не е помагал на евреитеп"омияри бетер исляма
188
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, Г-н Гешев само така от както е създадена линията номер 79 на градския в София, от преди 60 години за първи път цяла седмица ромите се принуждават да си плащат билетчето или им се пише акт! Похвално, ромите трябва да бъдат принуждавани да спазват законите във всяко отношение и така от самосебе си ще започнат малко от малко да се интегрират! Всеки месец в Пощата им дават масово някакви Интеграцинни, дават им пари УЖ да се интегрират хахаха ЦИРКА на Сорос!
187
2
 
15
 
! Отговори
Тия преди 4 години
Приказки и обещания ги слушаме 30години.Започва се пак от медицинските сестри обещано и забравено.Първо трябва да се нагушат.Второ да си обменят прибраното.Трето останалите го духа-т.Вече трябва да си ходят.
186
2
 
13
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Така е Гешев, знае прокуратурата какво да прави, особено когато е с каскет! Ама взехте нещо много да подражавате на една друга медийна звезда, та не знам какво ще произтече от всичко това. Важното е обаче едно- прокуратурата знае какво да прави и ще го прави!
185
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прокуратурата въобще, ама въобще не знае какво да прави!
184
2
 
14
 
! Отговори
Който преди 4 години
се е заиграл с фащ е в голяма тиня ама яко.
183
3
 
11
 
! Отговори
Toя се обърка преди 4 години
Вече не знае на кого да се кланя мафията го разиграва яко.
182
0
 
29
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Благодарим ти Боже, че ни даде прокурор Гешев! Като го слуша човек все едно прокуратурата се е създала преди 2-3 месеца! Преди-НИЩО! Какво тогава е правил огромния прокурорски апарат-ловил кокошкари? Та нима Баневци, Арабаджиевци, Божковци и др. са се пръкнали миналата година? Г-н Гешев няма ли да е редно и присъди за служебно бездействие /такова каквото отправихте на Нено Димов/ да бъде отправено и към колегите Ви , пък и за Вас?
181
0
 
4
 
! Отговори
Майната Ислямоюдея преди 4 години
Казвам тези откровения с условни кавички!НО:Мазохистичната Християнска религия на свръхразвития АЗ разгроми всички свои ВОЕННОлюбиви варварски конкуренти с КРЪСТА то ест че ХРИСТИЯНИНА вместо да чака Господ да прави чудеса се прави тези Чудеса самичъкИсляма и Юдеизма чакат чудеса от Господ а после като ги няма стават п"омияри и все се бутат да живеят между християните защото военната им религия е за интелектуални неудачници пък и злобеятГлобалистите на Бойко и БКП да ги издържат
180
1
 
16
 
! Отговори
Терминал2 преди 4 години
Знае разбира се, Бай ТИКВУН го е инструктира.
179
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука не е цитиран,но прочетох че нарекъл Домусчиев социа;нп слаб консултант хахаха и поръчл на политици и бизнесмени да си траят,наблегнал на две имена Ковачки и Домусчиев,да не им крои шапката и на тях,няма лошо де.Малее *** ако е пи..ч Гешев и чичко Тръмп му е казал чрез Мустафата да действа всичките ви пишман бизнесмени от всички партии трябва да са по затворите за дълго.Нещо трябва да се случи,не може повече така,гледам оня ушатия от хасковско пак нещо сааинервИл?
178
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много точно. Това ми прави впечатления. Действително падат маски. Невероятно, но факт.
177
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най накрая имаме прокурор който говори най-малкото а не хъка-мъка.Гешев не знам от кого е зависим но явно има картбланш и слава Богу вероятно тоя път не от Росияата а от другата страна на изтока.Много ми се иска да ги зачеластри и политици,и бизнесмени,леви и десни ,и от към средата пък нека е зависим от някий.Защото клин клин избива.Истерията пт червени и психично десни болшевики против Гешев и лютата отбрана на Божков свалиха окончателно маските.БКП управлява все още за съжаление.
176
0
 
18
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
г-н Гешев, хубаво е човек ударно да влиза в професията, наистина както се казва - никога няма да имаш втори шанс да направиш добро първо впечатление... Но... някак си идва момента, в който само с впечатление няма да станат нещата. За лакардии - местото е заето, имаме си Бойко за тази работа...искаме хора в затвора, а не в арестите. И определено не по арабските курорти.