Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!

Шефката на НС призова президента да не вади "скелети от гардероба"
179
Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет.  Това написа шефката на парламента Цвета Караянчева в профила си във Facebook.

Още по темата
Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери, дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос, пише още тя.

Караянчева призовава "да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори".

По думите й правителството стои стабилно, а личната вендета, която според нея преследва президентът, няма да доведе до нищо добро.

"Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго", коментира тя по повод днешните думи на държавния глава по адрес на премиера Бойко Борисов.

Според Радев, министър-председателят се опитва да прехвърля отговорността за подслушването на друг.
 


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
Как няма да вижда службите в спалнята си, когато очевидно е подслушван. А от ДАНС знаят, че нямат право да го подслушват.
И изобщо никой не може да бъде подслушван без да има започнало разследване срещу него. Кой и какво е разследвал?
131
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виентамчева ги разбира тия работи, като партиен секретар в завода за поцинковани кофи явно е имала допир и с народната милиция.
130
1
 
19
 
! Отговори
Илиев преди 1 месец
Пуйката от кърджалийски край,старата латерна на Борисов,отново се появи като треторазреден актьор на сцената.Кой те пита теб птицо лекокрила, какво трябва да се случва в държавата?Седи си на запарения задник,не си ври гагата където не й е мястото.
129
0
 
3
 
! Отговори
48 преди 1 месец
размина се ти ама...следващият път
128
3
 
15
 
! Отговори
Главанак преди 1 месец
В спалнята на пекинската патица няма кой и защо да наднича- хем грозна, хем глупава! Както между впрочем е глупав, и то изключително , и шефът й!
127
2
 
12
 
! Отговори
Главанак преди 1 месец
В спалнята на пекинската патица няма кой и защо да наднича- хем грозна, хем глупава! Както между впрочем е глупав, и то изключително , и шефът й!
126
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
двама ковека ли разговарят или един и същи пише със себе си
125
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пекин-Виетнам.
Караянчева-срам!
124
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Президентът се изложи страшно много с привилегиите, които в нарушение на служебните правила в армията е делегирал за тази жена със съмнителен морал. Но...това ще му тегне до края на президентския мандат. Като знаеш, че си наа...кан, защо се кандидатираш за един от най-високите постове в държавата! Разкрепостените социалисти побързаха да го оженят дни преди изборите!
123
1
 
13
 
! Отговори
до 128 преди 1 месец
Не са патици ами са мисирки, както галено обича да ги нарича вожда Винету
122
3
 
20
 
! Отговори
Явно преди 1 месец
някои първи държавни и партийни ръководителки,добре са усвоили уличният език или каруцарски тон на своите партийни идоли,вождове и покровители?!?!Сега,да очакваме ли и другите нейни посестрими да се изходят по-въпроса????После,не се чудете защо хората на избори не искат да гласуват?!?!Явно,силно впечатлени,както от вожда ви,така и от вас!!!!Не казвам,че сме от най-умните,но не сме и от най-глупавите,за каквито ни имате или мислите,нас простосмъртните?!?!
121
1
 
22
 
! Отговори
Брейй, тази тъпата преди 1 месец
можела и да мисли, голяма мъдрост изцвъкала. А бащицата й в спалня не влиза от страх, него в ке.нефа го подслешват.
120
4
 
22
 
! Отговори
Зъл преди 1 месец
Това семпло женче взе да си разрешава много!Кога ли е мислило, че шегаджията жребий така ще се увлече, че ще я направи първия човек в Държавата?Срам ме е от тази женица!Българийо, защо изпадна до там? Каква бе тази черна прокоба?
Преди две седмици се нареди до духовете на фашистите, получили заслужено възмездие! Ето продължението:"един друг режим, за който с носталгия си спомня партията.." Виж по-горе! Има го и рефрена за доносите.
Мадам, снемам доверие от Вас!Надхвърлихте допустимото и боя си
119
8
 
3
 
! Отговори
Брадев преди 1 месец
За родину, за Путину? Чудя се бе бракя, какво изглупело Путину сънувате, страх ме е!
118
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Била ли е Каратанчева в спалнята, като каква и колко пъти от кога до кога след като предишната Златанчва, чистачката, бе победена от Каратанчева в конкурса за еднобитова чистеща единица поради явяването на конкурса не с еда а с цели две кофи и то подцинковани.

Звертруда ли е сложила сересетата?
117
1
 
15
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
Петко сигурно си Таков...имаме един министър-председател...дето звънеше...Ало Ваньо...ония Мишо къв беше...бях му обещал...това не е крещяща корупция и злоупотреба с власт а...виц на века,смешни безбожни тролове не могат ни накарат да казваме на бялото черно
116
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи не било престъпление да заговорничиш срещу България с руски бандити,а било престъпление да разкриеш заговора??!! Де гиди червени шугавци де,за какви тояги плачете само!!!
115
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 1 месец
длугарко белоянчева,нареди на началника си ,да не наднича,тогава ,в спалнята на Президента.
114
19
 
5
 
! Отговори
Петко преди 1 месец
Имаше един министър от БСП дето се срещаше със разни мутри по рестоантите.
Сега този индивид Радев си бъбрил с някакъв престъпник по телефона да затъмнят някакви си документи и хоп, оказало се че е Радев . . .
Де не би Бойко да е говорил с въпросния служител. Радев е говорил и е съветвал какво да се прави. Това е злоупотреба с власт и крещяща корупция.
113
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев ще разкатае фамилията на социализма