С хеликоптер над браздата: Какво видяха Шарл Мишел и Фон дер Лайен?

Борисов разговаря с лидерите на евроинституциите за бежанците
Обновена: 3 мар 2020 19:16 | 3 мар 2020 19:15, Веселина Йорданова
105

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов разговаря с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел на летище София.
Още по темата

След като тримата направиха оглед на част от южната граница на страната ни с хеликоптер, предстои да обсъдят актуалната обстановка във връзка с мигрантския натиск и събитията в Сирия.

Премиерът Борисов ще информира лидерите на двете европейски институции за вчерашния му разговор в Анкара с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, съобщиха от правителствената пресслужба.

Ще бъдат дискутирани също така необходимите действия, които да успокоят ситуацията в региона и да допринесат за сигурност и стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми-8! Надеждно и здраво! Руски хеликоптери за важните гости! А не кугари, да се пребият и кой знае как ще ги плащаме!
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се, че са видели истината. Една неука мутра играе срещу европа, в съдружие с ердоган.
88
1
 
11
 
! Отговори
Съсед от Банкя преди 4 години
Този път Тиквуна си намери майстора защото тази лисица Дер ***, няма нищо общо с предишния пияница Юнкер. Тя на бързо му усети номера с който се опита да я изиграе с Падишаха, за да и бръкнат яко в джоба и да си поделят след това плячката ! За това на финала той получи едно сдържано: Благодаря ! А "лъвския пай" от 700 000 000 евро получиха византийците, защото през цялото време на конфликта . . . се държаха достойно !
87
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяха си новите съграждани. До един от планетата на маймууните.
86
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяха си новите съграждани. Со един от планетата на маймууните.
85
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво видяха на границата,ли?Видяха как Ердоган им го слага голям и дебел!
84
5
 
15
 
! Отговори
Ива преди 4 години
Па пуснете ги да минат хората... Като се изсипят в западна Европа и имя няма за няколко седмици ще паднат тези лево-либерлани-*** правителствата и Меркел и ЕС-то и то...По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.
83
3
 
5
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До Анонимен Еврогейците трябваше отдавна да пренапишат историята която им е помила мозъците че от гърците започвала културата на западна Европа и затова само тях си дундуркат...
82
1
 
7
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До Анонимен А после да не им се услади да продължат към България, правили са го преди...
81
0
 
13
 
! Отговори
Конвенция Стамбуль преди 4 години
А бе а като Истамбул стане отново Константинопол ше си смени ли името Истамбулската конвенция на константинополска такава.Те ви я темата за размисъл!
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам гърците да съберат бежанците,да ги обучат на военно дело и с тях да превземат Истамбул-Константинопол в полза на Гърция,че да мирясат Балканите,Азия и Европа от турските номера и агресия!
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам гърците да съберат бежанците,да ги обучат на военно дело и с тях да превземат Истамбул-Константинопол в полза на Гърция,че да мирясат Балканите от турските номера и агресия!
78
0
 
8
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
видяха голия *** на порко и разкопчаха зиповете. десет хиляди амужи е обещала да приеме свинската тения порко. вижте в афера оградата каква е. още ще дойдат гърците като потопят две три лодки.
77
1
 
12
 
! Отговори
Фреди преди 4 години
Барселооона...
76
6
 
29
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Пожарникаря се върти като обран евреин и мисли, че от него нещо зависи, а истината е, че никой не го бръсне и за лукова глава. Важното е да го снимат и да не присъства (за пореден път) на националния ни празник. Доказа какъв безродник е!
75
6
 
13
 
! Отговори
рубладжия преди 4 години
Не ви е срам бе европейски натовци да летите на съветски хеликоптери от 60-те години !
74
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"ВИДЯХА КАК ГЪРЦИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ 700 МИЛИОНА ЕВРО, А БЪЛГАРИЯ НИЩО."........................Не си прав, на нас по традиция ни се пада от трите най дългото, но по традиция няма да ни го дадат, а само ще ни го покажат. На продажници, предатели, слуги и блюдолизци се полагат само трохи и бой зад врата, за да слушкат .
73
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българин 74Не виждаш ли че са лапета, писачите на Днес, те откъде да знаят разликата.Това им е набивано в главите и това повтарят като папагали.Не забеляза ли как вече няма ИТ-та в форума, значи все пак могат малко да мислят след като ги поставиш в неудобно положение.
72
6
 
17
 
! Отговори
българин преди 4 години
До 71 Още нещо и приключвам за вечерта.Сега разбираш ли каква е разликата между теб и мен? Огромна! От земята до небето. Това да си живял и видял лично! А не " чул" и да водят за носа " новите демократи"! Ти знаеш само че Америка и НАТО Американският военен блок са ни спасили от " лошият комунизъм"!-:) И го повтаряш като " лозинка" От както се помниш. А аз помня още боричканията на Брежнев,Рейгън с Горбачов! А ти само си чувал.-:) Аре ходи да спиш сега,че утре си н училище американофилче малко!-
71
2
 
4
 
! Отговори
панчо преди 4 години
До Анонимен 71след като не влизат у нас на какво отгоре да ни дадат нещо ?ние не сме някакви балкански просяци да искаме нещо срещу нищоа дори и да ни дадат някъв кеш то закакво ще бъде похарчен? за центрове ли?центрове с елементарни европейски условия не можем да изградим за какво да ни дават пари?тези 700млн няма да бъдат раздадени за пенсии на гърците и никой грък индивидуално няма достъп до тях така че не разбирам от какво недоволстваш нямалогика