Коронавирус официално няма, няма и места във ВМА

Пациентите ще се насочват към други болници
123
Коронавирус официално няма, няма и места във ВМА
Снимка: БГНЕС
Случай на установен коронавирус у нас няма, заяви началникът на Военномедицинската академия генерал-майор Венцислав Мутафчийски на редовния си брифинг.
 
Във ВМА през последното денонощие са приети още шестима с грипоподобни симптоми, те днес ще бъдат тествани. 
 
Междувременно стана ясно, че капацитетът на ВМА вече е изчерпан, допълни ген. Мутафчийски и посочи, че нови пациенти трябва да се насочват към други болници. Правят се и повторни тестове на петима пациенти, които са имали отрицателни резултати, и ако и вторите са отрицателни, ще бъдат освободени от болниците.
 
В света заразените с новия коронавирус вече са 98 хиляди, смъртните случаи са над 3300. 
 
Дадени са препоръки към министъра на младежта и спорта Красен Кралев за евентуалните събития в страната, тъй като се следва примера на другите държави. Ще останат само събитията в първа и втора футболна лига, каза още ген. Мутафчийски. 
 
На всички спортисти, пристигащи от чужбина, трябва да се осигури 14-дневна карантина в България. Университетите сами ще решат дали да предприемат мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма коронавирус, защото ББ го е хванал. Но сега бил много притеснен, защото Той ги хваща, а Те ги пускат...
90
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По света му викат коронавирус ние тука грипна епидемия ;d
89
1
 
18
 
! Отговори
ГВМ преди 4 години
Горещи новини.... Затварят вече университети медицинския, софийския хлопват врати. За медицинския ще бъде поне до 15. Всяка година има грипни ваканции, но досега студентите не са били пускани във ваканция. Явно повече хора са научили, че имаме вече коронавирус. Следващата крачка е основна карантина, много са зле нещата.
88
3
 
4
 
! Отговори
AZ преди 4 години
До ГЕНОЦИД-------------------------------------------По разходи за здравеопазване сме 20 пъти по малко от ЕС
87
3
 
22
 
! Отговори
ГЕНОЦИД преди 4 години
"Коронавирус официално няма, няма и места във ВМА"Нека си го представим така - ако Китай беше България, то до момета в Китай щеше ОФИЦИАЛНО да има 9 потвърдени случая на коронавирус, вместо 90000. Инак е ясно какво ви казват - места в болниците няма, всеки да оправя както може. Накратко ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР (в цивилизованите държави го наричат ГЕНОЦИД на собствения народ). Инак сме номер едно е ЕС по разходи за лекарства на глава от населението. И по разходи за здравеопазване сме доста напред!
86
5
 
4
 
! Отговори
обяснението преди 4 години
...значителна част от заболелите и починалите са възрастни хора, пенсионери... това си е направо късмет за бюджета- по малко пенсии за изплащане...
85
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ме ужасява коронавирусът, а държавата. Просто нямам думи.
84
1
 
18
 
! Отговори
минувач преди 4 години
Да ве, България се намира на планетата Марс, затова нямаме заразени!
83
1
 
8
 
! Отговори
до Александър Попов преди 4 години
Ако бях на твое място отдавна да сам напуснал таз работа . Манипулирани сте от един пррост ГенераллДано се заразите и вие в Dnes.bg и да спрат тези лъжи който пишете !!
82
1
 
5
 
! Отговори
До ВМА преди 4 години
Айде заразявайте сега боклуциии , ще лъжите народа а??? Заминавайте си по къщите под карантина заразени ппараззити !!!
81
1
 
21
 
! Отговори
САМО У НАС! преди 4 години
Браво на КАЛИНКИТЕ!Браво на ДЪРЖАВАТА, която я НЯМА!Да живее НЕКОМПЕТЕНЦИЯТА и ШУРО-БАДЖАНАЩИНАТА (така се назначават кадрите, от които зависи държавата)!БЪЛГАРИЯ остана ЕДИНСТВЕНАТА страна от ЕС, която се опази от коронавируса! Само дето никой не знае как, ПОНЕЖЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСА! И тестовете се правят некоментенетно. И са закупени най-скъпите и неефективни тестове. КОЙТО МОЖЕ ДА БЯГА. ПО-ДОБРЕ В ИТАЛИЯ...
80
1
 
2
 
! Отговори
до #76 Браво на теб преди 4 години
Не знам кой ще ти отговори .. Няма толкова умни там. Всичките дано се заразат в ВМАште лъжат хората тез *** !!
79
1
 
4
 
! Отговори
КОЙ КАКВО КЪДЕ преди 4 години
И как се пише за велик?Всички сме казана и се варим на СИЛЕН ОГЪН ПОД НАЛЯГАНЕ.Нали знаете от какво се гътнаха извънземните "война на световете"? ОТ НАЙ ОБИКНОВЕННА РЪЖДА.кРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ХОРА да осмислят че не са недосегаеми защото каквото си мислела мишката КОТКАТА го развалила.Ще оцелее не най богатия и най властният.Ще оцелее най силният ГЕН.ДАНО БОГ НИ ГО Е ДАЛ!Защото ГОСПОД Е БЪЛГАРИН.
78
0
 
15
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ами разбира се че няма коронавирус у нас, не прочетохте ли какво каза ясновидката Алена?! Бойко пази България от коронавируса благодарение на своята аура. И където в други страни е минал там няма коронавирус! Еййй, пак сте назад с материала
77
2
 
15
 
! Отговори
до Мутафчийски преди 4 години
Ако не дай си боже се разболее някой от вашето семейство дали и за него няма да има място.Ако пламнем и казвате ,че няма места хората ще излудеят и ще стане страшно.Аз не съм съгласна за мен да няма място като съм спазвала всички предписания,а да има място за някои умници ходили на разходка до Италия точно сега.
76
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
истината за коронавируса се крие от властите като аварията в чернобил
75
0
 
9
 
! Отговори
Устойчво ДНК преди 4 години
сме ние Българите вирус не ни лови.Дали пък няма да станем велики и недосегаеми? Амииии при толкова пиене и пушене вирусите не си и помислоят да препарят. Да не дърпам дявола за опашката! БОГ ДА НИ ПАЗИ!
74
0
 
2
 
! Отговори
aaaaaa преди 4 години
nali v psixiatriata steche da gi slaga generala, sega nema mesta... ami ako plamnem ,kvo pravim...BPBOLNIZI. V PALATKI ??.
73
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко са заболелите които напълниха ВМА преди да се е появил коронавирус ??? 20,30,100 ???
72
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Годжи да сваля униформата и да облича престилката а онзи до него от заразната болница да лекува хората а не да се пули като аляв. С тия двамката здравеопазването е трагедия. 15 000 се прибраха от северна италия и няма половин кУрона вирус. Това вервате ли го. И с какви са пълни болниците от обикновен грип ли. Какво трябва да се случи за да кажат че сме пламнали. Заповед от Брюксел ли или от Шлангажията.

Спонсорирани публикации