Случаите на COVID-19 у нас – вече 422

Новите заболели до този момент днес са 10
Обновена: 1 апр 2020 17:02 | 1 апр 2020 17:01, Красимир Ангелов
99
Случаите на COVID-19 у нас – вече 422
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

422 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб.

Броят на починалите е девет, а оздравели и изписани след болнично лечение са 20.

Още по темата
Новите лабораторно доказани случаи са 10, като 8 от тях са в София, а 2 в Благоевград.

Лабораториите работят и в момента, като продължават да изследват взети днес проби.

207 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 18 от тях са в интензивни структури.

По отношение на общата картина – към 1 април 241 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 181 на жени.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 13; Бургас – 20; Варна – 20; Велико Търново – 2; Габрово – 2; Добрич – 8; Кърджали – 7; Кюстендил – 6; Ловеч – 1; Монтана – 17; Пазарджик – 7; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 26; Русе – 1; Силистра – 2; Сливен – 5; Смолян – 7; София – 254; Стара Загора – 3; Хасково – 2; Шумен – 4.

Непроменен остава общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители – 20 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Гледайте event 201 в тубата. Проведено е през октомври, 2019. Всичко е планирано предварително. Симулацията показва 65 млн загинали за 18 месеца. В началото вирусът се развивал леко и с малко жертви, но впоследствие излязъл извън контрол. Вижте кога и къде се проведоха световните военни игри миналата година - Ухан, Китай, октомври. Китайците също са в играта - те имаха човек на event 201. Бил Гейтс организира цялата работа.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ради премиер кунчето президент
47
0
 
2
 
! Отговори
SS преди 4 години
Пари дайте на населението по примера на Гърция!!! Иначе как ще оцелее?
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ради премиер кубчето президент
45
3
 
6
 
! Отговори
. преди 4 години
Затворете границите на 100% в България, заразяват ни сънародници видяли зора в чужбина и търсещи безплатна медицинска помощ в българия.Стойте си там където сте вече сте направили своя избор.
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Покрай вироса депутатите са голямо увеличение на заплатите от днес и за какво нужно това увеличение сигурно ще го кажатв новините,а иска един месец още карантина
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, защо не казвате колко тестове са направени, за да открият новозаразените?
42
3
 
5
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
нещата са далеч за разбиране от пирешкият ти мозък. не са за 5те ми лева, но са за взимане на кредити от милярди, и усвояването им. Живея в САЩ, и да ти кажа, ти наясно ли си кас се взима заем от 2 трилиона$ от федерална банка. Кой раздава пари така? Че много са загрижени ли? Че ако е така 80% от хората умират от рак.Защо ни троват с мръсен въздух и ГМО храна, и стрес ежедневен. Нямаш акъл и колкото кокошка ти. Погледни статистики на предишни вируси и пандемии и сравни със сегашната!
41
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирус има. Безработица, глад, мизерия и грабвеи също има, и те са много по - страшни от вируса. В Италия всеки ден почнаха масови обири от гладни хора, които няма какво да ядат. Във интернет групи се призовава за масово гражданско неподчинение. Това ли ми даваш за пример да гледам какво става по света? Последиците от тая посрана карантина ще ги сърбаме с години.
40
11
 
7
 
! Отговори
Корнелия от БСП преди 4 години
Ох, ако аз бях премиерка, нямаше с другарите ми комунисти нито един заразен българин да допуснем! Дали пак да не организирам още едни избори ;))
39
2
 
5
 
! Отговори
не разбрал преди 4 години
Хвалим ли се с тази бройка или се оплакваме?
38
7
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
до 48 Как един месец бе ? Киро Домуса го излекуваха за три-четири дни.Недей да лъжеш !Вие герберугите може утре да кажете, че това заболяване се лукува с години. Целта е ясна. Да останете на власт, колкото може по-дълго.
37
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 30Оздравяването отнема поне 1 МЕСЕЦ !!!От личен опит ти го казвам.И то при безсимптомните случаи !!!Аман от маргинали и коспиратори.На маргинала все някой му е виновен.Я конспирация, я извънземни я нещо друго но никога той самият.
36
4
 
2
 
! Отговори
от канцеларията на . преди 4 години
От Канцеларията на бай *** имаме честта да Ви съобщим, че в близките дни и деветте писанки ще се заимат с потомство.Във връзка с това събитие, учтиво Ви напомня ме, че може да си напазарувате от най-големият магазин който се намира до Вашият дом, да хапнете, да пийнете по нещо добро за душата и здравето на нашите душички.Желая Ви всичко най-добро.Ние събираме яйца от свободни кокошки да Ви ги подарим от здраве.Молете се за нас, ние сме с Вас в тези трудни минути.
35
6
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Как може Министерството на здранеопазването ,да инициира ДМС кампания за подповагането на медици за лекуване на covid19?Министъра на секундата трябва да си подаде оставката !Как не ви е срам г- да Политици?
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се раздадат по 2-3хиляди евра на всеки безработен 10годишен безлихвен заем стига с тез жълтици на килограм така се стимулира икономика
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой се излекуват с пласибо, някой умират от коронавирус.Принципът е почти същия.
32
13
 
15
 
! Отговори
До Курков преди 4 години
Прекалявате вие шепа хора дето виете по форумите, че видите ли това било конспирация и искали да ни оберат парите!!?Абе аланкоулу, виж какво става в целия Свят, целия Свят ли е в уговорка да ти вземе 5- те лева?Айде седнете си на д-то и стига сте клатили лодката, че заради такива като вас ще се издавим!И заради такива като вас отмениха носенето на маски, а маски трябва да се носят защото пазят малко или много!
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има голяма бройка хора, които са на домашно лечение от самото начало на карантината.Как пък никой от тях не оздравя? Оздравяли водят само изписани от болница. Тествайте хората на домашно лечение, бе. Какви са тези 20 излекувани- на ден по един?
30
13
 
4
 
! Отговори
15/15 преди 4 години
До АнонименНай Големия враг на БГ е собствената ти глава. Не гастарбайтерите избират некадърници за управляващи. Ако не са тези лоши гастарбайтери държавата щеше да е фалирала .