Нови 37 души са с положителни проби за коронавирус, общо са 449 болните

Ген. Мутафчийски: 40-годишният мъж е починал от белодробна емболия
Обновена: 2 апр 2020 08:57 | 2 апр 2020 08:11, Анисия Иванова
256
Нови 37 души са с положителни проби за коронавирус, общо са 449 болните
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нови 37 души са дали положителни проби за коронавирус за изминалото денонощие, общият брой на досега заразените са 449, заяви на редовния брифинг началникът на Оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Настанени в болница са 27 души през изминалото денонощие, а 566 проби са изследвани. Новата област, където има установени болни, е Видин.

В София има нови 8 случая до 16 часа, а след това още 12 случая са установени - общо 20 са за столицата.

В Благоевградско има 3 нови случая, които са от Банско. Във Варна има двама мъже и едно дете на 9 години, които са настанени в болница.

Още по темата

Изписани са нови болни - общ брой на излекуваните са 25 души - 18 мъже и 7 жени, каза Мутафчийски.

Най-младият изписан е на 25 години, най-възрастният е на 80 г., обясни той.

Хоспитализирани са 167 души, 17 са в интензивно отделение.

Мутафчийски съобщи, че има 184 направени депутатски проби, от които 2 са съмнителни.

Шефът на ВМА уточни, че 40-годишният мъж е починал от белодробна емболия, а не от пневмонията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
2
 
6
 
! Отговори
До 196 преди 4 години
Богатите, повишена хигиена казваш. Ами то когато водата носи зараза точно те са се набъллбуквали. И тогава е имало теории. Не случайно Кралят Слънце не се бил къпал цял живот.
196
1
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
До До ГешеееевПояснявах за измамата"епидемия-корона вирус"
195
4
 
4
 
! Отговори
До Гешеееев преди 4 години
Гешев не е виновен за това, че САЩ се управляват от престъпници. (Е може и да са в някакви отношения). Предполагам, че първо ще изкупят акциите на загивващите им компании за да спасят пазара на акции и ценни книжа. Но със сигурност балона на имотите у нас и по Света има за източник една две печатници за пари без покритие. Ограбват нас и децата ни и техните деца.
194
3
 
7
 
! Отговори
Гешееев преди 4 години
Имайте предвид, че в САЩ има още 4 ТРИЛИОНА изкупуване ипотечни хартии, така общо стават 6 ТРИЛИОНА, 6 Трилиона пари ЗАДЕЛЕНИ ЗА БОРБА С КОРОНА ВИРУС.ХОРА ТОВА НЕ Е КОРОНА ВИРУС ТОВА Е ГОЛЯМА ФИНАНСОВА ВОЙНА.
193
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България в момента се ръководи от Генерали!Дали е случайно това?Генерал Румен Радев,Генерал Бойко Борисов,Генерал професор Венцислав Мутафчийски!Военни ръководители/тъпоумбици управляват родината ни!Жалба ни майка съграждани.....,,
192
1
 
12
 
! Отговори
Гешеееев преди 4 години
По-драматичен сценарий ние имаме не криза, а тройна криза- Био, Социална и Финансова криза. Ще разкажа, че вчера САЩ буквално вчера, взривиха атомна- финансова бомба, това е термоядрена експлозия. 2 Трилиона долара ще бъдат предоставени на американските корпорации. ИСКАМ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, КАКВО Е 2 трилиона долара, ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА РУСИЯ Е 2 ТРИЛИОНА. Нали разбирате, че тези пари не са обезпечени с нищо, просто напечатани. Как мислите корпорациите, какво ще направят с тези пари????ЩЕ ИЗКУПЯТ ПОЛОВИН СВЯТ, обезценени активи просто ще ги изкупят. Имайте предвид, че в САЩ има още 4 ТРИЛИОНА
191
1
 
2
 
! Отговори
Гешеееев преди 4 години
Игор Владимирович Рибаков, руски предприемач.Състои се във списъка на най-богатите хора в света по-версия на сп.Форбс за 2019 г. Има състояние от 1,3 милиарда долара. Собственик на корпорация "Техникол" и основател на "Рибаков Фонд"Ето какво споделя той за С 19, това което казва е толкова страшно, че ще го разберат малко и колко е свързано всичко. Направих превод.По-драматичен сценарий ние имаме не криза, а тройна криза- Био, Социална и Финансова криза. Ще разкажа, че вчера САЩ буквално вчера, взривиха атомна- финансова бомба, това е термоядрена експлозия. 2 Трилиона долара ще бъдат пр
190
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не са я пратили на генерала-манекен.Той нали е коремен хирург.От инфекции явно не разбира , но поне един апендицит би трябвало да може да лекува.И защо не са я тествали за вируса.Може би защото е от простолюдието.А свинята се тества всеки ден по три пъти понеже е много ценен.
189
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравната система се е само изолирала, за да се запази. Пациентите, болни от каквото и да било да се оправят
188
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не затворихте навреме границите,ще има още повече.Нас ни арестувахте по домовете,а разни екскурзианти и гастарбайтери свободно си влизаха и разнасяха заразата.Сега дълго ще плащаме всички ние-някои с живота си,други с доходите си.За разлика от управлявеащите,които пак на наш гръб станаха милионери и милиардери.
187
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В бостана с ТИКВИ е така пълно е с ***. ПЛЕВЕЛИ. Калинка.. ПЛАШИЛО за плашене..на гарги..кво да правят ТЕЛЕВИЗИИТЕ каквото им пратят това дават..
186
3
 
9
 
! Отговори
До язе преди 4 години
Таково животно, като стаден имунитет няма.Да вземе да ти го обясня какво имат предвид.Пускат се всички да си правят каквото искат, тези с по силна имунна система ще оцелеят, останалите не.По подобие на епидемията с холера в миналото.Богатите са се заключили, изолирали, спазвали дистанция и повишена хигиена.Бедните са ги оставили да изградят стадният имунитет, които споменаваш. 30% са успели да преодолеят епидемията, останалите 70 не.Ти от кои ще си?
185
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярващи са блаженните ..
184
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналистиката е болест, която трайно уврежда аналитичното мислене. Поне до такъв извод стигам от въпросите на репортерите към щаба.Търсейки интрига пропуснаха да разберат, а от 50 те проби за Банско, колко са новите случаи на открити заразени. А там се очакваше голямо огнище.До тук са обявени само 3 ***, но може да не са излезли всички проби. Може част от положителните да са софиянци и да са всред обявените за София нови случаи. Ама не, ще даваме симптоми и ще ги диференцираме, за публиката
183
1
 
21
 
! Отговори
Анастаси преди 4 години
Общ брой - мрой , общо вече са .. , едни и същи Ганювски тъпизми всеки ден !
182
0
 
6
 
! Отговори
Подкрепям преди 4 години
Срамота! Не ги ли е срам от болните хора, от измъчения народ?
181
9
 
9
 
! Отговори
Рипоуст преди 4 години
Поръчка на 1000 респиратора на 15-ти март и в момента инсталиране. Забрана на всички над 60 години да излизат от дома. Соц да им носят храни. Всички останали на работа.Простичко. И тези под 60 ако искат да си видят родителите живи просто да не ги посещават 2 месеца.
180
1
 
7
 
! Отговори
Гешееев преди 4 години
Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!
179
2
 
9
 
! Отговори
Гешееев преди 4 години
Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са"психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало Гешев да се самосезира!Интервюто в ютуб:Профессор Гундаров: Коронавирус ни при чм - политика власти провоцирует тотальную пандемию психоза
178
1
 
11
 
! Отговори
язе преди 4 години
т.е. Австрия активно работи за решаване на проблема, за разлика от БГ, където явно само полицейски мерко основно се налагат.