Овен, Лъв... Хората от кои зодии преувеличават?

Те обичат да променят фактите както им е удобно
2 апр 2020 17:15, Иванка Гъркова
9
Овен, Лъв... Хората от кои зодии преувеличават?
IStockphoto

Честността е качество, което много хора не уважават. Докато едни го притежават, други са склонни да премълчат истината, за да получат изгода от това или за да не наранят най-близките си. Те могат така да извъртят фактите и да ви лъжат в очите, без дори и да се усетите.

Има и такива, които често преувеличават, за да създадат илюзорна представа за себе си в очите на други. Но рано или късно фактите излизат наяве.

Вижте хората от кои зодии са склонни да преувеличават:
 
Овен
 
Овенът обича да поема рискове, като държи всички да разберат колко смел е. От устата му ще чуете какви ли не истории за храброст, но бъдете сигурни, че голям процент от тях са силно преувеличени. Все пак, не влизайте в спор с него за истинността на това, което казва, за да не си навлечете излишни нерви.
 
От друга страна, Овенът обича да се занимава с неща, които са непосилни за другите. Той ще подхрани самочувствието си, ако постигне нещо, в което вие сте се провалили. Тук идва и моментът, в който често подценява възможностите си, но не се отказва, за да не се изложи.
 
Лъв
 
Лоялен, силен и оптимистичен, Лъвът има отлични качества да бъде лидер. Той пленява хората със сладки приказки, но дадат ли му някаква отговорност, ще ви напълни главата с това колко му е било трудно и каква саможертва е направил. А в действителност или някой му е помогнал, или е направил дребни усилия, за да свърши всичко, но задължително ще украси цялата ситуация.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 2 месеца
не сме зодии живи и здрави
3
0
 
2
 
! Отговори
Shark преди 2 месеца
До 3. Ти пък, нали за това трябва да се поровят, да анализират, да обобщят и да съставят една статия. Е, не е ли по-лесно да препишат от някъде и готово.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки ден се чудите какво да публикувате за зодии. вместо да обобщавате, поучавате и назидавате, ще е и полезно, може и забавно и приятно, да представите една световна или българска личност, родена на съответния ден. Наистина, до известна степен е относително, защото в миналото датите на раждане не са се записвали точно, но ориентировъчно. Например с днешния ден е свързан Ханс Кристиян Андерсен, затова е и международен ден на детската книга. Още: Казанова, Г. Раковски, Карл Велики, ..
1
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 месеца
е на това просто ще се изсмея!

..какво стана?..-След удивително точната "диагноза" в предната статия,сега ..чакайте да видя коя е...а,г-ца Гъркова,НАПРАВО СА ИЗЛАГА!!!!!!!

"Лошо,момичета!"