Нова жертва на COVID-19 - 48-годишна жена е починала в "Пирогов"

Това е 15-тата жертва на вируса
Обновена: 4 апр 2020 13:40 | 4 апр 2020 13:34, Александър Попов
156
Нова жертва на COVID-19 -  48-годишна жена е починала в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

Днес в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" е починала 48-годишна жена, съобщиха от здравното министерство.

Пациентката е приведена в лечебното заведение от столичната Пета градска болница. Била е с кетоацидоза /декомпенсиран диабет/ и доказана коронавирусна инфекция.

Още по темата
Хоспитализирана е в "Пирогов", където е била поставена на апаратна вентилация. Въпреки усилията на медицинския екип жената е починала.
 
Това е 15-тата жертва у нас, която е с положителна проба за новия коронавирус.

498 са потвърдените случаи на заразени с коронавируса у нас по данни на Националния оперативен щаб от тази сутрин. 173 са в болница, 20 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
5
 
! Отговори
ЗАЩО преди 4 години
До азсе напъваш да им обясняваш, това са *** те не четат а само пишат и пишат само в една посока - критика на властта, те не искат нещо да се подобри а просто на власт да застанат техните, да си вземат своето и каквото ще да става. Мишоците си личат от далеч.
26
2
 
6
 
! Отговори
Мерките преди 4 години
Гонене на вятъра.
25
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Този вирус е млад и той мутира с космическа скорост; в момента той е във фазата да търси своя статус, в който ще застине. Вчера това беше един вирус, утре вече ще е друг. В Италия не е онзи вирус, който беше в Китай. А в Германия не е този, който е в Италия. Ако направим тестове на всички граждани на Италия, ще открием, че минимум половината от населението има положителна проба".
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко хубаво, брифинги, истерии, ясно - много е страшно! Ама защо няма тестове? Какво стана с 1000-то полицая? Кога ще видим картина на заразеност, на антитела. Със 70 теста на ден е смешно. И защо на медицински лица се отказва тест? Те и италианците така направиха, да не се всява паника, и защото нямало достатъчно кадри и какво стана - изпозаразиха цели отделения, старчески домове и стигнаха 10% смъртност. Без тестове не ни трябват брифинги, освен ако няма един пророк там или поне 3 врачки
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧКолкото трябва и всеки сам за себе си. Къщата ми е пълна с храна и изобщо не се налага да излизам сред хора. Съседите ми живеят на 1 км от мен. Пак ще си посея нивичката, та да има какво да ям. Да му мислят такива, като теб.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коронавирусът ще циркулира поне 2 години. Има риск от втора вълна.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си мисля , че зимата също сме имали вируса , може би е имало и тогава смъртност по - висока и сме минали пикът . Но грипът също дава жертви , короната да не е по- страшна . Безсмъртни няма .
20
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако трябва и 5 години ще стоим в къщи, но трябва да се спасим от виръса корона. Ако няма какво да ядем ще заколим съседите и децата им и ще ги транжираме във фризера да се храним с тях и да се се спасим, а ако вирусът корона ни вземе живота как да се нахраним тогава, а?
19
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та от кво е умряла женицата,така и не разбрах?
18
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирусът не може да бъде спрян с никакви мерки, който трябва ще го изкара и 99.99% няма да умрат. Но ужасът идва след месеци, когато започнат мародерствата и яденето на човешко месо.
17
4
 
8
 
! Отговори
Ч преди 4 години
Истината е една, трябва да се опазим от заразата иначе лошо ни се пише.И колко време 6 месеца 2 години ?
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало жертвите, как сте, жертви?
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е една, трябва да се опазим от заразата иначе лошо ни се пише.
14
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В един момент рязко всички взеха да *** от короната и никой от каквито и да било други болести! И най ми е любимо като ги наричат "жертви". Падна поредната жертва, майкоу
13
0
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Ти пък 100% си сигурен че е нямал щото и на мен ми разправяха 2 месеца 3ма доктора че съм здрава и всичките ми оплаквания са щото било лято и било горещо,ама после запяха др песен и ся съм доживотно болна ама ако ги бях послушала и аз щях да разправям че съм здрава и при евентуална моя смърт без аутопсия и за мен така щяха да пишат
12
2
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
От толкова много злоба вече имаш сериозно увреждане на короната артерия, а това те поставя в още по-голяма опасност от диабетиците. Следващият път като се кефиш на смъртта на хората, не забравяй че ще се намери някой да се кефи и на твоята!
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пациентката е приведена в лечебното заведение от столичната Пета градска болница. Била е с кетоацидоза /декомпенсиран диабет/ и доказана коронавирусна инфекция."А от какво е починала?
10
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За болестта, която е имала пак много години е изкарала.
9
4
 
38
 
! Отговори
аз преди 4 години
До и е?Ти не умираш, защото короната те убива, а от усложненията й, а те нормално удрят по слабите места - т.е. хроничните болести. За съжаление вече почти няма човек над 40 г в тази страна без такива. Тази жена, Бог да я прости, е можела да живее още дълго с диабета си, но инфекцията го вади от контрол и я убива. Капиш??? 7 милиона вирусолози, баси държавата
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой знае ли в пирогов успяха ли да спасят поне един човек? от там всички излизат мъртви??????