11 картоиграчи глобени в Бургас, събрали се въпреки забраната

Седянката била в помещение, униформените я разтурили
5 апр 2020 17:04, Анисия Иванова
55
11 картоиграчи глобени в Бургас, събрали се въпреки забраната
Снимка: Pixabay

Полицията в Бургас глоби 11 души, събрали се да играят карти въпреки противоепидемичните мерки срещу коронавируса. Седянката била засечена на едно място в помещение и униформените веднага я разтурили.

"Това е недопустимо. На всички ще бъдат съставени актове, които утре ще бъдат докладвани на прокуратурата", заяви директорът на ОД на МВР-Бургас ст. комисар Радослав Сотиров. И предупреди, че броят на хората под карантина в Бургаско вече значително е намалял, което позволявало да се правят по два пъти проверки на едно лице. За последните 24 часа били съставени 4 акта за неспазване на карантината.

Вече активно използваме и видеонаблюдението за установяване събирането на лица в паркове, градини и спортни площадки, каза комисар Сотиров, съобщава БНР.

Кметът Димитър Николов съобщи, че 100 души от Бърза помощ ще бъдат тествани за коронавирус с real-time PCR тестове.

Пробите на тестваните в петък служители на полицията, пряко работещи с граждани, сред които и служителите на КПП-тата около града, са били отрицателни, добави комисар  Сотиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
16
 
! Отговори
до 3 от славянин преди 4 години
А ти какво им предлагаш - да си стоят денонощно вкъщи и да хващат паяжини ли!? Всяка власт е мой враг, а всеки слуга и поддръжник на моя враг също е мой враг! Екшънът тепърва предстои, дано да си готов за него!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Униформените веднага са разтурили картите като са ги хванали.
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забраната не беше ли са събрания на иткрито?
5
1
 
32
 
! Отговори
Ч преди 4 години
Ако така добре се справяха и с крадците, пласьорите и подобни равни нямаше да имат, пък те дай им на мирни хора глоби да пишат. Пък за доносниците като някои коментатори нали знаете че нищо добро не ви чака.
4
4
 
34
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 4 години
Още 40 дни извънредно положение. Още 40 дни милиционерщина.Повръща ми се вече от този театър. Докато ни баламосват и плашат с грипчето, от хазната се точат милиарди.
3
21
 
10
 
! Отговори
Слави преди 4 години
Беше крайно време и в Бургас да се глоби някой...никой не спазва разпоредби и карантина и ми се разхождат по цял ден по центъра! От 3 седмици има забрана, едва последните 2-3 дни взеха да виждат какво се случва из града....
2
4
 
18
 
! Отговори
д-р Пецкалов преди 4 години
Ако след три-четири дни, никой от тези 11 бройки не се окаже заразен, ***естия трябва да свали блокадата.
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заслужиха си донътите за днес! Браво спасихте България!