Гери Дончева намери начин да достигне до читателите си

По време на изолация чете онлайн приказки за малки и големи
Обновена: 7 апр 2020 15:54 | 7 апр 2020 09:51, Ния Христова
0

 

По време на социална изолация моделът, журналист и писател на детски книжки Гергана Дончева намери начин да достигне своята аудитория. 
 
"Карантината може да бъде и позитивна. Продължавам да се срещам виртуално с моите читатели. Чета детски приказки от моите авторско книги и мои любими произведения на други автори. Много е забавно и интересно", сподели тя в ефира на Bulgaria ON AIR
 
Гери Дончева поясни, че преди да бъде обявено извънредното положение в страната е била много активна в срещите си с читателите и не отказвала нито една покана за среща. Дори е ходила в градове извън София на свои разноски. 
 
"Направих YouTube канал, в моята Facebook страница могат да видят записите. Качвам неща и в моя Instagram профил. Всеки, който иска да прочете мое произведение или аз да му го прочета, може да ми пише", каза още тя. 
 
"Много ми е приятно да правя йога. Изпълнявам каквото се иска, много е полезно за духа", отбеляза тя. Дончмева призовава хората да не прекаляват с алкохола и храна в дните, които трябва да прекарваме вкъщи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари