Автошколи предлагат онлайн теоретичните курсове

Разработена е платформа, която да се използва за целта
9

1282 гледания   |  Още видео

Теоретичната част от шофьорския курс да протича онлайн. Това предлагат автоинструктори, като мярка срещу забраната да работят.

От 17 март досега касовият апарат не е включван, няма постъпления. За да се избегнат загубите, от Автоинструкторския съюз предлагат да се използва онлайн платформа, през която да преминава теоретичната част от обучението.

За да се случва качествено обучението, специалистите са категорични, че трябва да има и контакт между преподавателя и ученика. Подобно на онлайн обучението.

Онлайн платформата, която се предлага, е разработена от Димитър Ганев, който е бил начело на автомобилната администрация няколко пъти.

Алекс се готви да стане шофьор. Разказва ни, че ако няма пряк контакт с учителя, изкарването на книжката ще бъде трудно. Засега не е ясно дали държавата ще приеме предложението.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие не можете да ги научите да карат на живо, сега онлайн го измислихте! Откакто всеки нереализиран висшист става инструктор, хаоса по улиците е тотален - Вече не се признава червен светофар, знак СТОП, пресичане на път с предимство.....ужас
Сега докато ги учите онлайн ги накарайте да напичат по 100 пъти, кой е с предимство на нерегулирано кръстовище, защото повечето си мислят, че щом карат направо значи са с предимство!
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбира се, че такава инижиатива трябва да бъде приветствана. Онлайн е интелигентен път за ббърз отговор на потребностите от ново знание във всяка посока. Който ги има.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това само в България ..курс онлайн и училище онлайн,пълна глупост
4
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Взелите успешно он лайн курсовете ше шофират он лайн.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да направят онлайн и практическата част. Като се наблегне на нийд фир спийд и десет видео урока как се дават двайсетуни в условията на пандемия и глобална криза.
2
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
мои на тоя ясно ли му е че по старите инструктори не се интересуват от телефони и лаптопи видяхме каква платформса е направена на учениците явно тоя ковид цели едно всичко онлине а ре алити
1
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Кви школи бе ашлациии, в 3:10 Баце направи и невъзможното за да спре катастрофите. Е, малко късно де, но сега се бори да изравни загиналите на път и под път