Ананиев затвори кооперативните пазари и борсите за цветя

Утре няма да работят, както и от 16 април до второ нареждане
Обновена: 11 апр 2020 20:42 | 11 апр 2020 20:38, Веселина Йорданова
243
Ананиев затвори кооперативните пазари и борсите за цветя
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Здравният министър Кирил Ананиев прекратява със заповед работата на всички кооперативни пазари и цветни борси на 12 април и от 16 април до второ нареждане.

Още по темата
Дава се обаче възможност между 13-15 април търговците да реализират продукцията си, която може да се развали, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

По-рано днес беше затворен Женският пазар в София заради неспазване на предписанията.

В заповедта се напомня на всички граждани да спазват социалната дистанция и да излизат от дома си при крайна необходимост.

Какво гласи заповедта, вижте ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
1
 
3
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Министър Ананиев пак ще го напляскат. За какво ли търпи толкоз пляскане?И да попитам- защо зеленчуковите и цветните щандове в големите вериги остават отворени?Те са на самообслужване и хората пипат пипани от други клиенти стоки! При толкова хора си е" короноване" без контрол! РЗИ,МЗ и прочее им клякат! А бият дребните от пазарите ! Били загрижени за средния и дребния бизнес - сериозно ли?ББР дава един голям кредит на един, а не малки, но на много! Уволнили Стоян Мавродиев и компания и какво !?
172
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
А ТОЗИ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ ЗАПОВЕДТА МУ ОТИДЕ ЛИ В СЪДА ЩЕ ПАДНЕ. ЕДИН ЗАКОН СЕ ПРОМЕНЯ САМО ПРИ ГЛАСУВАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА. НЕ МОЖЕ ВСЯКА СЪБОТА И СРЯДА ДА СИ ИЗМИСЛЯТ ЗАПОВЕДИ КОИТО СА НЕРЕНТАБИЛНИ. АМИ СЛЕД 13 МАЙ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ДАЛИ НЯМА ДА ПЛАМНЕ ОТНОВО. КОЛКО ЛИ С МАСКИ СА НОСИТЕЛИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ И ЗАПОЧВАТ ДА СЕЯТ ЗАРАЗАТА. ДОКАТО НЕ ПРЕБОЛЕДУВА ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ Я ИМА. КАКТО И ГРИПА ВСЯКА ГОДИНА. НЕ ЛОВИ ТЕЗИ С ДОБЪР ИМУНИНЕТ И ИЗВЕСТНА ДОЗА КЪСМЕТ.
171
1
 
6
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 4 години
Чета коментарите на колегите и им се чуда на благоверните им помислиДнес е празник, все пак сме християни и нека не се карамеКакво може да се очаква от мин.председател завършил в Сименовската школа или на здрав министър :икономист.Или пък на една счетоводителка: министър на енергетикатаНяма да се учуда ако пък земеделския министър издаде предписание или заповед за затваряне на аптеки и здравни заведения.Може и да са селските кръчмиЩото външната ни министърка одобри указания за наши спортисти
170
0
 
3
 
! Отговори
Жоки преди 4 години
По едно асо спатия на "загрижените".
169
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кварталните магазини също и да останат само суперите отворени ето в жк Балик в Добрич в един от кварталните магазини постоянно се събират пияници на група полицаите им правят всеки ден забележка ама те не взимат от поука .
168
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чаках пред Баумакс и съжалих.охраната- от един дядо и една руса жена си говореха глава до глава без маски, иначе опашката си стоеше на по 2 м.На излизане една жена за мен с псих.откронение ме настигна в гръб ,само дето не ме прегърна..говореше си сама и обсъждаше покупките в количката от строит.хипермаркет.Така съжалявам ,че излязох,те лудите са навсякъде.
167
2
 
4
 
! Отговори
Всъщност преди 4 години
Просто пазете себе си, пазете околните. Останалото е излишно философстване, от което никой не е сполучил. Какво било в Била, какво било на пазара, конспирации и един куп други теории - хората в Белене са ги пращали и не са хленчили толкова, колкото сега някои граждани, които просто малко трябва да си намалят разнообразието и презадоволението за месец или два. Срамота е.
166
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз Ананиев не знае къде се намира!
165
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименте в Италия мерките са строги от три месеца, *** ефект никакъв ...там даже и в двора си не можеш се застоява.
164
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези , които не вярват на мерките нсрещу вируса и на докторите- да ходят в Сърбия, Русия, Испания, Италия , Франция.Там мерките са "много хлабави" , няма никакви заразени и болни. Загиналите са много малко. Там всички са на улиците и играят хора. И Българите да не се връщат от Европа , ами да си стоят там - там няма болни и заразени.
163
3
 
17
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Глупост след глупост! Да им купуваме увяхналите краставици на умрелите Кауфланд. Да ти *** и държавата пропаднала. Не народ, а мършъ!
162
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя здравен министър е едно изпушило старче и трябва да си подава оставката незабавно,както и цялото депесарско правителство.събудете се хора.смазват България.
161
10
 
8
 
! Отговори
до 210 преди 4 години
Виж другите държави, които имаха първи случай по същото време като нас, но не взеха мерки на време. Имат по 3-4000..някои и по 10 000 случая. Не знам какво очакваш, но мерките определено дават резултат. Имаме стабилна бройка от 20-30 нови случая на ден. Относно общият брой заболели нямаме експоненциална прогресия, а по-скоро линейна такава.
160
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кой е следващия бизнес за пребиване в списъка?
159
3
 
8
 
! Отговори
до 195 преди 4 години
В Billa-та и Фантастико до нас рядко има опашка от повече от 7-8 човека, изключение прави неделя по обяд, но тогава са не-повече от 13-14 човека. В магазините допускат малък брой хора и всеки гледа да спазва дистанция. Но е факт и че в радиус от 500м се намират Billa, Фантастико, Lidl и 345 и хората се разпределят, а не всички в 1 магазин. Иначе всички познати и приятели работят от вкъщи, офисите са празни. Може би твоят приятел ходи по заводи или кол центрове, за да има толкова хора...
158
4
 
15
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Много мерки взеха , много работиха тия от съветите на Бойко Борисов , но не им се получава , нищо не се подобрява!Защо така бре доктори и генерали?За нищо не ставате !Ако ще и цяло лято да си пазим къщите , полза май няма да има!Я викайте китайците да оправят нещата , нищо че са комунисти , поне си разбират от работата , нещастни пишман демократи и пишман управляващи!
157
1
 
10
 
! Отговори
факт преди 4 години
До АнонименВЧЕРА В КАУФЛАНД БЕШЕ ПРЕПЪЛНЕНО И НЯМАШЕ НИКАКВИ МЕРКИ!
156
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Лъжливото овчарчеНикой не знае как започва, какви са симптопите и кога ще се отървем. Това, което разбират хората набързо обаче е, че бързо започват да изгубват правата и свободите си срещу един невидим враг. Перфектното оръжие. Тези които не вярват, биват нападани от своите съграждани. Добре тренирани роби, които се обръщат срещу своите. Живота на много вече се съчетава в това да търсят сметка на хората около себе си, а не на тези стоящи на златните тронове
155
2
 
35
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 4 години
Когато един народ е ЛЪГАН ДЕСЕТИЛЕТИЯ наред, той трудно вярва. Става болезнено скептичен, особено, когато му налагат абсурдни защити.Пазарите - затворени, но градският транспорт - с разреден график (с повече пътници в едно возило)?!?Като почнеш да разсъждаваш за отговорите на такива въпроси - заклеймяват те, слагат ти политически етикети. Привеждат ти доводи с публикации и видеоматериали с много лошо качество.
154
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 204- точно така! И още кредити за колекторски фирми трябват, за да се оправи тази държава!