Момичнце дари парите от рождения си ден на болница "Шейново"

От лечебното заведение благодариха на Цвети с публикация във Facebook
13 апр 2020 12:40, Ния Христова
18
Момичнце дари парите от рождения си ден на болница "Шейново"
Снимка: Pixabay
Момиченце на 8 години, което мечтае да стане лекар, дари на болница "Шейново" парите, които е получило за своя рожден ден, пишат от Нова ТВ. Цвета чула за нуждата от средства от телевизията и изявила желание да дари събраната сума за добра кауза. 
 
От болницата благодариха на Цвети с публикация във Facebook, в която пише:  "Седмицата започва с добро. Искаме да ви разкажем за Цвета.Тя е на 8 години и вчера празнуваше рожден ден и имен ден. Родена е в болница „Шейново“ и мечтае да стане доктор. Вчера с нас се свърза майката на Цвета. Заради ситуацията с коронавирус не може да празнува с приятелите си, но е чула по телевизията, че докторите в болницата имат нужда от подкрепа и е пожелала да им дари парите, които нейните баби са й дали за двойния й празник". 
 
От "Шейново" казват, че  "Цвета е нашият герой". Персонала на лечебното заведение определя Цвета като гласа на доброто и надеждата, от който имаме нужда, за да се справим с предизвикателствата в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Милото. Да е живо и здраво. Да радва мама и тати.
15
0
 
8
 
! Отговори
Наивно Дете преди 4 години
за какво *** и Татко ти Мислиш Плащат Данъци - ама като пораснеш, ако имаш малко акъл ще разбереш, за каква Финансова Пирамида говориме - тогава на тебе няма да има кой да ти даде!!
14
0
 
9
 
! Отговори
.................... преди 4 години
Докато бабка и деца правят дарения ,чичко БОЧКО се хвали наляво и надясно как България цъфти и прЕцъфтява....Да е живо и здраво детенцето,само дано не е под давление на родители с болни амбиции и.....жажда за 5 мин слава!
13
3
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Браво....добър материал за размисъл.........лошото е друго....само едно дете от 100000..какво правим с останалите които са ги изхарчили за торти и играчки...те не чуха ли че сме в извънредно положение...! Жалко е, но поне знаем фактите, а те са ....тревожни, едно дете цяла болница няма как да поправи! ТИ все пак е нещичко ! Поздравления за Цвети, ти отсрами София, мила!
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всички , които се чудят как да видят под вола теле.!Или нямате деца....или Бог да пази децата ви от самите вас. Всяко дете има спонтанното желание да помогне на някой или нещо. - дете, животно, кукла, ...организация. И от родителя основно зависи до каква степен то ще развие това качество, да разбере как това може да стане и да получи удовлетворението от доброто дело
11
5
 
4
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До коментарите:Бе нека лапето да се радва, какво ви пречи значи. Пък може мама и татко да му купят и нещо отделно. Вие някой път сте баси и негативните пичове.
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно съм сигурна , че детето го е направило само и искрено с желание да помогне Децата са чисти души, за разлика от кретеноидията която може да се види сред някои от възрастните екземпляри. Много се надявам, че те -децата ще успеят да се съхранят и ще правят нашето бъдеще различно.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Побъркахте децата. За боя са тия родители, търсещи сензации. Не е работа на малките деца да слушат и да мислят за този аспект от реалността. Ама като у дома ги работят...
8
1
 
10
 
! Отговори
до 8 пешо преди 4 години
Коментарите не са против детето, а против тези които го манипулират.Спомням си по време на комунизмът, имаше плакати----Децата от детска градина 9 са твърдо против Пършинг 2.....
7
10
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Отвратителни коментари!!!Това детенце е направило нещо добро, което на никой от вашите болни мозъци няма да му хрумне и вие го оплюхте - СРАМ ЗА ВАС!!!А на Цвети -БРАВО ДЕТЕНЦЕ! Браво и на родителите, отгледали такова съкровище!
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мама и тате на дарителчето очакват необходимото "внимание" от страна на болницата в случай на нужда. Все пак никой не иска да пишат за болницата му "дарители не бяха обслужени качествено"....
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам защо приемат от деца и стари хора!!!алчни,или сега им е паднало ,преди беше незаконно сега законно,лакомия
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашата Тунберг.Като порасне ще се почувства употребена от родителите си.Направете поне каквото е казал 1
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давайте, давайте. А в същото време главочите карат Бентли, Майбах, Ламборгини.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и аз ако вършех всичко което някой ми каже, щях да съм ганьовец.
1
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 4 години
Върнете парите на детето под форма на подарък!!!