Проф. Габровски предупреди: Следващите седмици - критични

Спекулации са твърденията, че много са изкарали вируса, посочи той
13 апр 2020 10:44, Красимир Ангелов
85

Ако сега мерките се разхлабят, ситуацията може да се влоши. Причината в България да има по-малка заболеваемост са взетите навреме мерки, коментира в предаването "Опорни хора" проф. д-р Николай Габровски.

Спекулации са предположенията, че много са изкарали вируса януари и февруари. Бързите тестове го доказаха, категоричен бе началникът на клиниката по неврохирургия в "Пирогов".

"Все още не знаем защо пациенти без придружаващи заболявания развиват тежка симптоматика. И това е голям проблем. Няма лекарство срещу коронавирус, има такива, които повлияват добре на заболелите. Съществува реална опасност от втора вълна", предупреди проф. д-р Габровски от ефира на Bulgaria ON AIR.

Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
туй стана като "тази зима ще е най-тежката от 100 години на сам" .
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До One Man GangНе е точно твоя работа... да мислиш... и то за държавата... Нещо много се впрягаш и си вярваш...
14
3
 
24
 
! Отговори
проф. Мухобойков преди 4 години
Мен най-много ме вълнува кога точно в следващите седмици ще сме в Ада, понеже Великият Короноборец го казваше............?!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До значи 11Правилно си разбрал.Така ще е и догодина.Ограничителните мерк изабавят разпространението но и удължават във времето.както многократно отбеляжах в последните 2 седмици , МАЧЪТ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА.Все още сме в петата минута а се играе 90 минути.
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Габровски е страхотен специалист в своята област. Но и знае прекрасно, че и още месец да сме със строга дисциплина, средата на май положението в най-добрия случай ще е същото, както сега. Този вирус няма сам да изчезне. И тогава пак ще се говорят същите приказки!
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази година ще е така. С приливи и отливи.За догодина може и по-зле да стане.Ако някой се заблуждава, че скоро ще има хепиенд, значи е с много слаб софтуер в главата...
10
3
 
16
 
! Отговори
ined преди 4 години
"Причината в България да има по-малка заболеваемост" са малкото направени тестове.Всички тестове направени в България са в пъти по-малко отколкото в другите държави правят всеки ден. Реалната бройка на заразените никой не я знае.
9
2
 
2
 
! Отговори
starata baba преди 4 години
nashata krasiva no izostavena darzava nikoi ne iska da a poseshtava kato destinacia.......iiiiiiiiiiiii zatova pri nas premina virusa i zamina. stiga , stiga vehe sa ni lagali i.... mnogo zagrizeni za nas ubitia narod
8
13
 
15
 
! Отговори
One Man Gang преди 4 години
Независимо колко време траят мерките, в момента когато се премахнат всичко така или иначе ще пламне. Това е неизбежно! Казват го епидемиолозите! Защо трябва да се съсипе държавата преди това...
7
14
 
6
 
! Отговори
Ром'с преди 4 години
Прав Е, седете си вкъщи и не рипайте срещу мерките взети от Борисов, тоест от СЗО. Аз спазвам и седя си в къщи.
6
2
 
27
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Днеска правим точно месец от "следващата седмица ще е критична"...Замисли се народе!!!
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е толкова професор колкото и Пешо-макарите от Сусурлево.Увеличение на заболелите тази седмица ще има щото ла-паха лъжичките на попа вчера но пика е далеч напред във времето.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да о т 14.05 вирусът изчезва и всичко е 6. Важното е едни милиарди да се усвоят, чакалнята за ез и някой друг милиард оттам.
3
6
 
16
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Докторе кажи колко ти платиха за театъра!?
2
3
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
От Габрово ли е тоа *** бе
1
2
 
34
 
! Отговори
значи преди 4 години
значи така ще изкараме годината. за следващата ще видим