Молби и забрани не ни спират, опашки от коли на изхода на София

Стотици коли са се наредили преди КПП-то
16 апр 2020 11:42, Александър Попов
422

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Молбите и наложените рестрикции да няма пътуване в различни места на страната за Великден не спира желаещите да напуснат или влязат в областните градове.
 
Тази сутрин във Варна се беше образувала опашка от 13 км на входа на града, не по-различно е положението и на изхода на София по магистрала "Тракия".
 
Стотици коли минават проверки на КПП-то, а полицията проверява причините за напускането на града.
 
За засиления трафик по повод предстоящите четири почивни дни съобщи тази сутрин на брифинг и главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов. 
 
"На изхода на София вчера беше нещо страшно, не знам къде отиват тия хора, не знаят ли каква е опасността", попита риторично той.
 
Вижте снимките на нашия фоторепортер Димитър Кьосемарлиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не вярвам на Годжи и неговия бог с увиснала маска на ушите.Точка!
241
5
 
9
 
! Отговори
Генерала преди 4 години
Просто пътувате с влака, там няма проверки
240
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До някоя си Ти си никоя
239
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удивлявам се как много прости хора си позволяват дълги постове
238
10
 
24
 
! Отговори
Анинимен преди 4 години
Сега ще се разнесе хубаво грипчето из страната и след 2-3 седмици, тестовете ще покажат увеличение и ... още месец-два карантина. Да, ама по Европа ще е отпаднала. И ние какво - като остров ли ще се изолираме? Италианците така си го вкараха - отидоха на мач и целия град се зарази. Като казаха, че ще има карантина, се разбягаха по цялата страна, да избягат от карантината, и така разнесоха по цялата страна вируса. После - виждаме им сеира. И ние сме тарикати сега, и после ще го ядем същия.
237
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам къде искат да отидат тези хора, но се съмнявам, че отиват да плюскат с родата. Най-вероятно отиват да се изолират в празната къща на село, за да видят малко въздух и слънце без опасност от зараза. Така и малко работа по двора могат да свършат, защото времето си върви и някои неща не могат да се отлагат. Нали се сещате, че почти не останаха живи родители на село, за да има опасност от разпространение на заразата.
236
4
 
5
 
! Отговори
Боци преди 4 години
Които ви върне акъл няма
235
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все си мислех, че ако има проблем в мен, то мога да се променя и да поправя някои свои грешки. Ако проблемът обаче е във всички останали, тогава положението е безнадеждно.Помислете си затова преди да седнета на компютъра, за да си изкарате всичките змии и гущери от главата. Спокойно, тия змии и гущери всеки ги има. И без да ги тръбите напред назад, те пак са там. Една едничка надежда остана, че всичко ще се нареди. Като я загубим всички, сговорната дружина, ще има да търси планини да повдига.
234
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо щеше да прави партия "Няма такава държава"...А всъщност държавата това са... хората в нея... Ето колко е "умен" един от бъдещите политици... Ето и хората от снимките горе, които имат претенции към... държавата...Кой, каквото си направи, друг не може да му го направи... Затова трябваше карантина на София...
233
12
 
17
 
! Отговори
Софийска баница преди 4 години
До ПровинциалистПровинциалистите, наистина сте много, ама много наобратно на острото. Вие освен да плюете по София, друго не знаете бе, льохмани. Тези, които пътуват НЕ СА софиянци, а са провинциалисти, които се връщат по родните места. Софиянците си стоим в София и спазваме мерките.
232
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали им взимат егн , ми директно в Ной ! и като ги тръшне вируса Няма да ги лекувате ,ни тях ни роднините им !
231
7
 
28
 
! Отговори
Алеко преди 4 години
А сега като се изнесат - да затворят София за седмица-две и да видиш как новите случаи ще намалеят с 80% сигурно. С балкански тарикатлък нищо не става, уважаеми ***, малко повече мисъл и самоосъзнатост трябват.
230
6
 
10
 
! Отговори
С родата преди 4 години
Така хубаво се наплющяхме с агнешко ... Чак вече не можеме да дишаме....
229
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
80-те процента в действие...
228
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дс 231Да ,ама ако има заразени сред тях и пренесат заразата из малките градчета - там само възрастни лекари и липса на сестри Кой ще лекува хората там Няма как всички да бъдат транспортирани в София
227
16
 
42
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Простолюдието си мислите, че в тези декларации може да пишете, каквото си искате и номера ще мине. Нееее, няма да мине. Декларациите се проверяват и след празниците много от вас ви чака много неприятна изненада. Ще ви се иска изобщо да не бяхте пътували.
226
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквито са хората, такава е и държавата...Стадния ефект... Една оФца само да тръгне към пропастта и другите саслед нея...Наследеното поведение от социализма е вечно...Това са избирателите на Радеф и Болен Сидеров.
225
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** ще се затрие заради едното плюскане . *** ще иска после да влиза в болница ,ама ще го лекуват вкъщи . Ще реве *** на края , ама ще е все тая .
224
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това рано или късно ще спре. След 10 години работа за необразовани хора няма да има. Днес в Швейцария сам човек, с помощта на ттехнологии гледа 4000 крави. Така, че ще станат две неща или ще се образоват хората и простотията ще изчезне, или ще се вдигнат на революция и ще ни върнат в 13 век със зарази и смъртност на по 30 години. Дори и сега се вижда как неграмотните не спазват нито правила, нито хигиена. За това и голяма част от тях умират млади.
223
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значи провинция бе сучо Русе Пловдив Варна Бургас провинция ли бе що ходите на моренце качете се там у планината нали София е българия