Очевидец: Беше страшен удар, Милен Цветков се влоши много бързо

Опитаха се да му правят изкуствено дишане, каза Тодор Петров
20 апр 2020 18:52, Анисия Иванова
209

Малко след 18 часа на кръстовището до столичен мол става катастрофата, при която загива Милен Цветков. Колата на журналиста изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Ауди Q7.

Водещият спира с автомобила си на червен светофар на столичната улица "Хенрик Ибсен", когато отзад връхлита джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

По думите на очевидци младият мъж е летял с над 100 км/ч при ограничение в този участък от 30 км/ч.

"От ПТП-то и от удара автомобилът отхвърква на 20 метра вътре в кръстовището. Водачът на лекия автомобил изпада в клинична смърт, тъй като е имал пулс екипите на "Спешна помощ" са го транспортирали до "Пирогов", но там почива", каза директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджийски, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според свидетели на тежката катастрофа - ударът е отекнал силно, а Милен Цветков е бил жив и контактен минути след инцидента.

"Такъв страшен удар беше, че все едно се чу взрив. Милен Цветков беше седнал на този бордюр, на който има цветя в момента, и охрана от мола, бяха с униформа, му говореше. Беше контактен по принцип. След това дойде една полицейска кола, след това втора. Изведнъж Цветков се влоши много бързо, легна на земята. Опитаха се да му правят изкуствено дишане, но не много успешно, според мен. През това време никакви линейки не идваха", каза Тодор Петров, който се оказва очевидец на трагичния инцидент.

От "Спешна помощ" заявиха, че екипът, изпратен на мястото, е пристигнал на 6-та минута от подаването на сигнала. Официална информация за инцидента ще бъде дадена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Казах тиАми аз какво да направя,че във вашия град са били ***?Или си от София,щото те са все терсерне и обратно на другите,.В нашия град даваха парцели кой колкото иска и дори прекарваха ток и вода!
165
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До typ milicionerБалкантурист организираше почивки по цял свят през соца,записваш се и заминаваш,също като Некерман
164
4
 
5
 
! Отговори
Казах ти преди 4 години
До Анонимен НЕ ЛЪЖИ!!! ВИЛАТА Е ДО 30м2, 2 етажа. Ти разбираш ли какво ти се говори?!?! Аз купих вила около 64м2, строена от висш функционер и узаконена със ЗОР директно от ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ на София. Ако е къща на село - да, но вилен имот - нема начин!
163
4
 
5
 
! Отговори
typ milicioner преди 4 години
До Абена теб не знам - на мен ми е ЕКСТРА. Е по-приятни са ваканциите е в развитите държави, ама преди не можеше и да си помислиш за навън, камо ли за почивки!
162
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПсихиатърБаща ми беше крайно честен и никога не е взимал нищо от държавата и не искаше да вземе дори заем от държавата,но построи и вила на три етажа,около 100 квадрата 1 етаж,а горните 2 по-малка квадратура с ТРУД,собствени пари и приятели.
161
5
 
9
 
! Отговори
ЦК преди 4 години
До Анонимен Абе имаше и утрепани милиционери и Председатели на селски съвети... Па и се виждаше, че нема да го биде КОМУНИЗЪМЪТ. Те затова бутаха галфончетата си в "Карл Маркс" и после аре по Австрия, та до Япония.
160
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НеукСтига си ревал и завиждал,вече ще се пръснеш от завист и злоба,ше си разкъсаш ризата от мъка и завист какво били направили другите,айде холан!
159
5
 
10
 
! Отговори
Психиатър преди 4 години
До Анонимен Ти добре ли си? Важното е че купихме вилите на генералите от Тошово време, МОЙТО МОМЧЕ. И все по-зле ще става. Вила на 3 етажа баща ти НЯМА КАК ДА ПОСТРОИ, ако не е висш кадър, защото допустимата квадратура бе 30 кв. Дори на Агаин вилата бе малко над 30м2 с външно стълбище, за да има що-годе стаи. Ако на село е построил къща - може, но това не е вила, а къща(с краден бетон от некой бетонов възел :)
158
0
 
6
 
! Отговори
ууу преди 4 години
До НеукОхлювът колкото и да пълзи по клона нагоре, винаги *** си остава.
157
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 150 За Белене важи до към края на 60те ,след това най-ужасните ,,практики" на издевателства над затворниците са прекратени!Просто комунистите виждат ,че не е добре за имиджа на партията народа да си шушука за зверства каквито не е имало и през турско време!Поне аз не знам турците да са хранили животни с хора!
156
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НеукСтига лъга,винаги вишистите първо ги разпределяха от 3 до 5 години в провинцията да практикуват по села и градове,дори и за средното професионално образование имаше задължителни договори по 3 години!Накарали го били да ходи на село,голяма трагедия братче!Просто ще си разплета чорапите от мъка,че хидил на чист въздух! А направо ще се разрева от трагедия и цяла нощ няма да мога да спя,че бил завършил баща ти висше образование, ати си работил обикновена работа като останалите.
155
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Компаньонката и компаньонът на водача са съпричинители и допустители. В спешен порядък да се вземат мерки, докато не отпрашат за ЮАР и им се размине,дори и само заради паметта на покойния засега.
154
7
 
17
 
! Отговори
Неук преди 4 години
До 150Почивка не съм виждал. Четях по цяло лято книги. Сега синът на професора ми се точи за неговото място. А същият професор си издейства пенсия по заслуги, без да е направил и незначимо нещо, камоли значимо - ама е комунист и връзкар. Та да ми пишете лъжи за комунизма при положение, че все още има живи хора, които са изпитали на гърба си връзкарщината и комплексарщината на комунистите е меко казано нагло. Е сега съм учен въпреки тях, но без тях щях да съм на много по-високо ниво.
153
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТо пък нашето семейство,като не бяха равни с партийците,баща ми построи къща,купи апартамент 90 квадрата и построи вила на 3 етажа,боли ме г.за за партийците от БКП, важното,че хората бяха добре през социализма,много по-добре от днес.
152
9
 
10
 
! Отговори
виШиС преди 4 години
До Анонимен 152 Не лъжи - тогава вила нямахме, сега имаме няколко! Всички имаха вили, ама ДРУГ ПЪТ!!! Едни бачкяха яко - други живееха като ЦАРЕ, БЕЗ ДА БАЧКАТ!!! затова митинга на СДС КРАЯТ МУ НЕ СЕ ВИЖДАШЕ!!!! Грешката на Американското посолство е, че ДС-тата не ги разстреляха... И такива като Боко - неуспели ДС-та.
151
10
 
18
 
! Отговори
Неук преди 4 години
До 150Дядо ми и прадядо ми са лежали в концлагер,защото са говорили по три и повече чужди езици и са имали малко повече средства от комунистите дошли на власт в провинциалното ни градче. Баща ми е бил трудовак, защото завършил с отличие и златен медал гимназия. След това с диплома 5.90 от университет е разпределен "на село". Аз не можех да уча висше, въпреки че бях отличник на класа и имах доста извънкласни занимания, защото съм наследник на горните трима, а трябваше да бъда общ работник.
150
0
 
10
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Познавах навремето една такава мисирка, дето и плащаха 4 000 лева заплата да си разхожда кучето из парка, да си лакира ноктите и да говори цял ден по телефона. А ние, за по 1500 да конфигурираме Razor сървъри за небезизвестна банка. Когато видиш, че некадърни хора се назначават на високи позиции,това действа (де)мотивиращо. Де-то е да останеш в България. Мотивиращо-навън!Да му мислят татитата от ДС. Щото на запад такива мацки като тая с "жипа" не се котират.Навън взимам колкото тая с кучето х2!
149
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бяха добре,облечени, нахранени,щастливи,със собствени домове и вили и ходеха минимум два пъти на почивка в годината.Че сега зле ли са? Джипки, мятане на пачки от балконите и Северна Гърция ни е като колония лятото.
148
1
 
8
 
! Отговори
? преди 4 години
Напусналите произшествието пътници са пренасяли ДРОГАТА..
147
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДемократИ доколкото знам,точно пазачите в лагера в Белене са били роми,те са били най-жестоки към хората затворени в лагера,има запазени разкази от хората,които го разказват.стига си дрънкал лъжи за бай Тошево време,тогава всички хора бяха добре,облечени, нахранени,щастливи,със собствени домове и вили и ходеха минимум два пъти на почивка в годината.