Приятели на Милен Цветков запалиха свещ в негова памет

Близки на журналиста настояват за справедлив процес
Обновена: 21 апр 2020 08:56 | 21 апр 2020 08:39, Ния Христова
24

Точно в 21:00 часа приятели и колеги на журналиста Милен Цветков запалиха свещ на прозорците и балконите си за него, както и за всички жертви на безумията по пътищата, които дори и вирусът не може да спре. 
 
Близките на журналиста настояват за справедлив процес и край на войната на пътищата, съобщава Bulgaria ON AIR. Акцията беше организирана в социалните мрежи. Стартирана е и дарителска кампания в подкрепа на децата на Милен Цветков. 
 
Дарителската кампания е организирана от негови колеги и приятели. Журналистът оставя две деца - момче на 8 години и момиче на 24 години. Целта на кампанията е да осигури средства за тяхното образование и грижа. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Справедлив процес може и да има, но диващината по пътищата едва ли ще бъде озаптена скоро.Докато има телета като този с мастити майки, ще има и случаи като този.
11
0
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
до питащия добре ли съм да а ти добре ли си или се радваш на нещастието на хората
10
2
 
3
 
! Отговори
Велес преди 4 години
-Ахааа.... И тук яко бришат... *** и Мисири....Угояват ли ви...
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо няма да се промени, докато не се направят законодателни реформи, и законите почнат да важат за всички, защото сега не е така. И да няма т.н. "вратички" в тях. Такова понятие по белия свят няма. И драконови глоби! У нас всичко е оставено на самотек и на доизживяване. Затова и свободата се е превърнала в свободия, а демокрацията в уродлива форма ценностна система.
8
0
 
14
 
! Отговори
що за сценарий преди 4 години
Защо не настояват за нещо още по актуално, което да допринесе полза за живите и то сега, а именно защо журналистите не се представят на брифинги с имена и най вече с лица, те не са ли човешки същества или некъв глас от отвъдното са.
7
2
 
7
 
! Отговори
До ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
Добре ли сте?
6
4
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
до 11 пост нямаш елементарно възпитание защо да съм *** атия по точноАСЕН НИКОЛОВ не е ли убил господин Цветков а за що синът на ЛЪЧО и СИМОНА ЦВЕТКОВА избягаха от местопрестъплението
5
2
 
20
 
! Отговори
По-добре преди 4 години
намерете добър адвокат за децата и да завежда граждански иск за минимум 100 хиляди евро.
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами сега е моментът уважаемите журналисти са истински такива или си заслужават напълно прозвището "***", лепнато им преди броени седмици от не кого да е. Ровете до дупка, задавайте точните и неудобни въпроси на властта, докато не вкарат пишлемето за поне 15-20 годинки в затвора. В противен случай техният колега Милен Цветков си е отишъл напразно... хайде поне една схемичка и далаверка да разкриете, господа и дами, а не само да сте удобни на властта и да им се слагате. Със свещички не става!
3
6
 
16
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
момичето което избягало със синът на ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ депутат от герб се казва СИМОНА ЦВЕТКОВА
2
3
 
14
 
! Отговори
Сега е така преди 4 години
Слизайте от тротуарите,Паркират джиповете на другарите.
1
7
 
21
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
дане покрият случая у нас мафията си има държава