Родителите на двете деца от клипа в Съдебната палата - на снимките

Те може да бъдат глобени с до 3000 лева
23 апр 2020 10:40, Нели Христова
60
Родителите на двете деца от клипа в Съдебната палата - на снимките
Снимка: YouTube

В скандалния клип, който бе заснет в сградата на Съдебната палата, участват и две деца, които държат оръжия, а около тях танцуват полуголи жени. Оказва се, че родителите им присъствали на снимките. Това разкри зам.-председателят на държавната агенция за закрила на детето Теодора Иванова пред Нова тв.

Още по темата

"Ние ще установим дали няма колизия между дадената от родителите на децата и тяхното възпитание. След като получим всички документи, ще се произнесем. МВР издирва децата, за да ги оценим какво въздействие има. Чакаме и СЕМ дали няма нарушение за закона за радио и телевизия", обясни тя.

Ако липсват декларациите глобата за филмовата продукция е между 1000 и 3000 лева, има и имуществена санкция от 2000 до 5000 лева. Родителите при първо нарушение могат да бъдат глобени от 1000 до 2000 лева, а при повторно - от 2000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора, дайте да направим една кампания и да събетем пари да наемем съда за една седмица. Вкарваме кози, коне, прасета, кокошки ... да го направим обор за седмица, точно каквото е и цяла година.Аз съм за!
8
0
 
21
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Е то в кой клип има смисъл от тоя сорт - все от един калъп са. Какво дават по тия клипове - бандити и ***.
7
1
 
20
 
! Отговори
25028 преди 4 години
Крайно неуместно е в Съдебната палата да се снима каквото и да било. Това е една от колоните на правовата държава и тя трябва да бъде свързвана единствено и само със законност и спаведливост. Никакви други асоциации и препратки не са в полза на авторитета на съдебната власт. Размиването на посланията води до хаос. Нима отгворните лица, допуснали снивките /не само тези/, не са наясно с механизма на непреките внушения? Размерът на наема е само унизително допълнение към по-важната вреда.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Деградацията на блатото продължава с пълна сила. След само 10г няма да остане нищо свято, нищо непродадено, нищо ... просто държават нищо.България е тръгнала по нанадолнището с бясна скорост и няма спиране.ОН доклад от 2000г - България през 2050г ще е под 5 млн население, ще има само 6 основни града, никакво селско стопанство или производство. Ужас!
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой да е чул СЕМ да са свършили някаква работа?Защо след многобройните си гафове "агнешката главичка" Лозан Панов все още е не само съдия, но и председател на ВКС? Да не би пък Съдебната палата да е негова собственост - все пак е един от най-богатите съдии в България, макар че четвърта година вече не е подавал демонстративно имуществена декларация?
4
2
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
бЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА "ОРЕ ДЪНОТО" 202О Г Е НАПРАВО ПАРАДОКСАЛНА ЗА БГ СЪДЪТ- ОКАЗА СЕ ЧЕ ПРОГРАМАТА ЗА "СЛУЧАЕН" ИЗБОР НА МАГИСТРАТИ ПО ДЕЛА Е МАНИПУЛИРАНА ЗАЩОТО Е СЪЗДАДЕНА ОТ ЕЛЕМЕНТАРЕН ИТ СПЕЦИАЛИСТ И НА НИСКО ЗАЩИТНО НИВО- ВСЕКИ С МАЛКИ ПОЗНАНИЯ ПОЖЕ ДА СИ ПРЕНАРЕДИ СЪДИИТЕ-А ДАЛИ ТЕ (СЪДИИТЕ) НЕ СА ЗНАЕЛИ??- ДЕЛОТО ПОЛ ФРИИМАН БЕШЕ ПОКАЗАТЕЛНО!! СЕГА СЛЕД УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНА -СЕ ОКАЗА ЧЕ СРЕЩУ 800ЛВ МОЖЕ ДА СИ СНИМАТЕ ПОРНО И НАСИЛИЕ В СЪДЕБНАТА ПАЛАТА? ЩО ЗА ПАРОДИЯ НА СЪД Е ТОВА?
3
0
 
29
 
! Отговори
Satira преди 4 години
По безмислени клип не бях гледал. А кой е разрешил снимките ?
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи съвсем спокойно някой може да си наеме сградата на съдебната палата за ден-два и да я превърне в пункт за продажба на наркотици. Стига да не заснема клипове всичко ще е ок.
1
1
 
27
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
ДЕЦАТА ИМ СА ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ НАРКОМАНИ . ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНИЯ ХОД НА НЕЩАТА