Мъж преби и изнасили 16-годишно момиче, "държал" я с видео

Престъплението е извършено на 24 май
27 май 2020 11:40, Ния Христова
108
Мъж преби и изнасили 16-годишно момиче, "държал" я с видео
Снимка: Pixabay
16-годишно момиче е било изнудвано и изнасилено.
 
Близо три месеца то е било изнудвано с видеоклипове, които 22-годишен мъж заплашвал да пусне в интернет. С този аргумент насилникът извикал момичето в дома си посред бял ден, където я е пребил и изнасилил. 
 
Тежкото престъпление над момичето е извършено, докато връстниците й празнували Деня на българската писменост.
 
"Дъщеря ни беше брутално изнасилена на 24 май сутринта", разказа бащата на жертвата в ефира на Нова тв.
 
"Сутринта тя ми звънна, за да ми каже, че нещо е станало, че трябва да дойда до Бърза помощ", сподели майката.
 
Родителите на момичето я намерили в много тежко състояние. 
 
За престъплението е задържан 22-годишен мъж. Родителите споделят, че той месеци наред е изнудвал момичето. 
 
"Детето ни разказа, че е манипулирано от няколко месеца от извършителя. Казвал, че има нецензурирани видеоклипове с нея и ако тя не прави, каквото той иска, ще ги разпространи", разказва бащата.
 
"Било е страшен тормоз! Видях какво е било писано. Просто е било ужасно!", обяснява майката.
 
Родителите на момичето разказват, че на 24 май мъжът я принудил да отиде при него веднага иначе ще пусне клиповете. Уплашената тийнейджърка тръгнала към дома му без дори да подозирала, че ще попадне в самия ад.
 
Родителите на момичето споделят, че насилникът я влачил, душил и бил. Момичето и родителите й са в шок. 
 
В хода на досъдебното производство са извършени необходимите експертизи и е налице обосновано предположение, че извършител е именно задържаният, уточниха от прокуратурата. Държавното обвинение ще иска за него най-строгата мярка – постоянно задържане под стража.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
33 е отговор на 30, не на 31.
31
9
 
7
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Тук се говори за "видеоклипове" значи за два или повече. Тази мома а кръшкала с него тайничко, щом мама и тати не казват, че са знаели за нейната връзка. Точно, за да не знаят хората, че е разкрепостена. Повечето жени са така, защото никой не уважава крвите. И с право. Абе питай всеки женкар бе, те са ексерти по тези въпроси.
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Ако наистина е така, значи се очертава основният проблем.На този тип са му налагани такива санкции, каквито не могат да го респектират. С няколко присъди е, но пак посяга и то на непълнолетна.Значи основната грешка е в закона, който не предвижда адекватни наказания.В САЩ след две присъди за еднотипни деяния, третата такава ще е до живот.
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 20Не си добре. По-долу ясно е написано, ако беше разкрепостена нямаше така да се плаши и смущава, нито щеше да се съпротивлява.Щеше да го изтърпи, дори да й е противен, само и само да се увери с какво точно разполага той и да престане да й досажда.Някои тук имат проблем да си осигурят гадже и си въобразяват, че всички момичета са разпасани и меркантилни. Но не си задават въпроса дали така ще се държи едно раз.ту.рено момиче.
28
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросният тип е сериен изнасилвач на свобода. С няколко присъди. Тук даже името му са спестили. Е другите сайтове има и негови снимки.
27
3
 
15
 
! Отговори
как преди 3 години
Откъде в този нецензурирани видеоклипове на момичето. Би трябвало да се познават, да имат някакви взаимоотнешения, за да ги има тези клипове, които не значат непременно, че са порно. Явно не ги е изтеглил от мрежата, щом заплашва да ги публикува. Той ли ги е направил тези клипове тайно, нещо не се разбира ситуацията каква е.
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СТочно така трябва да постави нещата всеки родител. Още докато детето е малко, да му внуши, че може да сподели абсолютно всичко с родителите си и че ще получи от тях закрила, помощ и съдействие независимо от това какъв е проблемът.Виждали сме не един и двама махленски бабаити, наглеци, изнудвачи и маниаци да се свиват като мижитурки дори само като се очертае опасност "бабаитлъкът" им да стане общоизвестен или да се намеси закрилник или институция.
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обикновено на 24-ти май, много хора излизат на майско слънце и да попаднат в празничната атмосфера на Деня на солунските двама братя и честването на тяхното дело. Този път, властта не допусна това. Затова момичето дори и да е викало, това е станало с "глас без помощ, глас във пустиня". А правосъдието..., то дори и да дойде, за срам на цивилизацията, не е в състояние нито да наложи справедливо наказание на извършителя, нито да компенсира жертвата.
24
5
 
13
 
! Отговори
... преди 3 години
Епа колко днешни "девойки" дават да ги *** само срещу обещание, че ще я обича вечно! А колко искат да ги снимат и после да ги покажат! Това е повсеместно сред нешната младеж! А и не само сред тях, я вижте "наште" "випове"! Но инак е добр! Това говори за дълбоко западане на каквото и да било освен на е.ането и простотията! *** то, според сегашните е по-лесно да си вадиш парите със задни части и по гръб отколкото с труд!
23
8
 
14
 
! Отговори
До 20 преди 3 години
Да бе, на 16 и девствена. Аз пък съм вертолет. Младите жени все се занимават с по-големи мъже, защото си мислят, че са по-добри от връстничките си и за туй той иска да са гаджета. Не, само за секс и любовна авантюра ги ползват, ама те са млади и още са будали. Както и да е, не на празно бащите не са разрешавали да дъщерите си, да са до мъже преди брачната нощ. Кой ще пусне една млада жена да правин, каквото си иска? Ей това става със слободията.
22
1
 
23
 
! Отговори
С преди 3 години
Проблемът за мен е в родителите. Изнудвана от месеци без да сподели с родители.Защо ? Всичко е можело да се избегне ,ако беше сведено до знанието им.Подобен случай имаше с дъщеря ми в гимназията.Един " сладур" я причакваше след часовете редовно.Тя на бегом се прибираше вкъщи , трепереща.Разказа ни всичко.Намерих ме къде живее,говорих ме с родителите му , и аз твърде сериозно го предупредих пред всички,че ще занимавам полиция и пр.,ако има още оплаквания от него.Това беше преди 7-8 години.
21
2
 
43
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Кофти за лапето, младо е и не може да разсъждава рационално и си е изпатило зле. Ама трябва да се научат и стари и млади, като ти кажат "имам клипове, ще ги пусна", казваш му "пускай ги, даже знаеш ли кво, аз да ги пусна вместо теб?". Още повече като е на 16, охо "добре бе, пусни ги, после се обяснявай на полицията защо имаш порно клипове с непълнолетни".
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какъв е случаят конкретно, но мога да ви кажа, че дъщерите ви масово на 14-15 (тук от перчене в училище гледай как се справям) че до 20-25 годишни (тук с мисъл че са намерили голямата любов и снимат нещо за домашно ползване само) се снимат здраво и после тези клипове изплуват насам натам. Само в двата-трита най-популярни портала е пълно с БГ видеа, за разни нелегални пък да не говорим...
19
3
 
31
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Баща и изобщо не трябва да се занимават занимава с полиции и прокурори защото нищо няма да направят на перверзника даже него ще изкарат виновен!Трябва да го извади тоя и да му лисне един буркан киселина в мутрата и после с една тръба да му начупи капачките после цял живот да се влачи!
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От това, което ни съобщават, може да се направи извод, че е оказала упорита съпротива, когато той е поискал нещо. След като има такива тежки разкъсвания, много е вероятно да е била девствена.Така че, преди да пишете гадости по адрес на момичето, помислете малко.Много подробности има тук, които не знаем. Безсмислено е да се правят генерални изводи.И най вече се налага въпросът какво всъщност е искал от нея, а тя твърдо е отказвала? Защо я е малтретирал така тежко? Само секс ли е искал?
17
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете клиповете! Тук сме все експерти и ще преценим кой крив, кой прав.
16
3
 
14
 
! Отговори
накъф никъф преди 3 години
Мога да разбера донякъде момичето. Имах някакъв подобен проблем и споределих с брат ми. Уж се разбрахме да си остане между нас, но след време с неудовоствие разбрах, че знаят още много хора - наши роднини, роднини и приятели на жена му. Започнаха да ми пускат едни тънки подигравки. Огорчението ми беше голямо, мислех, че мога да се доверя на най-близките ми хора. Вече съм решил да не се доверявам.
15
1
 
22
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 3 години
Безсрамните Лолитки не се плашат от изнудване.Такива заплахи въздействат само на наивни момичета, които или са се доверили на някого, с когото си въобразяват, че ги свързва романтична любов. Или не са усетили, че някой ги снима. Или пък са повярвали, когато някой им каже, че е направил сполучлив монтаж.Ако тази девойка беше безсрамна и прекалено разкрепостена, щеше веднага да иде в дома на баткото, без съпротива да направи каквото той иска от нея и дори да си изкара подарък или почерпка.
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо думата "мъж" не е в кавички в заглавието?
13
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя хубаво се снимала как се справя, после се притеснила, че ще изтече клипчето в нета... Ми то за тези работи се мисли предварително!