Борисов и Щабът обсъждат утре отпадат ли мерките или не

Ще наклони ли везните ситуацията в Доспат?
Обновена: 9 юни 2020 20:17 | 9 юни 2020 17:30, Веселина Йорданова
274
Борисов и Щабът обсъждат утре отпадат ли мерките или не
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще бъде ли удължена извънредната епидемична обстановка в страната, се очаква да обсъдят утре премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб.

Още по темата
Тя изтича в неделя, 14 юни и наскоро Борисов анонсира, че мерките ще отпаднат.

По-рано днес обаче държавният главен здравен инспектор Ангел Кунчев обяви, че ще предложи удължаване на епидемичната обстановка, за да може да се налагат мерки за влизащите в България от страни с висока заболеваемост от COVID-19.

Усложнена е и ситуацията в Доспат, която доведе до ръст на случаите на заразени с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
5
 
12
 
! Отговори
НА ОРУЖИЕ,БРАТЯ! преди 3 години
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РАЗКРИТИЯ НА БОЖКОВ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ "ЗАРАЗЕНИ" С КОРОНАТА! ПЪК И КЬОВЕШИ ПРИБЛИЖАВА. БОКО СЕ Е НААКАЛ ОТВСЯКЪДЕ! ОБАЧЕ НОЩ, НАЧЕЛО С ГЕНЕРАЛА ***, ЖУРНАЛЯТА И ЦЯЛОТО ПЛАТЕНО ГЕРБЕРАСТКО ВОЙНСТВО НАЧЕЛО СЪС СЕВДА С КЪЩАРА ЗА МИЛИОН ЩЕ ГО БРАНЯТ, ИНАЧЕ ГУБЯТ ПАРИЧКИТЕ!
215
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези 15 млрд евра не се ли планираха за справяне с последиците от кризата, за инвестиции в инновации, модерни технологии, зелени проекти и по добра екология! А у нас явно са поредната инжекция в джобовете на властимащите, че избори идат - да умножим милиардите и милионите кой както може!
214
1
 
16
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Не сме минали 100 човека и бройката 100 не се е повторила няколко дни. Нали това беше условието да се затвори държавата отново?
213
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам с невиждана ярост да се разграбят едни идващи 15 млрд евро!Ама наистина яко да се разграбят!
212
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 214Мазохист!Ще умреш от глад! То вече и чесън не се произвежда в България!Слушай пожарникарския си вожд с милиционерска квалификация - той поне го говори директно и го набива в безмозъчната ти глава.Но с едночислен коефициент на интелигентност сигурно е все още доста трудно!
211
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков TV. През 2013-2014 година водех разговори с Тайм уорнър за мърджване (бел.р. сливане) на TV 7 и bTV, разкри още той, като съобщи също, че шест процента от bTV са били заложени през фирма, финансирана отново от него с откраднатото от КТБ. Като така си вкара автогол и на себе си, и на партньора си Божков, и на олигарсите-издатели, чийто мейнстрийм ползва този съюз в момента
210
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
който беше повдигнато обвинение на ортака на Василев бившия соцдепутат и председател на движение Русофили Николай Малинов, а на Малофеев и генерала от ГРУ Леонид Решетников бяха наложени десетгодишни забрани да влизат в България.</p> <p>Покрай признанието, че е финансирал TV7 обаче Цветан Василев повдигна и завесата върху енигмата как bTV се превърна от национална телевизия в ефир, подчинен единствено и само на интересите на олигарсите у нас пристрастие, спечелило й славата през последните месеци на Божков TV. През 2013-2014 година водех разговори с Тайм уорнър за мър
209
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
300 млн. лева, източени от КТБ, но през фирми-бушони, за да прикрие следите си и да скъса пъпната връв между финансирането от банката и крайния актив. За да може, след фалирането на трезора, да се пробва да открадне актива под носа на държавата чрез вторичния грабеж на КТБ.</p> <p>Не е тайна, че TV7 беше сред активите, обещани от Василев на покровителите му в Русия в лицето на приближения до Кремъл олигарх Константин Малофеев в замяна на подкрепата им. Заедно с Дунарит, БТК и още няколко златни дружества, финансирани от КТБ, към които Малофеев и компания имат интерес заради
208
3
 
8
 
! Отговори
късно преди 3 години
к'во да обсъждат нещастниците, отвориха детските градини, вече има и първите резултати - 3 болни учителки в София.
207
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задържаха 137 тона отпадъци на ГКПП "Капитан Андреево"Шест тира с турска регистрация,превозващи 137 тона отпадъци от пластмаса и метал,представляващи листове от пластмаса,едностранно ламинирани с алуминиево фолио и изрезки от същия материал,са задържали митническите служители в района на ГКПП Капитан Андреево.При извършената проверка,не са били представени задължителните документи договор между двете фирмитоварът е бил предназначен за пловдивска фирма (ДЕПА- ИМПОРТ- ЕКСПОРТ ООД - с. Марково, общ. Пловдив).
206
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИзлъчванията не са от телефоните бе ,умник!
205
3
 
13
 
! Отговори
От първа ръка преди 3 години
До Деян Няма никакви болни в Доспат. НЯМА НИТО ЕДНА БОЛНА ЖЕНА. Всичко е една грозна постановка с фалшивите тестове PCR, горките хора са посочени за случайна жертва.
204
2
 
7
 
! Отговори
герберастка сган преди 3 години
герберастка с ***
203
4
 
7
 
! Отговори
Дебил ковидистки преди 3 години
До До МенНЯМА ВИРУС. Има гнусни *** тоталитарни кратуни като тебе. Дано по-скоро се удушите в маските си и да изчистите света !!!
202
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът нямаше да види бял свят в нашата родина, ако такива мухлясали гастербайтери Hе го бяха довлекли тук !!!
201
5
 
5
 
! Отговори
До Мен преди 3 години
Вирусът нямаше да види бял свят в нашата родина, ако такива мухлясали гастербайтери като теб не го бяха довлекли тук!!!
200
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, затваряйте всичко и да се свършва. Докогато народа съвсем откачи, докогато може да издържи.
199
4
 
6
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Мрът 100 годишните в англия и хаде всички българи от там да ги затворим в панелките за всеки случай!!!! Голям умник. Толкова пари наляха емигрантите през последните 20 години в тая държава а сега ги третират като животни. Никой не се интересува от тези хора в карантина , иматли хляб ток, здравилиса / болнилиса.
198
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз искам да не се допускат хора от чужбина в страната, до края на годината, било то българи ли чужденци!
197
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не се окаже че ГРИП-Б от началото на годината всъщност е бил корона вирус?