НСО си имало кусури, но атаката сега била целенасочена

Домовете на охраняемите не били място за гардовете
28
НСО си имало кусури, но атаката сега била целенасочена
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

НСО има своя авторитет, както и международен, а това, че нещата в последно време не стоят добре, не означава, че службата трябва да се закрива. Трябват реформи, но не по този начин да се търсят привилегии, сята ген. Димитър Владимиров, бивш шеф на Националната служба за охрана (НСО). 

Още по темата

В последните дни се изля много помия върху НСО, въпреки че те си имат кусури, службата се деформира при различните началници, коментира той пред БНР.

Според него голяма загадка е защо се предлага избор коя служба за охрана да ползват президент, председател на парламент, вицепрезидент.

„Използва се целенасочена пропаганда срещу НСО. За да отговаря на изискванията, тази служба трябва да се реформира, а не да се предприемат козметични мерки“, каза той.

Относно снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов ген. Владимиров коментира, че трябва да се установи автентичността на фактите.

„Не оневинявам НСО, но домовете на охраняемите лица са лично пространство и вътре могат да влизат хора, които са близки на охраняемото лице… Трудно може да се предположи, че някой от НСО може да е направил тези снимки“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Бай Киро паниката преди 3 години
До АнонименВъпроса е кой има интерес от тези записи, и това се знае - БКП-БСП, Майката столетница!Братчет, ай да се позамислиш малко, дали пък не е някой друг, тъй случайно, дали тоя от снимките не е поразвалил бизнеса и спокойствието на някой богаташ..Партията е толкова слята с властта,че няма повече на къде, и на най-тъпия стана ясно,че НЯМА различни партии, те са един отбор, но за да има задявка за населението, уж се карат ,но да са спрели някой закон , който взаимно ги урежда...........
26
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...продължение от коментара на Скорпион: Само се пита кой дърпа конците! Пак ли ще хвърляме прах в очите на хората, то се знае! Стига вече ! НСО охранява сградата отвън, но нали гостите които влизат се проверяват, знаят се по имена, целта на посещение ,пита се собственика дали да бъде допуснат госта.! Всеки може да направи тези просташки записи, дори от служител от охраната, няма невъзможни неща !Въпроса е кой има интерес от тези записи, и това се знае - БКП-БСП, Майката столетница!
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първата работа на установилия се преди 30 години режим на демократите, беше да разтури службите, за да могат да крадат на воля. УБО също беше поставена под ударите на демократите. Сега УБО се нарича НСО и въпреки че формално е под шапката на президента, реално НСО се управлява от изпълнителната власт, както и всичко останало в България.
24
2
 
2
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
БКП управлява 45 г. и безпорно има дълбоки корени във всички структори на държавата ! Моите уважения към ген. Димитър Владимиров, но по-голямата част от обществото е на друго мнение: Службата НСО и както други служби, са политизирани /общественна тайна/ Случая около Борисов , не е до там добре скалъпен сценарий, не е нужно човек да бъде специалист! Не е случайно предложението / не е загатка/за охраната на президента, в тези служби случайности не стават, и при тях е всичко точно и ясно! Само се
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен ме интересува къде са и на кой са парите от чекмеджето на нощното шкафче?1)На фотографа2)НСО 3)ББ4)Черепа...
22
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Нали за това още са действаща служба-пишат и слушат.
21
2
 
3
 
! Отговори
Цветанов преди 3 години
Последния път, като снимвах Бойко докато спи, в стаята летеше дрон. Дрона е виновен!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срещу пари всеки може!НСО си знаят цената!
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как нинджите от нсо са пуснали дрон в стаята на Мутрата?
18
6
 
17
 
! Отговори
да бе преди 3 години
НСО има своя авторитет.....дрън дрън.Голям авторитет - да вози жената на резидента на шопинг в забранена зона за коли. И колко лъжи че не е вярно, въпреки снимките за наблюдение.И то с мерцедес на НСО - колко важна за държавата е селянката. Важна важна, колкото ненужния президент.
17
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всеки непредубеден е ясно, че снимките са дело някой от шайката който има или е имал безпроблемен достъп до свещенните покои на вожда им.
16
1
 
17
 
! Отговори
До А преди 3 години
Не забравяй полковника масон наемен убиец.
15
4
 
23
 
! Отговори
A преди 3 години
Единия шофьор скочи в нива с колата. Друг сгази човек на пешеходна пътека. Трети с нарушения кара Деса-*** на шопинг. Чртвърти си чеше топките докато снимат премиера в спалнята. Там са все мамини синчета с връзки. Закривай. Разбрахме че нищо не могат
14
0
 
16
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
А затова че имат наемни убийци в структурата носят ли отговорност?
13
10
 
11
 
! Отговори
7 преди 3 години
Стига сте ползвали НСО като кърпичка за *** на личните простотии на виповете !!! НСО спазва стриктно изискванията за охрана, а много често охраняваното лице не приема тези правила и си прави каквото иска, не се съобразява с екипа и мерките. Ходят близки, гости при него и той нарежда да не се проверяват, да се пускат вътре и т.н , където НСО НЕ носи отговорност и не присъства вътре в сградата !!Поговорката : Господи пази ме от приятелите ,че аз от враговете си сам се пазя !!! За смях станаха
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само чуждо разузнаване има сметка от такива снимки, едновременно са натопени и Радев и Боко и НСО и докато се карaт помежду си кой карал дрона И Ми-6 или Мосад ще ни спретнат един преврат, хора бдете.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Да ти кажа, без последната част, не звучи толков алошичко :)
10
2
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Снимките ги е направил Радев, нали той е карал дрона.
9
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е за оставка и затвор, ама точно пък тия ли ченгета имали "кусури"?Кусур е като точнат малко бензин не като полковник има организирана група заубийства и набира клиенти в масонска ложа.
8
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това всъщност е удар срещу НСО от някоя евроатлантическа юдо-масонска ложа, като се закрие НСО и Радев и Тиквата да бъдат ликвидирани, държавата да фалира и евреите да ни купят на безценица.