Ути Бъчваров е заразен с коронавирус, но се чувства добре

Той изгубил обонянието и вкуса си
Обновена: 18 юни 2020 17:08 | 18 юни 2020 17:08, Нели Христова
45
Ути Бъчваров е заразен с коронавирус, но се чувства добре
Снимка: БГНЕС

Известният български кулинар Ути Бъчваров е дал положителна проба за коронавирус, съобщават от "24 часа".

Преди дни телевизионният водещ изгубил обонянието и вкуса си и това го накарало да се усъмни, че може да е хванал вируса. Бъчваров си направил тест в петък. Той е дал положителен резултат.

Кулинарът няма други симптоми, като температура или хрема. Той се чувства добре и е в добро настроение. Изолирал се е в дома си.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Ути.Разнесе вируса в Шабла и Крапец.От няколко дни се говореше,че си заразен, и сега се потвърди.
40
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е дебел едва ли ще оцелее а и вируса явно мутира в много тежка форма и просто убива (
39
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още сме в началото на пандеията.Тепърва ще ви гази Ковида.Нямате си и грам представа какъв К.. е това.НО .... ще разберете.Скоро.
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма страшно, ще го държи 2-3 месеца и ще свали 10-15 кг.Ще загуби поне 50% от респираторния си капаците и т.н.И това е ако не вдигне температура.Ако се появи температурата господ да му е на помощ.
37
1
 
8
 
! Отговори
Плевен преди 3 години
Скоро очакваме и да затворят завод Яна в Плевен работника г-н Шембар жена му и сина му уж са в карантина заварнали се от Англия нито си стоят утях пак той дреме у тях ходи на работа това ли е карантината
36
2
 
18
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Ути да е жив и здрав, но има да храни две невръстни близначки, а работата в кулинарните предавания намаля. Театрите са затворени, така че срамна работа няма.
35
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
самолетите от Нидерландия пълни..нали щяха да бъдат през седалка. фул са никаква социална изолация има да стоим затворени и през лятото
34
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 21И ти го казвам, защото аз съм взимал бианаболчета и сустанонче на 20 години, гърба ми е нацепен от рязкото сваляне на килограми след като спрях на 21. Разбрах го като ми каза, че за някой месец е свалил 20 килограма. Аз от 21 , не съм близвал дори ячен български протаин, който е най-добрия. Само белтъци от кокошката - прясни, мляко и мед, това е моята химия, от книгата на Арнолд. Ям здравословно и на 37 сега съм като скала и ми дават че съм на 30. Не съм маняк, но си поддържам форма.
33
1
 
16
 
! Отговори
Активен Борец преди 3 години
срещу Китайската Белодробна ЧумоПроказа Ухан. Ути с тебе сме - борец си!
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 21Твоя познат е в чужбина, ама не взимал една кофа химия - ти откъде знаеш, да не си му любовница? Що си тръгнал да говориш лошо за майка си в нета, ясен си ми какъв *** си вече... Вируса скапва хора които са в лошо здраве. Това че, твоя познат е нацепен отвън, не значи че не се е вмирисал отвътре. Повечето културисти умират от инфаркт след прекалена употреба на химия на млади години! Испанците и Италианците не излизат от заведенията, живял съм там и съм ги видял. Пушат, пият и замезват.
31
2
 
5
 
! Отговори
Секс Емпирик преди 3 години
До СофиянецаОт оня свят никой не се е връщал още да разкаже, така че - око да види, ръка да пипне, проверявай сам как е.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 23:На кой вирус?
29
3
 
10
 
! Отговори
До 23: преди 3 години
Това е много елементарно.Хората с наднормено тегло обикновено имат повишена кръвна захар. Повишената кръвна захар е идеалната среда за развиване на вируса и т.н. и т.н.
28
2
 
9
 
! Отговори
Пий една ракия Ути преди 3 години
Те много го имат,ама няма страшно болните са малко.
27
2
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 3 години
ако бях аз щях да търся медийна популярност и да стана звезда, но както казах - приятел в чужбина, нямам авторските права!
26
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 6Що не извика телевизията да направи филм за тая трагедия. НОЩ да го пускат по брифинги.
25
6
 
14
 
! Отговори
Copocoид преди 3 години
Не му желая нищо лошо на човека, но нека да не мисли, че всичко е свършило и няма да има никакви проблеми.Най-лошото на КОВИД-19 е, че ако има усложнения на заболяването, то това става много бързо. Затова си заминаха много хора в Италия и Испания - разболяват се и лекарите трябва да им помогнат моментално. Ако не, краят е ясен.Ако сте като Борис Джонсън ще има по две мед сестри и всякаква апаратура само за вас, ако не сте - просто докато чакате на опашката в реанимацията си заминвате.
24
1
 
2
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Горделивостта, също :)
23
8
 
8
 
! Отговори
Християнин преди 3 години
Грешници Покайте се! Още имате време да спасите поне душата си!!
22
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чревоугодничеството е смъртен грях!В САЩ и Канада 80% от умрелите от коронавируса са с наднормено тегло.Затлъстяването благоприятства цял коктейл от болести