Абитуриентските балове идват, как ще се празнува при затегнати мерки

Маските ще бъдат само за ресторанта
22 юни 2020 20:30, Красимир Ангелов
31

След близо 2 месеца отлагане абитуриентите от випуск 2020 все пак ще могат да празнуват, но при нови затегнати мерки за сигурност, които влизат в сила от утре.

Златина казва, че е от абитуриентите с късмет. Въпреки че балът ѝ беше отложен, се радва, че все пак няма да ѝ е се наложи да е с маска по време на специалната си вечер.

Още по темата
"Със сигурност щеше да е много по-трудно за всички абитуриенти, не само за мен, но смятам, че това ще направи както моя бал, така и на останалите, различен и запомнящ се. Със сигурност щеше да е проблем, но ние сме млади хора и лесно се адаптираме към различни ситуации", споделя Златина пред телевизия Bulgaria ON AIR.

От утре обаче маските отново са задължителни, а основният въпрос пред дамите е дали гримът под тях няма да се развали.

"Със сигурност всички абитуриентки ще имат грим, затова сме благодарни на гримовете, които са водоустойчиви, маските ще бъдат само за ресторанта", каза Боряна, която е гримьор.

Някои абитуриенти пък ще се възползват от креативността си, за да превърнат последното събиране със съучениците си в истински бал с маски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баловете са една тотална изгъзица. Имало е смисъл преди 50 години, когато излизането по заведения не се е случвало всяка вечер. Сега всяка кифла ходи на чалготека поне два пъти седмично, напива се, друса, яко дудуци на мутрите, дето я черпят бело и това й е лайфстайла общо взето. За чий са ви тия балове, ненапразнували се... Второ, слушайки какви ги плещи тая млада интелектуалка, полезната й стойност за обществото ще бъде отрицателна. Дудуци и амортизация до 30, после приставане на поредния.
20
0
 
2
 
! Отговори
тттт преди 3 години
До АнонименА ти какви права имаше при бой ти Тошо бе *** ?
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрисличке (която прилича на 35), ще се адаптираш тогава, когато започнеш САМА да си вадиш парите, САМА да си плащаш сметките, САМА да се переш, и въобще САМА да се справяш с трудностите, които за твоя изненада (понеже сте *** като гъбено семе ти и наборите ти) те първа предстоят. Жалко, че най-вероятно няма да си чуеш глупостите които ти и твоите набори цепите ежеминутно! Единственото в което сте добри е кypвoлък, и да погубвате човешки животи по пътищата и да жулите евтина дрога.
18
0
 
8
 
! Отговори
Без преди 3 години
До ЧокоЦялото твърдение " Балове при засилени мерки " е безумно. А концепцията на футболен мач през седалка за публиката, при положение че всички знаем на родните мачове (и не само де) как се държат запалянковците. Както казах и март месец - или да слагат мерки, като хората или да не си правят полувинчати изпълнинея с цел само на документи да ни "пазят".
17
0
 
9
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Някой помислил ли е че докато са в ресторанта децата ще консумират храна и напитки.Вече след ресторанта ако пожелаят да продължат в нощен клуб може и да наденат маските но не виждам как това ще стане в ресторантите.Виждам и друга глупост - по 1000 човека в сектор на стадионите. Та на стадиона в Бистрица всички места са хиляда. А ако тези 1000 човека се струпат , за да подкрепят отбора си, какно като са само 1000 на 10000-ен сектор. Недомислици и простотии отново.
16
2
 
4
 
! Отговори
MGTOW преди 3 години
"Със сигурност всички абитуриентки ще имат грим" Е то немаскирани ако се появят ще изплашат недорасляците, няма как :)
15
0
 
9
 
! Отговори
Ошашавен преди 3 години
Няма ли все пак да вечерят в ресторанта?Как ще стане това с маски?
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както искат така да празнуват. Щом не реагират на нищо. За мен те не са живи същества. Хорица, които живеят в лъжа. *** некакви са това. Да не са деца. На деветнайсе години са. Млади, здрави и прави хора са, но без никакви права. Какво е това. Едно нищо.
13
0
 
9
 
! Отговори
Пфю преди 3 години
След балът с маски се очакват ,,много и неизвестни изненади'',а за това вече няма да бъдат виновновни маските,а маскарите които карат младежите да ги носят.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кола маска навсякъде, така каза ментърджийски
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ние сме млади хора и лесно се адаптираме към различни ситуации".... като чуя тая поредна клонирана какви ги цепи, умирам от смях! Единствено се адаптирате към свиpкитe, и най-лошото е, че от ден на ден все повеече си вярвате, а те първа предстоят истинските шамари за вас! *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ВАС!
10
1
 
10
 
! Отговори
Смут преди 3 години
Бал с маски
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мама и тати ще гладуват, за да може кифла да пърха с изкуствени мигли и льольо да се омота на куче... Какво си отгледахте само
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще празнуват, както и преди се е празнувало, с много секс и алкохол..
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше да минат и без тези балове. Не във връзка с вируса, по принцип. Видя се, че може.
6
5
 
11
 
! Отговори
мхм преди 3 години
малко по-голям съм от теззи, но са егати комплексарките, веднага по студията за косата и дрехи, отвратително. позор. дано такива като нея изчезнат от България и да не се връщат
5
1
 
23
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Тази девойка е хубава, но с този грим прилича на 28 годишна
4
2
 
33
 
! Отговори
Внимание преди 3 години
Аборигентските балове идват !
3
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** мерки не трябва да се спазват!
2
11
 
14
 
! Отговори
ГРОБАР преди 3 години
Ще празнуваме като затегнем примките на герберските вратове!

Спонсорирани публикации