Протест брани журналиста Горан Благоев

Едностранчиво ли е предаването му "Вяра и общество"?
27 юни 2020 21:29,
87
Протест брани журналиста Горан Благоев
Снимка: БГНЕС/архив

Протест в подкрепа на журналиста и водещ Горан Благоев се проведе днес пред сградата на Българската национална телевизия, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Общественици, духовници и журналисти се обявиха против цензурата и настояха "Вяра и общество" да продължи да се излъчва.

Предаването стана обект на вътрешна проверка, като генералният директор на БНТ Емил Кошлуков обвини водещия му в липса на професионализъм и едностранчивост.

Миналата седмица самият Горан Благоев обяви, че летните излъчвания на повторенията на предаването са спрени от ефир и намекна, че това ще се случи и с новите епизоди наесен.

А самият Емил Кошлуков е глобен с 300 лева за това, че по време на изслушването си по казуса в сряда в СЕМ не е носел предпазна маска и така е нарушил противоепидемичните мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
16
 
52
 
! Отговори
зрител преди 3 години
Добре де, винаги ли ще протестират, когато генералният иректор предяви изисквания, критикува или променя предаване? Горан Благоев вече ни е досаден. Той иска да си се пенсионира с непромененеи предавания. А подписките са смехотворно упражнение. ЗА и ПРОТИВ всеки и всичко може да се организира подписска, протест или хепънинг. Ръководството на медията е длъжно да обновява предаванията, да търси нови автори, нови водещи, нови кноцепции.
4
30
 
53
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Горан Благоев е трън в очите на антихристите и е пределно ясно, че той е поръчан от Кремъл. Иначе, законспирираният като дисидент Кошлуков в един прекрасен ден ще бъде изправен до стената от Военния трибунал, когато му дойде времето, а то наближава...
3
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тези на снимката ще ги одрусат ли по 300лв, че са без маски!
2
23
 
52
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Горане , не стига че се правиш на по-християнин от Светия Синод , ами си организирал и митинг за защита на еретичното си предаване!Богохулник долен!
1
18
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя па какъв е?

Спонсорирани публикации