Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!

Премиерът подчерта, че мярката 60/40 няма да продължи безкрайно
Обновена: 3 юли 2020 13:04 | 3 юли 2020 12:39, Веселина Йорданова
250
Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че не е укорима комуникацията на президента Румен Радев с бизнесмена Пламен Бобоков и заяви, че той лично също му е помагал.

Още по темата
Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица, смята Борисов.

На самия Бобоков аз съм му помагал, това са български инвеститори в други държави, това не е лошо, не е укоримо, изтъкна той. Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално.

Премиерът обаче посочи, че е "далеч от мъжкото" да се показват съобщения след години. Аз не съм момиче да си пазя есемесите, каза той. Борисов подчерта на няколко пъти, че не води война с президента Румен Радев.

Сутринта премиерът е имал среща с Щаба за ситуацията с коронавируса.

Усилваме болниците, така че да свикваме да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения, каза премиерът. Той подчерта, че новата мярка 60/40 е с огромен финансов ресурс над 1 млрд. лв., но това не може да продължава безкрайно. Затова се радваме, че икономиката започва да работи, заяви премиерът, който откри логистичен център в Пазарджик. Според него именно това е темата на деня, че има работещи заводи.

Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани в чужбина. Като влязат в България започват оплакванията, коментира той и пътуванията в Гърция, като подчерта, че у нас няма такива изисквания за декларации.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата да не се прави на света вода ненапита кое е укоримо и кое не, кВо става с чекмеджето .
18
1
 
24
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Гешев де го чукаше...де взе да се пука!Хаха!Оня Бърбоков като извади смс с Боса и той нещо взе да го увърта и омекна нещо!Хаха!На Бочу трябва да му издадат вече дългосвирещ компактдиск най малко 260 гигабайта със записи на мегахитове,карикатури и подпори..SMSси и ежедневни бисери за полза на следващите поколения и един златен диск NASA да изстреля в космоса за други светове!
17
16
 
4
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Когато става въпрос за факти, господин Борисов си признава, а редник "Зеленият пъпеш" не! И той откъде знае, за СМС-те на Борисов с Бобоков ако не са си "бъркали в гащите?".
16
0
 
32
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
До SichtpunktЧе Баце помага на бизнеса-помага!Срещу едни скромни 20%.
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално."Ама как точно си му помагал, той да не би да е сакат и да не знае как да върти бизнес?Я по-добре кажи колко процента си взимал под масата от "инвестицията".
14
0
 
34
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Хубавото на тая война е,че излезе наяве начинът,по който се управлява държавата.За съжаление зловещата роля на Пеевски и Доган не се освети достатъчно...
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Батериите Монбат са най-калпавите. Не знам кой ги купува. Аз карам от 5 години с едни румънски и са си много ок.
12
10
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Не, не е нормално :)))) Пазарната икономика сама би трябвало да избере кой ще се печелившияЛешперановци, вчера приказвахте, че е нормално един президент да помага на един бизнесмен, сега видите ли щом Борисов помагал не е нормално??
11
2
 
22
 
! Отговори
Няма такава държава преди 3 години
Боса Боко Тикваров наистина помага на бизнеса.Пълното шкафче с евро и злато напълно доказват това.И никой не се интересува от кого и за какво са дадени тези милиони.Каскета със златния ланец се интересува...кой е снимал боса.
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ти освен,че си със голямо его,определено си едно жалко, малко, злобно човече!
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На въртенето на далавери вече "помагане" ли му викаме?
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е БОСа на бобоков.
7
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-1,невиждаш ли ,на снимката,е най-червения неудачник,или ти го смяташ ,за "антикомунист",или не знаеш,че още на 18 години е станал,член на бкп,пресметни,от колко години,има червена партийна книжка,охранявания от него живков,няма такова дълго членство в бкп.
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!"Разбира се, все пак чекмеджето не се пълни само, а се пълни от такива помощи.
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев че не е девица, не е, но да кажеш че те е следял с дрон у вас си е върха на тъпотиятааа, бат Боко..пардон, бат Тиквата!
4
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек вече не знае къде се намира. Живее си в някаква паралелна вселена.
3
4
 
33
 
! Отговори
Дядо Гъдьо преди 3 години
Май май с неговите камъни по неговата глава(тиква) стана рабтата)))Нещо взе да го стяга вратовръзката!?
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално."Не, не е нормално :)))) Пазарната икономика сама би трябвало да избере кой ще се печелившия
1
2
 
16
 
! Отговори
Манчо от Манчестър преди 3 години
Добре си живееха всички, управляващи, олигарси, мафиоти, оплели се като ... и ето ти американска поръчка, Херо Мустафа, Джесика Ким, някои ще трябва да изпаднат от играта

Спонсорирани публикации